Foglalás
Bezár

Gyerekbarát szálloda

A négy hektáros park magasodó fái között megbújó, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria hangulatát idéző Oxigén Family Hotel**** pillanatok alatt vált a legnépszerűbb hotelek egyikévé.

Gyerekbarát hotel kicsiknek és nagyoknak



Az ismertséget talán nem első sorban különleges stílusú wellness birodalmunknak, a nyugalom szigetét idéző ZEN kertnek, vagy a természet kincseivel kiválóan harmonizáló szobáinknak köszönhetjük. Sokkal inkább annak, hogy Magyarországon az elsők között vált gyermekbarát szállodaként méltán népszerűvé a gyerkőcök, szülők, és nagyszülők körében!

A gyermek all inclusive ellátás mellett a szórakozásról is gondoskodunk. Lelkes animátorcsapatunk biztosítja az év minden napján a korosztály szerinti programokat. Rengeteg gyerekjátszó: Zen Spa családi wellness birodalom, Dínó játszóház, Páfrány Activity Park, Mókus kalandpark, Gyerek Kresz Park, strandröplabda pálya mellett a környék megannyi kirándulási lehetőségét vehetik igénybe Vendégeink.

Bababarát szálloda ízig-vérig



Szülőként mindenki pontosan tudja, hogy sokkal nehezebb egy utazást megszervezni, amikor gyermek érkezik a házhoz, hiszen ilyenkor már az igényeink is teljesen megváltoznak a szállodákkal szemben. Szerencsére egyre többen kezdik felismerni ezt a tényt, így jöttek létre a bababarát szállodák.

Az, hogy az Oxigén Family Hotel**** ízig-vérig bababarát szálloda, nem légbőlkapott, elcsépelt kifejezés. Itt valódi öröm a hangos gyerekzsivaj, nem jelent gondot a terítőre csöppent kakaó. Változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal várjuk a babákat és gyermekeket.

Bababarát szolgáltatások és programok

Egy hely, ahol öröm a hangos gyerekzsivaj



Az Oxigén Family Hotel**** gyermekbarát hotel kis csapataként gondoskodunk arról, hogy egyetlen percre se unatkozzanak családi wellness szállodánkban. Heti 60 órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programmal várjuk a gyerkőcöket, csodálatos környezetben épült család- és bababarát szállodánkban, ahol minden az ők és az Önök kényelmét szolgálja. Puha hó hullott, vagy éppen tűz a nap: ez nekünk nem akadály, mi mindig kalandra készen indulunk a friss és kristálytiszta levegőre fára mászni, hógolyózni, célba dobni, táncolni, sportolni vagy számháborúzni. Ha mégis túl hűvösre fordul az idő vagy zuhog az eső, akkor is számtalan érdekes, vidám, kreatív játék várja a kis felfedezőket a szálloda falain belül is. És mi természetesen ott leszünk, hogy játsszunk velük.

Gyerekbarát programok

Kölcsönözhető eszközök



Gyermekbarát szállodánk számos kölcsönözhető sporteszközzel, játékkal, túrázáshoz és kiránduláshoz praktikus kiegészítővel és kényelmi eszközzel, valamint a babák szükségleteihez nélkülözhetetlen apróságokkal áll vendégeink rendelkezésére.

Gyerekeknek



  • Gyermek kerékpárok
  • Rollerek
  • Homokozó játékok
  • Kerékpár sisakok
  • Asztalitenisz ütők és labdák
  • Tollaslabda, tollasütők
  • Kézilabda
  • Focilabdák
  • Puha és műanyag golyók
  • Szánkó

Babáknak



  • Babakocsi
  • Babaágy
  • Babaágynemű
  • Vízmelegítő
  • Cumisüveg melegítő
  • Pelenkázó és pelenka
  • Pelenkatároló kuka
  • Babakád
  • WC-ülőkeszűkítő
  • Babafürdető kád
  • Éjjeli lámpa
  • Etetőszék

Felnőtteknek



  • Nordic Walking túrabot
  • Felnőtt mountain bike
  • Pikniktakaró


Gyerekbarát szolgáltatásokkal készültünk fel minden eshetőségre



Szükség esetén lázmérővel is tudunk segíteni, de erre szerencsére még nem került sor. Ha kint csepereg az őszi eső vagy forrón tűz a nyári nap, mindig játékra csábít a Dínó Játszóház, ahol minden gyerek új kis barátokra és nagyszerű játékokra talál. Minden időben nagyon kellemes helyiség, ahol bekuckózva nézhetsz mesefilmeket akár egész nap, ha úgy tartja kedved.

