Foglalás
Bezár

Oxigén élmény

Erdei wellness szállodánk az ország egyik legtisztább levegőjű településén fekszik, a Bükk hegység déli kapujában, varázslatos 4 hektáros ősfás parkban.

A park megannyi játéklehetőséget kínál, a közelben csodálatos kirándulóhelyek érhetőek el, rossz idő esetén pedig Zen Spa családi wellness birodalmunk és beltéri programjaink várják apróbb-nagyobb Vendégeinket. A Galassy kúria épületében kialakított különleges szobáink mindegyike kiegészíthető bababarát és gyerekbarát eszközökkel.

Szobák

Gyerek all inclusive ellátás



Minden 10 év alatti gyerkőc all inclusive ellátást kap nálunk, tehát napi 5 főétkezést biztosítunk nekik, hogy ne kelljen a reggeli, ebéd és vacsora kötött időpontjához alkalmazkodniuk. A legkisebbek bébiételek kínálatából választhatnak, de kínálunk nekik friss gyümölcsöt és innivalót egész nap. Törekszünk helyi alapanyagokból készíteni ételeinket, amelyek között megtalálhatóak hagyományos és nemzetközi fogások is.

Gasztronómia

Gyerekprogramok a szállodában



Lelkes animátorcsapatunk az év minden napján korosztály szerinti programokat szervez. A nagyobbaknak kézműves foglalkozások, mini chef, a kisbabáknak babaúszás, babamasszázs, csiri-biri babatorna, kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozás vagy szombat esténként fergeteges minidisco is eléhető. Kedvező idő esetén 4 hektárnyi játszótér és kalandpark áll rendelkezésükre ősfás parkunk égig érő fái között az egész napos mókához.

Szállodai programok

Páfrány, a kicsik barátja



Páfrány bababarát hotelünk kabalaállata, a gyerkőcök kis barátja. Nagyon imád játszani, kedvence a friss alma és a legváratlanabb helyeken bukkan fel erdei szállodánkban, például a Dínó Játszóházban, az Activity Parkban vagy a Mókus kalandparkban. Lelkes animátorcsapatunk munkáját támogatja, és a szombati minidisco-k során sokat táncol a kicsikkel is.

Gyerekbarát programok

Élménygarancia



Bababarát szállodánk elkötelezett a biztonságos és minőségi szolgáltatások mellett. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező családok az itt eltöltött napok után Oxigén élményekkel gazdagodva azzal a gondolattal távozzanak, hogy varázslatos napokban volt részük és szívesen visszatérnek. Mi garanciát vállalunk arra, hogy nálunk minden baba és gyerkőc jól érzi magát, ezért vezettük be szállodánkban élménygarancia szolgáltatásunkat.

Programok gyerekkel

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!