Foglalás
Bezár

Zen Spa, Wellness és Beauty szolgáltatások

Zen Spa családi wellness birodalmunkban tapintható a nyugalom és a harmónia, ahogy érezhető az is, amint energiával töltődünk fel. A ZEN Spa úszómedence olyan érzést nyújt, mintha egy különleges japán hegyi tóban úsznánk, melynek kősziklaszerű oldalairól vízesést formázva hullik alá a kellemesen frissítő víz.

A medence 20 méter hosszú, középen kiszélesedik, ahol a vízmélység a gyerekeknek is kedvez. A nap betörő sugarai napfürdővé varázsolják az úszást, ahonnan a ZEN Gardenre is kiláthatunk. A relaxációhoz tökéletes a szinteltolással létrehozott, diszkrét hangulatú, körpanorámás pihenő, melynek nyugágyairól nagyszerű kilátás nyílik a ZEN kertre.

Japán teakóstolás



„Japán teakóstolás ízelítő eredeti japán teafüvekkel” - ez a mondat mindenki érdeklődését felkelti, különösen azokét, akik a teát a megszokott magyar módon fogyasztják. A japán teakóstolás egy valódi rituálé, amelynek elemeit hotelünkben biztosítjuk. Élje át a teakóstolás nyújtotta élményt, és koronázza meg a nálunk töltött napokat!

Szauna programok



A finn szaunánk a méregtelenítés nagyszerű élményét nyújtja, mely itt egészen különleges megoldást kapott: üvegfelülete mögött ücsörögve a közel 85-95 fokos melegben Ön télen a havas, nyáron az éltető zöld tájat csodálhatja.

Az infraszauna sókamra is egyben, 30 perc után úgy fogja érezni, mintha kicserélték volna: sejtjei tisztulnak, megújulnak, a méreganyagok sietve távoznak. Élvezze a bőrén a tisztító, rendszeres használat mellett narancsbőr-csökkentő hatást! Az infraszauna bekapcsolását kérje kollégáinktól!

A gőzkabint feltétlenül ki kell próbálnia! 50°C-os páradús légterű, intenzív élmény, mely tisztít és méregtelenít.

A gyermekeknek való, alacsonyabb hőmérsékletű aromakabinunkban az egészen piciktől nagyobbakig mindenki kipróbálhatja a szaunázás élményét, a kellemes illóolajok testre és lélekre gyakorolt pozitív hatását.

ZEN meditációk



A ZA ZEN meditáció egyszerre szolgálja a test pihenését és a szellem nyugalmát. A meditációs program már egyszeri kipróbálása után is érezhető a megnyugvás, a belső béke a kipihentség. Mindezek miatt az egész világ szebbnek tűnik majd, ráadásul közben különleges, ezoterikus élménnyel gazdagodhatunk. Élje át Ön is ezt a felejthetetlen élményt wellness hotelünkben Eger mellett, Noszvajon!


Halpedikűr



Azon kívül, hogy a lábfürdő kitűnő relaxáló hatású és a halak mikro masszázsa kényeztet minket a víz alatt, egészségünkre is jó hatással van a halpedikűr. Ápol: már az első kezelés után érezhetően tisztul a bőr, feloldja a görcsös izomcsomókat, még a stressz oldásban is segít. A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámrétegeit eltávolító halak kíméletesen és hatékonyan ápolnak. Pikkelysömör vagy egyéb bőrbetegségek esetén komoly életminőség-javulást jelenthet egy-egy kezelés. Gyerkőcök is igénybe vehetik!

ZEN spa kezelések



A keleti filozófia szerint az ember a test, a szellem és a lélek hármas egységéből áll. Testkezeléseink ezt a szellemiséget követik, az emberi test, a szellem és a lélek harmóniájának megteremtését segítik elő. A beauty kozmetika kezeléseink a kényelmet, az ellazulást és a szépséget szolgálják.

Szállodánk területén az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe szállóvendégeink számára:



Választható masszázsok, kozmetikai kezelések és pedikűr

Masszázsfajták részletes leírása

Kozmetikai kezelések részletes leírása

Halpedikűr

Wellness használat külsős vendégeink számára



Egy kis feltöltődés az egész családdal? Pancsolás a gyerekekkel? Nálunk akkor is lehetséges, ha nem szállóvendégünk! Jöjjön és élvezze a wellness részlegünk nyújtotta pihentető kezeléseket és fedezzék fel a Zen Spa családi wellness birodalmunkat, akár külsős vendégünkként is!

Tovább

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!