Kérje vidéki rendezvényhelyszín ajánlatunkat csapatépítő tréninghez, konferenciához, továbbképzéshez, executive rendezvényhez!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu


Ajánlatkérés rendezvényre az Oxigén Hotel**** Superior-ba.

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot további egyeztetés végett.

Köszönjük érdeklődését, várjuk szeretettel wellness hotelünkben!


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
A rendezvény tervezett dátuma:
A rendezvény tervezett kezdete:
A rendezvény tervezett vége:
Tervezett létszám:
A rendezvény típusa:
Megjegyzés:*


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Oxigén Hotel ajánlatai
Beszélgess Páfránnyal!
X