Foglalás
Bezár

Masszázs fajták leírása

Regeneráló svédmasszázs



A svédmasszázs az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, az anyagcsere fokozódásával a test salakanyagai gyorsabban távoznak, lazítja az izmokat, csökkenti a fájdalmakat. Ezzel a masszázzsal visszanyerhetjük testünk könnyedségét, ellenálló képességét, frissességét.

Relaxáló aromaterápiás masszázs



A masszázs során választható aromaolajok jótékony hatással vannak szervezetünkre. A nyugtató, simító fogások oldják a felgyülemlett stresszt és elősegítik a jó közérzetet. A masszázs célja a testi és lelki egyensúly megteremtése.

Kényeztető bőrtápláló masszázs



Hatóanyagban gazdag, intenzíven tápláló és hidratáló hatású masszázs, mely ápolja és védi a bőrt. A mandulaolaj a legelőkelőbb növényi olajok egyike. Megvéd a káros környezeti hatásoktól. A kókuszolaj telített zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag, antibakteriális hatású, optimális működésre serkenti, fertőtleníti és puhítja a bőrt.

Stresszoldó váll-nyak masszázs (kismamáknak is)



Ez a masszázs segít visszanyerni testi-lelki egyensúlyunkat. A váll és nyak területén az izmok, inak stressz hatására különösen feszültek lehetnek. Azáltal, hogy a testi feszültséget feloldjuk, a lélek is ellazult örömteli állapotba kerül. Enyhíti a stressz hatásait, a krónikus fájdalmakat, javítja az agy oxigén-ellátását, illetve jobb alvást biztosít. Pihenteti és regenerálja a szervezetet.

Zen masszázs



A ház masszázsa. A kezelés természetes alapú masszázsolajjal történik, amely segít az ellazulásban és elősegíti a testi-lelki egyensúlyt. A masszázs hagyományos svéd masszázs elemeivel és keleti masszázs elemekkel ötvözve biztosítja a meridiánok szabaddá tételét, vagyis az energia szabad áramlását. A test energia kiegyenlítődése mellett javítja az ízületi mozgás pályákat, lazítja az izmokat és csökkenti a fájdalmat.

Csoki álom



A csokoládé endorfint termelő hatása segíti a bőr, valamint a test és a lélek harmonikus feltöltődését. Értékes vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően hidratálja és feszessé teszi a bőrt. Javítja és gyorsítja az anyagcsere folyamatokat. Javasolt narancsbőrre, öregedő bőrre, rossz közérzet esetén.

Gyerek masszázs



Az érintés a szeretet jele, az érintés mindenkinek jól esik. A szülők is jelen lehetnek a masszázs alatt, elleshetnek néhány fogást, miközben gyerekeiket kókuszolajjal masszírozzák, amivel elősegíthető az emésztés és a pihenés.

Speciális gerincmasszázs



A masszázs célja a már meglévő tartásproblémák javítása és az esetlegesen kialakult izomgörcsök és letapadások feloldása. Fájdalomcsillapító és feszültségoldó hatásának köszönhetően frissebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezzük magunkat.

Lávaköves masszázs



Harmónia és energia… A meleg köves masszázs a legősibb módszerekkel hozza egyensúlyba a testi és lelki energiákat. A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. Igazi kuriózum.

Kendermagolajos méregtelenítő masszázs



A masszázs hatásaként gyorsul az anyagcsere és a méregtelenítés, javul a vérkeringés. A kendermagolaj fokozza a bőr elaszticitását, ezáltal feszesebbé, rugalmasabbá teszi azt. Javítja a vízmegkötő képességet és hosszantartó hidratáltságot biztosít.

Talpreflex masszázs



A talp a test térképe. Több mint hetvenezer idegvégződés található itt, amelyek az energiacsatornák és az idegpályák révén kapcsolatban állnak a test többi szervével. A talpon található reflexpontok, illetve idegvégződések ingerlésével jótékony hatást váltunk ki a belső szervekre és az idegrendszerre. A kezelés mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit, elősegíti a salak- és méreganyagok távozását a szervezetből, fokozza az ellenálló képességét, erősíti a nyirokrendszert.

Talpmasszázs



A talpmasszázs felfrissíti az elfáradt lábakat. Lazítja a talp izmait, serkenti a vér- és nyirokkeringést, és fájdalomcsillapító hatása van. A talp idegvégződésekben rendkívül gazdag, így a talpmasszázs hatással van a központi idegrendszerre is.

ZEN spa masszázsok



Alakítsa ki a harmóniát testében, lelkében, szellemében! Zen Spa-nk területén különleges energiákat élvezhet, és töltődhet fel általuk. Nem csupán az enteriőr kialakítása, a természet szépsége, hanem a különböző rekreációs tevékenységek, kezelések és masszázsok is segíthetik ebben.

Élvezze a víz megnyugtató hatását, a franciaablakokon keresztül megcsodálható lélegzetelállító panorámát, figyelje a természet szépségét, amely minden pillanatban más arcát mutatja. Illatos masszázsaink által, képzett masszőreink hozzáértő segítségével még jobban ellazulhat, és átadhatja magát a pihenésnek.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!