A kislányok egyik nagy kedvence a játékkonyha, ahol nem csak a babáknak készítik az ebédet, de azt is „kifőzik”, hogyan is viccelhetnék meg a többieket, míg a fiúk kisautóikkal hordják a színes kockákat az építkezéseikre. Kifestő füzetek, színes ceruzák, papírok, zsírkréták színes kavalkádja kavarog a pici asztalokon és kedves rajzok készülnek a nagyiknak a nyaralásról. Rajzolj te is egy szép képet a gyönyörű kertről vagy akár a vízi birodalomról, és a nagyi biztosan eljön veled újra, hogy ő is megtapasztalhassa a testi és lelki felfrissülés örömét. A nagyobb gyerekek is találnak kedvükre való játékokat és elfoglaltságot. A lányok imádják a mini manikűrt és az arcfestést, hiszen ők igazi kis hölgyek, de szívesen készítenek papírdíszeket a karácsonyfára vagy hajtogatnak origami figurákat páratlan kézügyességgel.

A fiúk rápattannak az X-Boxra, amikor éppen nem a kerti mászófalon teszik próbára magukat. A szabadtéri lehetőségek közül óriási népszerűségnek örvend a lengőteke és az óriás sakk. Csodás környezetben kalandos kirándulásokat tehet a család, ahol még egy kis lovaglás is belefér a közeli lovardában és a régmúlt dicsőségét őrző Egri vár is kihagyhatatlan látványossága a vadregényes tájnak.

Gyerekbarát felszereltség szobáinkban



Az alvással biztosan nem lesz gond, a kicsik és a nagyobbak is percek alatt álomba szenderülnek az ország legtisztább levegőjű településén töltött hosszú, vidám nap után. Még a tévé fényeinek vibrálása sem zavarja őket, mert imádják elszeparálható kuckóikon behúzni a függönyt, így saját kis birodalmat teremtve maguknak a családi szobában. Ahol az összes apró részletre ügyeltünk, biztonságossá téve mindent, hogy teljes nyugalomban tölthesse nálunk a család a vidám napokat.

Természetesen minden konnektort biztonsági vakdugóval láttunk el, így nem fordulhat elő, hogy az a „két kis lukacska” piszkálásra csábítson bárkit is. Viszont elfoglaltságként kedvedre színezhetsz a bekészített apró meglepetés színező lapocskákon.

Ha foglaláskor anyuék jelzik, hogy csecsemő is van a családban, úgy a baba-mama szoba közelében lesz a szobátok, hogy anyu akár éjszaka is kiszolgálhassa a kistesót. Ez különösen hangzik, mert mit akarhat egy baba az éjszaka közepén, amikor te alszol, ez a kérdés, ugye? Hát enni vagy inni, de az is lehet, hogy csak másik pelust. Azért, hogy te nyugodtan alhass, mi bekészítettünk minden babának szükséges holmit a baba-mama szobába. Ilyeneket, mint: cumisüveg melegítő, sterilizátor, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, vízforraló, baba evőeszköz, babapohár, babatányér, bébiételek, ásványvíz, pelenka, törlőkendő, hintőpor, pelenkavödör, mosogatószer, cumisüvegmosó. Kaució ellenében bébiőr és légzésmonitor is igényelhető recepciónkon!

Gyerekbarát szolgáltatások éttermünkben



Reggelire mindig a legnagyobb kedvenceidet készítjük el neked, mint a tejbegríz, az eperlekváros kifli, a habos kakaó. Nyami! Gyerekbarát éttermünkben mindent a kedvedhez igazítva alakítottunk ki, gyerek svédasztalunkról is ínycsiklandozó finomságokat majszolhatsz.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!