Foglalás
Bezár

Blog

Animációs programok gyerekeknek, felnőtteknek
2024. február 20.
Szállodánkban minden héten egy-egy új témáról szólnak animációs programjaink.
5 Noszvaj környéki kihagyhatatlan célpont borbarátoknak
2024. február 19.
A Noszvajt körülölelő Egri borvidéken a szőlőművelés és a borkészítés hagyománya már több mint 1000 éves múlttal rendelkezik. Eger és a környező vidék élete ma is elképzelhetetlen a dombokon húzódó szőlőültetvények és a pincékben érlelődő bor nélkül.
Hamarosan itt a húsvét, készülődjünk együtt!
2023. március 30.
Az első gondolataink között lehet ilyenkor, hogy végre egy hosszú hétvége elé nézünk. Örömünket beárnyékolhatja a teendők listája. Érkezik a tavaszi nagytakarítás. Mit hoz a nyuszi a gyerekeknek? Rohanni kell bevásárolni, hiszen minden zárva lesz! – Nekünk van jobb ötletünk! Bízd ránk a szervezést, válaszd a pihenést az ünnepek idejére!
Wellness gyerekekkel
2023. február 10.
Az elmúlt évek alatt egyre népszerűbbé vált a turizmusban a bababarát és gyermekbarát wellness fogalma, ami minden szülőnek fantasztikus hír. Hogy miért is olyan fontos időt fordítani arra, hogy
gyermekeinkkel szállodába látogassunk? Cikkünkben erre adunk választ.
Végre itt a farsang és a karnevál szezon!
2023. február 7.
Amit a farsangról tudni érdemes. Az idei évben január 6-án, vízkeresztkor kezdődött a farsang időszaka, és egészen húshagyókeddig tart. Ez a színes, vidám, ünnepséggel teli télbúcsúztató valójában semmilyen keresztény ünnephez nem köthető, sokkal inkább néphagyományokra épül.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!