Foglalás
Bezár

Csapatépítő tréning helyszín

De la Motte ezredes, aki Mária Terézia szolgálatában állt, szerelmes levelet írt a báró Vécsey Annának. A levél sok-sok éven át a kastély falai között, ismeretlen helyen hevert, azonban végre valaki rátalált. Mint kiderült, sokkal több ez a mély érzelmek puszta leírásánál, hiszen hihetetlen titok lapul a sorok között.

Egy csapatépítő tréning vidéken összehozza a kollégákat



A szövevényes szálakat izgalmas részletek kísérik, a rejtély megoldása a csapatépítő program résztvevőinek feladata. Nem ez azonban az egyetlen titok, ami a De la Motte-kastélyhoz köthető, hiszen története számos felfedezetlen részletet tartalmaz. A vidám, játékos tematikus csapatprogram során a résztvevőknek minden tudásukra, kreativitásukra, és tehetségükre szükségük lesz. Ez azonban még közel sem elegendő, összefogás nélkül ugyanis a rejtély örökké talány marad.

Egyedi programlehetőségek



Ha a noszvaji legendát szeretnétek megoldani, akkor bizony fel kell készülnötök az izgalmas kihívásokra, amikkel a titok felfedése közben találkozni fogtok. A történelmi csodák mellett játékos állomások várják a résztvevőket. Egy biztos, támaszkodnotok kell egymásra, különben a rejtély örök titok marad!

Ha egy kis sporttal is fűszereznétek a környék felfedezését, válasszátok a kulináris kerékpártúrát, amely során Noszvaj nevezetességeit, a varázslatos házikókat is megcsodálhatjátok, a finomabbnál finomabb ételeket és italokat pedig megkóstolhatjátok.

Csapatépítés az ízek szerelmeseinek



Szállodánk éttermében hagyományos és modern catering megoldásokat biztosítunk, hogy a feltöltődés teljes körű legyen. Welcome reggeli, business ebéd, gálavacsora? Ha finom ételekkel és borral szeretnétek színesíteni a csapatépítő programot, arra is van lehetőség Noszvajon, miközben egy GPS segítségével kell megtalálni az eldugott ládát. A játék időre megy, sietni kell, ha ki szeretnétek deríteni, hogy mi lapul a ládikóban!

Az ízek szerelmesei kulináris élményprogram során dolgozhatnak össze, és készíthetik el saját kezűleg együtt a különleges kézműves finomságokat. Itt csapatban, és egyénileg is sikereket érhettek el! Ráadásul mindez akár oldottabb hangulatú bográcsozás közben is lehetséges. Keresd „Élmények bográcsban” programunkat!

Csapatépítő adottságaink



4 hektáros ősfás parkunk területén vagy Galassy termünkben számos program megvalósítható. Kalandos, rejtélyes, extrém, karitatív vagy színházi rögtönző? Kínálatunkban megtalálod a tökéletes csapatépítő programot!

Erdei wellness hotelünk Galassy rendezvényterme közel 200 m2 területű, szekcióteremként 3 részre szeparálható. Ezek mindegyike természetes megvilágítással rendelkezik, légkondícionált. Beépített projektor, hangosítás biztosítja a technikai feltételeket, igényelhető például flipchart és vezeték nélküli mikrofon, és akár műsorok, fellépők szervezését is vállaljuk.

Egyéb csapatépítő programok



Csapatépítő és kalandprogramok:



Nyomozzátok ki együtt a legnagyobb rejtélyeket, legyen részetek felejthetetlen kalandban, fedezzétek fel együtt a Bükk csodáit. Próbáljátok ki a bubifocit, vagy számháborúzzatok sötétedés után

Öko, karitatív, vagy természetközeli csapatépítő tréningek:



Bújjatok el a rohanó világ elől, és kreatívkodjatok környezettudatosan, vagy tegyetek együtt közösen egy jó cél érdekében, segítsétek a rászoruló családokat, újítsatok fel játszóteret, hogy azt a gyermekek újra élvezhessék, készítsetek ajándékokat rászoruló gyermekek számára.

Színházasdi, ahol a csapatépítő óriási szórakozás is:



Tematikus szerepjátékokkal, indoor interaktív színdarabbal és krimiprogramokkal is készülünk nektek, amelyeken minden kreativitásotokra és színészi képességetekre szükségetek lesz!

Városi kalandprogramok:



Eger belvárosában, a város alatti pincerendszerben, valamint a várban is részt vehettek jobbnál jobb programokon, élménysétán és borkóstolón, ládakereső túrán, városi kalandprogramon, rejtélyek felfedezésén.

Ha adrenalinra vágytok:



Ha unalmasak a szürke hétköznapok, a csapatépítő a legkiválóbb lehetőség arra, hogy egy kicsit felpörgessétek magatokat. Lőtéri kalandokkal, paintball-al, lézerharccal, extrém off-road élményekkel, éjszakai kalandtúrával, túlélő túrával, élménytréninggel, hőlégballonos sétarepüléssel is várunk titeket! Biztosan megtaláljátok azt, amit kerestek!

Benti, kreatív, önismereti, interaktív csapatépítő programok:



Ha pedig a rohanó mindennapok után kikapcsolódásra és nyugalomra vágytok, akkor is találhattok számotokra megfelelő lehetőségeket. Nem csak játékos interaktív vetélkedőket, de élethű társasjátékot, megoldandó rejtélyeket, valamint az írásotokon keresztül saját magatok megismerését is biztosítjuk számotokra.

Rendezvény ajánlatkérés

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!