Foglalás
Bezár

Állandó programok, gyerekanimáció

Lelkes animátoraink naponta több órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programot szerveznek és bonyolítanak az év minden napján: babaúszás, babamasszázs, mini chef, szombat esténként minidisco, korosztályonkénti tematikus kézműves foglalkozások.

Állandó gyermekprogramjaink



Mini Chef: A gyerekek minden nap 16 órától elkészíthetik saját uzsonnájukat animátoraink segítségével.

Babaúszás: mozgásfejlesztő hatású program 3 hónapos kortól 2 éves korig. A vízben a gerincet tehermentesítjük és erősíthetjük a babák izomzatát, ezáltal a kúszáshoz, mászáshoz, majd később a járáshoz használt izomcsoportokat edzhetjük. Javíthatjuk a mozgásszervi rendellenességeket, a tartáshibák megelőzésének legjobb módszere lehet. Pozitív élettani hatásai közé tartozik még a szív és keringési rendszer fejlesztése, valamint az immunrendszer erősítése. Allergiás, asztmatikus betegségek is megelőzhetőek a segítségével.

Mini aromaszauna program: a gyermekek is kapnak egy kis ízelítőt a felnőttek világából. 13.00-17.00 között használható, akár már néhány hónapos kortól. A babaszauna – bár csupán 36 C - erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a felső légúti megbetegedéseket. Jótékony hatása van a hurutos, náthás időszakokban. Nagyszerű élmény a mamának és a babának is a kellemes langyos környezetben néhány pihentető percet eltölteni.

Babamasszázs: a masszázs jótékony hatásai mellett a finoman gondoskodó érintések erősítik a gyermek és a szülők közötti kötődést. Tanulja meg a mozdulatokat animátorainktól! A masszázs olyan kommunikáció, amely szavak nélkül is képes érzelmeket, nyugalmat, szeretetet közvetíteni. A babamasszázs a fizikálisan kifejtett előnyein keresztül stimulálja a bőrt, a légző- és keringési rendszert, a nyirokkeringési rendszert, javítja a vérkeringést, az emésztést, segíti az immunrendszer működését, az érzékszervek és az izomrendszer fejlődését. A súlygyarapodásuk és fejlődésük kiegyensúlyozottabbá válik.

Kézműveskedés: a Dínó játszóházban kézműves foglalkozást tartunk a gyermekeknek az éppen aktuális (tavaszi, húsvéti, adventi, karácsonyi, nyári) témára építve, gyermekfelügyelettel.

Vezetett kalandpályás foglalkozás: képzett animátoraink felügyelik és viszik végig a pályán a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A kalandpark időszakosan üzemel (októbertől márciusig, illetve, ha az időjárás megengedi).

Mese–délután: meseolvasás, mesenézés, a hallott mese lerajzolása.

Csiri-biri torna: Fergeteges játékos fejlesztő torna gyerkőcöknek! Hurrá baba-buli van! 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára felhőtlen szórakozás és egészséges testmozgás együtt.

Kerekecske- gombocska: Mondókázós foglalkozás 0-4 éveseknek. Kerekítsünk jókedvet picurka babáinknak, kisgyerekeinknek, ölbeli játékos mondókákkal, dalocskákkal, apró rugózó, billegő, tipegő mozdulatokkal, hiszen az élet első éveiben az önfeledt közös játék és cirókázás, érzelmi biztonságot nyújtanak. A kisgyermekek számára a világ anyukájuk ölében és a közös játékban kerekedik ki első ízben.

Kincskeresés: tematikus program alapján ügyességi és játékos feladatokkal csalunk mosolyt a gyerkőcök arcára.

Aquafitness: Az aquafitness vízben végzett aerobik gyakorlatokból áll, ízületvédő hatását a víz felhajtóerejének köszönheti. A gyerekek különösen rajonganak ezért a vízi játékért.

Állandó felnőtt programjaink



Aquafitness



Az aquafitness vízben végzett aerobik gyakorlatokból áll, ízületvédő hatását a víz felhajtóerejének köszönheti.

Japán teakóstolás



A teakóstolás évszázados hagyományokkal rendelkező japán szokás, egy különleges módja a társasági együttlétnek. Egy régi hagyományból kiindulva egy bizonyos Murata Dzsuko (1423-1502) alakította ki a teaivás szabályait, amely ma csanoju néven ismeretes. Célja a lélek megtisztítása és egy útmutatás a természettel való egyesüléshez. A teakóstolás az egyszerűségben a valódi szépség keresése.

A Japánban elterjedt kulturális értékű tradíciónak a rejtelmeibe kóstolhatnak bele a vendégek, ismerkedhetnek meg ezen alkalmakkor a teakóstolás kialakulásával és az arra jellemző főbb mozzanatokkal eredeti japán teafüvekből készített teakóstolóval egybekötve. A kívülálló számára a teaszertartás az első pillanatban nehézkesnek és túlzónak tűnhet. Pedig a valóságban ez csak a cselekvéseknek az utolsó mozzanatig kifinomult összehangolása, mely a beavatottak számára mennyei élvezet rejthet.

Helyi termékek vására



Vendégeink a lobbyban vásárolhatnak kézzel készített ékszereket, ajándéktárgyakat és házi készítésű lekvárokat.

Legyen Ön is szállodánk vendége! Ismerje meg ajánlatainkat!

Megnézem az ajánlatokat

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!