Foglalás
Bezár

Állandó programok, gyerekanimáció

Lelkes animátoraink naponta több órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programot szerveznek és bonyolítanak az év minden napján: babaúszás, babamasszázs, mini chef, szombat esténként minidisco, korosztályonkénti tematikus kézműves foglalkozások.

Állandó gyermekprogramjaink



Mini Chef: A gyerekek minden nap 16 órától elkészíthetik saját uzsonnájukat animátoraink segítségével.

Babaúszás: mozgásfejlesztő hatású program 3hónapos kortól 2 éves korig. A vízben a gerincet tehermentesítjük és erősíthetjük a babák izomzatát, ezáltal a kúszáshoz, mászáshoz, majd később a járáshoz használt izomcsoportokat edzhetjük. Javíthatjuk a mozgásszervi rendellenességeket, a tartáshibák megelőzésének legjobb módszere lehet. Pozitív élettani hatásai közé tartozik még a szív és keringési rendszer fejlesztése valamint az immunrendszer erősítése. Allergiás, asztmatikus betegségek is megelőzhetőek a segítségével.

Mini aromaszauna program: a gyermekek is kapnak egy kis ízelítőt a felnőttek világából. 13.00-17.00 között használható, akár már néhány hónapos kortól. A babaszauna – bár csupán 36 C - erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a felső légúti megbetegedéseket. Jótékony hatása van a hurutos, náthás időszakokban. Nagyszerű élmény a mamának és a babának is a kellemes langyos környezetben néhány pihentető percet eltölteni.

Babamasszázs: a masszázs jótékony hatásai mellett a finoman gondoskodó érintések erősítik a gyermek és a szülők közötti kötődést. Tanuld meg a mozdulatokat animátorainktól! A masszázs olyan kommunikáció, amely szavak nélkül is képes érzelmeket, nyugalmat, szeretetet közvetíteni. A babamasszázs a fizikálisan kifejtett előnyein keresztül stimulálja a bőrt, a légző- és keringési rendszert, a nyirokkeringési rendszert, javítja a vérkeringést, az emésztést, segíti az immunrendszer működését, az érzékszervek és az izomrendszer fejlődését. A súlygyarapodásuk és fejlődésük kiegyensúlyozottabb.

Kézműveskedés: a Dínó játszóházban kézműves foglalkozást tartunk a gyermekeknek az éppen aktuális (tavaszi, húsvéti, adventi, karácsonyi, nyári) témára építve gyermekfelügyelettel.

Vezetett kalandpályás foglalkozás: képzett animátoraink felügyelik és viszik végig a pályán a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A kalandpark időszakosan üzemel (októbertől márciusig, illetve, ha az időjárás megengedi.

Mese–délután: meseolvasás, mesenézés, a hallott mese lerajzolása.

Csiri-biri torna: Fergeteges játékos fejlesztő torna gyerkőcöknek! Hurrá baba-buli van! 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára felhőtlen szórakozás és egészséges testmozgás együtt.

Kerekecske- gombocska: Mondókázós foglalkozás 0-4 éveseknek. Kerekítsünk jókedvet picurka babáinknak, kisgyerekeinknek, ölbeli játékos mondókákkal, dalocskákkal, apró rugózó, billegő, tipegő mozdulatokkal, hiszen az élet első éveiben az önfeledt közös játék és cirókázás, érzelmi biztonságot nyújtanak. A kisgyermekek számára a világ anyukájuk ölében és a közös játékban kerekedik ki első ízben.

Kincskeresés: tematikus program alapján ügyességi és játékos feladatokkal csalunk mosolyt a gyerkőcök arcára.

Aquafitness: Az aqua fitness vízben végzett aerobik gyakorlatokból áll, ízületvédő hatását a víz felhajtóerejének köszönheti. A gyerekek különösen rajonganak ezért a vízi játékért.

Állandó felnőtt programjaink



Aqua fitness



Az aqua fitness vízben végzett aerobik gyakorlatokból áll, ízületvédő hatását a víz felhajtóerejének köszönheti.

Japán teakóstolás



A teakóstolás évszázados hagyományokkal rendelkező japán szokás, egy különleges módja a társasági együttlétnek. Egy régi hagyományból kiindulva egy bizonyos Murata Dzsuko (1423-1502) alakította ki a teaivás szabályait, amely ma csanoju néven ismeretes. Célja a lélek megtisztítása és egy útmutatás a természettel való egyesüléshez. A teakóstolás az egyszerűségben a valódi szépség keresése.

A Japánban elterjedt kulturális értékű tradíciónak a rejtelmeibe kóstolhatnak bele a vendégek, ismerkedhetnek meg ezen alkalmakkor a teakóstolás kialakulásával és az arra jellemző főbb mozzanatokkal eredeti japán teafüvekből készített teakóstolóval egybekötve. A kívülálló számára a teaszertartás az első pillanatban nehézkesnek és túlzónak tűnhet. Pedig a valóságban ez csak a cselekvéseknek az utolsó mozzanatig kifinomult összehangolása, mely a beavatottak számára mennyei élvezet rejthet.

Helyi termékek vására



Vendégeink a lobbyban vásárolhatnak kézzel készített ékszereket, ajándéktárgyakat és házi készítésű lekvárokat.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!