Foglalás
Bezár

Gyerekbarát programok

Animátoraink mindig készek a gyerekekkel együtt kilépni a hotel kapuján, hogy a parkban vidám vetélkedőkre, különböző sportokra, kültéri ügyességi játékokra hívjanak mindenkit. Vidám, mosolygós természetük mellett szakmai hozzáértésükkel és felelősségteljes, elkötelezett munkájukkal járulnak hozzá családbarát hotelünkben a gyerekek vidám napjaihoz és a szülők nyugodt kikapcsolódásához.

Gyerekbarát hotelünk szabadtéri programlehetőségeiRengeteg játékkal, vetélkedővel, kreatív ötlettel és mókával várják a srácokat. Gyermekbarát hotelünkben a babák és gyerkőcök korának, mozgásfejlődésének megfelelő változatos, vidám foglalkozásokkal, kedves dalocskákkal és mesékkel, színes, puha labdákkal, mesefigurákkal, végtelen türelemmel és szeretettel teli gondoskodással várjuk vendégeinket. Szakképzett babagondozónk a hét minden napján 11:00 - 16:00 között áll a szülők rendelkezésére.

Célunk az, hogy a szülők és a gyerekek minél több időt töltsenek a természetben, amiből oly kevés látszik a városban. Az élményekből pedig sosem elég, ezt mi is pontosan tudjuk! Gyermekbarát hotelünk hatalmas parkjában számos kihagyhatatlan lehetőséget biztosítunk kicsik és nagyon számára egyaránt.

  • Strandröplabda pálya: fiatal szülők és tinédzserek kedvence. Jó móka, és igényel némi fizikai állóképességet is.
  • Tábortűzrakó hely: ínycsiklandozó pillecukor sütögetéséhez. A tűzzel vigyázni kell, tűzrakó helyünk kizárólag felügyelet mellett használható.
  • Mókus kalandpark: itt minden gyerek próbára teheti ügyességét, bátorságát. (Kalandparkunk időszakosan, májustól szeptemberig tart nyitva, illetve ha az időjárási körülmények megengedik.)
  • Páfrány Activity park: az égig érő fák között most már olyan izgalmas játékok találhatóak, mint az Óriás Hinta, Giga Gumis Ugráló és a Légvár. A felnőttek kényelmét a homokos plázs teraszok szolgálják. A száguldás élményét adják az iHover gépek, ezek a trükkös, vicces, igazi fifikás járművek. (Időszakos nyitvatartás.)
  • Gyerek Kresz-park: ahol a közlekedési szabályokat játszva, észrevétlenül tanulják meg a gyerekek. Így növelve biztonságukat a későbbiekben, amikor már egyedül mennek a suliba. Páfrány is itt tanul szabályosan közlekedni.
  • Lengőteke: pillanatok alatt vidám társaság gyűlik a lengőteke pálya köré minden nap. Nevetés közben nem is olyan könnyű pontosan célozni!
  • Óriás sakk: egy kis szellemi torna a szabadban. Nyertes kombináció!
  • Játszótér: ergonomikus kialakítású, természetes anyagokból készült játékokkal, hintákkal, mászókákkal, libikókával és hatalmas homokozóval, ahol olykor homokvárépítő versenyeket is rendezünk.

Felfedezők térképe

MeseútA Meseút alapgondolata, hogy egy, a nyaralás, pihenés ideje alatt kötetlenül végigjárható kalandtúra keretein belül játékosan, a mesék világán keresztül ismertesse meg az útonlévőkkel az adott tájegység (Noszvajon a palóc) hagyományos kincseit, szellemiségét. Tudjon meg többet erről az izgalmas családi programról, amely során Noszvaj települését az eredeti palóc népmeséken keresztül fedezhetik fel. A Meseút Noszvajon a faluban elérhető, önállóan fakultatívan bejárható program, amelynek tematikája meseterápiás gondossággal van összeállítva.

Meseút Noszvajon

Beltéri mókák reggeltől estigBiztosak vagyunk benne, hogy gyermekei élvezni fogják a naponta többször megrendezésre kerülő tematikus foglalkozásainkat. A Dínó Játszóház a gyerkőcök egyik kedvence, hiszen itt minden nap találkozhatnak Páfránnyal.

Gyermekbarát hotelünk állandó és heti programjai között is kiváló lehetőséget találhatnak vendégeink kikapcsolódáshoz, felhőtlen szórakozáshoz, és közös élmények szerzéséhez! Ismerjék meg a folyamatosan frissülő kreatív programjainkat, és próbálják is ki mindet. A programokon való részvételért járó pecséteket összegyűjtve, még ajándékot is kapnak a gyerkőcök!

Szállodai programok

Wellness gyerekeknekZen Spa családi wellness birodalmunkban található gyerek wellness részen vízi- és készségfejlesztő játékokkal várjuk a lurkókat, de egy kreatív sarkot is létrehoztunk számukra, ahol a lubickolás után megpihenve szabadon engedhetik kreativitásukat. Recepciónkon több méretben igényelhető úszópelenka, wellness részlegünkben pedig az animátoroktól kérhető karúszó, úszógumi, vagy úszó deszka és úszószemüveg. Baba wellness világunk babapancsolóval, gyermekmedencével, vízi hintával és számos vízi játékkal várja a legkisebbeket is. Babaúszás foglalkozásaink a legkedveltebb programjaink a 0-2 éves korosztály számára.

Aromaszauna: a szauna élményéből semmiképpen sem szeretnénk kihagyni a gyerekeket. Minden héten gyermek aromaszaunával és telente különleges, kisebbeknek szánt szaunaprogrammal várjuk az érdeklődőket.

Családi jacuzzi: ahol 33 °C-os pezsgőfürdő biztosítja a meleget vicces buborékokkal és számos masszírozó fúvókával. A gyermekek és szülők számára egyaránt kellemes a családi jacuzziban időzni.

Zen Spa családi wellness

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!