Foglalás
Bezár

Bababarát szálloda

Bababarát szálloda a nyugodt családi légkörért.

Bababarát szolgáltatások



Egyetlen olyan apró részlet sincs, amire bababarát wellness hotelként ne gondoltunk volna előre, ezzel is biztosítva a gondtalan nyaralást. Kérés esetén szobáinkba baba ágyat, wc szűkítőt, babakádat, csúszásgátlót, fürdőszobai dobogót, pelenka-kukát, valamint pelenkázót is bekészítünk. Éttermünkben etetőszék, ülésmagasító, bögre, előke, mikrohullámú sütő, változatos bébi ételek és italok is elérhetők. Igény esetén babakocsit, babahordozót, téli babakocsi bélést, lázmérőt, babagyógyszereket, fürdőpelenkát, valamint kaució ellenében bébiőrt és légzésmonitort is biztosítunk. Bababarát szálloda a javából! – Ez az Oxigén Family Hotel! Kérjük, igényeit előzetesen jelezze a recepciós kollégáknak foglaláskor, vagy az érkezés előtt az online bejelentő lapon!

Baba-mama szobák



Baba-mama szobákat alakítottunk ki wellness részlegünkben, valamint bababarát wellness hotelünk első és második emeletén. Ezek a helyiségek a nap 24 órájában rendelkezésükre állnak. Baba-mama szobáinkba számos praktikus dolgot készítettünk be, amelyek biztosan a segítségükre lesznek (cumisüveg melegítő, mikrohullámú sütő, mosogató, sterilizáló, papírtörlő, tálkák, edények, evőeszközök, poharak, hűtőszekrény, vízforraló, szárító – kivétel az első emeleten). Így a nap 24 órájában, kényelmesen elérhető az anyuka számára az, ami éppen fontos a picinek és a mamának.


Zen Spa családi wellness birodalom



Babaszauna: A babaszauna erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a felső légúti megbetegedéseket. Jótékony hatása van a hurutos, náthás időszakokban. Nagyszerű élmény a mamának és a babának is a kellemes langyos környezetben néhány pihentető percet eltölteni.

Infraszauna: Az infraszauna sugarai ugyanabban a tartományban működnek, mint az újszülött osztályok inkubátorai (2-25 mikrométeres hullámhosszon), 4 cm-re behatolnak a bőr alá, ahol a fény átalakul hőenergiává. Kiváló immunerősítő!

Babamasszázs: A masszázs olyan kommunikáció, amely szavak nélkül is képes érzelmeket, nyugalmat, szeretetet közvetíteni. A babamasszázs a fizikálisan kifejtett előnyein keresztül stimulálja a bőrt, a légző- és keringési rendszert, a nyirokkeringési rendszert, javítja a vérkeringést, az emésztést, segíti az immunrendszer működését, az érzékszervek és az izomrendszer fejlődését. A súlygyarapodásuk és fejlődésük kiegyensúlyozottabb.

Babaúszás: A vízben a gerincet tehermentesítjük és erősíthetjük a babák izomzatát, ezáltal a kúszáshoz, mászáshoz, majd később a járáshoz használt izomcsoportokat edzhetjük. Javíthatjuk a mozgásszervi rendellenességeket, a tartáshibák megelőzésének legjobb módszere lehet. Pozitív élettani hatásai közé tartozik még a szív és keringési rendszer fejlesztése valamint az immunrendszer erősítése. Allergiás, asztmatikus betegségek is megelőzhetőek a segítségével.

Zen spa wellness

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!