Foglalás
Bezár

Csapatépítő tréning helyszín

De la Motte ezredes, aki Mária Terézia szolgálatában állt, szerelmes levelet írt a báró Vécsey Annának. A levél sok-sok éven át a kastély falai között, ismeretlen helyen hevert, azonban végre valaki rátalált. Mint kiderült, sokkal több ez a mély érzelmek puszta leírásánál, hiszen hihetetlen titok lapul a sorok között.

Egy csapatépítő tréning vidéken összehozza a kollégákatA szövevényes szálakat izgalmas részletek kísérik, a rejtély megoldása a csapatépítő program résztvevőinek feladata. Nem ez azonban az egyetlen titok, ami a De la Motte-kastélyhoz köthető, hiszen története számos felfedezetlen részletet tartalmaz. A vidám, játékos tematikus csapatprogram során a résztvevőknek minden tudásukra, kreativitásukra, és tehetségükre szükségük lesz. Ez azonban még közel sem elegendő, összefogás nélkül ugyanis a rejtély örökké talány marad.

Egyedi programlehetőségekHa a noszvaji legendát szeretné a csapat megoldani, akkor bizony fel kell készülni az izgalmas kihívásokra, amikkel a titok felfedése közben találkozni fogtnak. A történelmi csodák mellett játékos állomások várják a résztvevőket. Egy biztos, támaszkodniuk kell egymásra, különben a rejtély örök titok marad!

Ha egy kis sporttal is fűszereznék a környék felfedezését, válasszák a kulináris kerékpártúrát, amely során Noszvaj nevezetességeit, a varázslatos házikókat is megcsodálhatják, a finomabbnál finomabb ételeket és italokat pedig megkóstolhatják.

Csapatépítés az ízek szerelmeseinekSzállodánk éttermében hagyományos és modern catering megoldásokat biztosítunk, hogy a feltöltődés teljes körű legyen. Welcome reggeli, business ebéd, gálavacsora? Ha finom ételekkel és borral szeretnék színesíteni a csapatépítő programot, arra is van lehetőség Noszvajon, miközben egy GPS segítségével kell megtalálni az eldugott ládát. A játék időre megy, sietni kell, ha ki szeretnék deríteni, hogy mi lapul a ládikóban!

Az ízek szerelmesei kulináris élményprogram során dolgozhatnak össze, és készíthetik el saját kezűleg együtt a különleges kézműves finomságokat. Itt csapatban, és egyénileg is sikereket érhetnek el! Ráadásul mindez akár oldottabb hangulatú bográcsozás közben is lehetséges. Keressék „Élmények bográcsban” programunkat!

Csapatépítő adottságaink4 hektáros ősfás parkunk területén vagy Galassy termünkben számos program megvalósítható. Kalandos, rejtélyes, extrém, karitatív vagy színházi rögtönző? Kínálatunkban megtalálja a tökéletes csapatépítő programot!

Erdei wellness hotelünk Galassy rendezvényterme közel 200 m2 területű, szekcióteremként 3 részre szeparálható. Ezek mindegyike természetes megvilágítással rendelkezik, légkondícionált. Beépített projektor, hangosítás biztosítja a technikai feltételeket, igényelhető például flipchart és vezeték nélküli mikrofon, és akár műsorok, fellépők szervezését is vállaljuk.

Egyéb csapatépítő programokCsapatépítő és kalandprogramok:Nyomozzák ki együtt a legnagyobb rejtélyeket, legyen részük felejthetetlen kalandban, fedezzék fel együtt a Bükk csodáit. Próbálják ki a bubifocit, vagy számháborúzzanak sötétedés után.

Öko, karitatív, vagy természetközeli csapatépítő tréningek:Bújjanaok el a rohanó világ elől, és kreatívkodjanak környezettudatosan, vagy tegyenek együtt közösen egy jó cél érdekében, segítsék a rászoruló családokat, újítsanak fel játszóteret, hogy azt a gyermekek újra élvezhessék, készítsenek ajándékokat rászoruló gyermekek számára.

Színházasdi, ahol a csapatépítő óriási szórakozás is:Tematikus szerepjátékokkal, indoor interaktív színdarabbal és krimiprogramokkal is készülünk Önöknek, amelyeken minden kreativitásukra és színészi képességükre szükségük lesz!

Városi kalandprogramok:Eger belvárosában, a város alatti pincerendszerben, valamint a várban is részt vehetnek jobbnál jobb programokon, élménysétán és borkóstolón, ládakereső túrán, városi kalandprogramon, rejtélyek felfedezésén.

Ha adrenalinra vágynak:Ha unalmasak a szürke hétköznapok, a csapatépítő a legkiválóbb lehetőség arra, hogy egy kicsit felpörgessek magukat. Lőtéri kalandokkal, paintball-al, lézerharccal, extrém off-road élményekkel, éjszakai kalandtúrával, túlélő túrával, élménytréninggel, hőlégballonos sétarepüléssel is várjuk Önöket! Biztosan megtalálják azt, amit keresnek!

Benti, kreatív, önismereti, interaktív csapatépítő programok:Ha pedig a rohanó mindennapok után kikapcsolódásra és nyugalomra vágynak, akkor is találhatnak számukra megfelelő lehetőségeket. Nem csak játékos interaktív vetélkedőket, de élethű társasjátékot, megoldandó rejtélyeket, valamint az írásukon keresztül saját maguk megismerését is biztosítjuk Önöknek.

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!