Foglalás
Bezár

Gasztronómia

Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.

Gyakran főzünk vendégeinknek családi receptek alapján, és az a tapasztalatunk, hogy ezek szállodánk legkedveltebb ételei. Pillanatok alatt varázsolunk az asztalra finomabbnál finomabb fogásokat különleges táplálkozási igényű, vagy diétázó vendégeink számára is. Érdemes már a foglalásnál jelezni, hogy allergia, ételintolerancia, diéta vagy egyéb más okok miatt az Ön vagy családtagja számára külön főzzünk. Éppen olyan lelkesen és szívesen készülnek ezek a fogások is!

Gyermek- és bababarát szállodánkban Noszvajon ínyenc, magyaros ételeink természetes alapanyagokból készülnek. Hotelünkben két hangulatos étterem, gyerek svédasztal és egy árnyas terasz várja vendégeinket. Ha egy kiadós, magyaros étkezésre vágyik, falusias és egzotikus ízekre stílusos tálalással, akkor az Oxigén Family Hotel**** éttermeiben ezekből bőségesen válogathat.

De la Motte Étterem



A reggelit és a vacsorát bőséges svédasztalról kínáljuk wellness hotelünk éttermében, az ebédet felnőtteknek a la carte rendszerben biztosítjuk. A reggelinél helyi ízeket, kézműves sajtokat, lekvárokat és mézet kínálunk, melyeket a környék híres családi gazdaságaiban hagyományos eljárásokkal készítenek. Péksüteményeinket frissen sütjük. Ebéd időben szezonális étlapunkról választhat, melyeket gyermek- és baba kínálattal egészítünk ki. A vacsoránál pedig vendégeink kedvenceivé váltak a vidékre jellemző vad- és erdei különlegességek is. Az étkezésekhez a legnemesebb egri borokat és az ország legismertebb pálinkáit kínáljuk. Aki erről a svédasztalról választ, biztos lehet abban, hogy egészséges, házias ízeket kóstol.

Gyermekbarát étterem a gyerekek kedvenceivel



A közvetlenül az étterem mellett felépített Bambínó Étterem gyermekzsivaja gondoskodik a vidám hangulatról. A gyerekeket nemcsak kedvenc ételeikkel várjuk a gyermek svédasztalnál hanem a játszókuckóban kialakított kétszintes, téglából épült játszóvárral is.

Fontosnak találtuk, hogy a szülők is kényelmesen, nyugodt hangulatban étkezhessenek, ezért döntöttünk úgy, hogy wellness hotelünk étteremből közvetlen átjárással kialakítjuk legújabb játszóházunkat, hiszen a gyerekek hamar elunják magukat az asztal mellett, ha már tele a pocakjuk. Gyermek all inclusive* szolgáltatással a srácok számára kedvelt ízekkel: tejbegrízzel, spagettivel és sok más finomsággal kedveskedünk, de természetesen a felnőtt étlapról is választhatnak gyermekadagokat gyerekbarát wellness szállodánk éttermeiben.

A gyermek svédasztal szomszédságában lévő De la Motte étteremben fogyaszthatják el a reggelit, az ebédet és a vacsorát. A játékok között a fincsi falatokból is több fogy, különösen a vidám színekben pompázó gyermek evőeszközökkel. Finom falatok, játékos környezet, kacagás és kényelem, mi másról is szólhatna egy gyermekbarát étterem, amely reggeltől estig kiszolgálja apró vendégeit?

Family Bar



Zamatos teát, ínycsiklandó limonádét vagy friss salátát fogyasztana szívesebben? Vendégeink szórakoztatására található itt digitális játékasztal, darts, ezen kívül Dinó Játszóházunk és Páfrány lakása is innen érhető el játékos folyosónkon keresztül. A terasz is könnyen megközelíthető, így jó időben dallamos madárcsicsergés lesz gőzölgő kávéja kísérője.

Porcelán étterem, rendezvények tökéletes helyszíne



Porcelán éttermünk olyan különterem, ahol baráti összejöveteleken, családi programokon, céges rendezvényeken résztvevők élvezhetik ízes ételeinket, kellemes italainkat és egymás társaságát a többi vendégtől elkülönülten. Elnevezése hűen tükrözi eleganciáját és egyedi stílusát, nem véletlen tehát, hogy gyakran esküvői vacsorák helyszínéül is választják.

*Gyermek all inclusive ellátás



Reggeli: svédasztalos reggeli 7:30-10-ig az étteremben. Reggelire mindig a gyerekek legnagyobb kedvenceit készítjük el, mint a tejbegríz, az eperlekváros kifli, a habos kakaó. Nyami!

Tízórai: a Bambínó Étteremben minden nap más finomságokat kínálunk (péksütemények, ropogtatnivalók, nápolyi) 10-12 óráig.

Ebéd: 11:30-13:00 óráig van lehetőség a gyermek menü elfogyasztására, illetve három turnusban az animátorokkal (I. TURNUS: 11:30; II. TURNUS: 12.00; III. TURNUS: 12:30) is ebédelhetnek a gyerekek (4 éves kor felett). Kérjük a pontos kezdést vegyék figyelembe! Minden nap menüvel várjuk a gyermekeket, amely levest és főételt tartalmaz.

Uzsonna: a gyerekek Mini chef programunk keretében minden nap 16 órától együtt készítik el az uzsonnájukat az animátorokkal.

Vacsora: svédasztalos vacsora, valamint gyermekek számára készült kétféle főétel található a Bambínó Étteremben 18:00-tól 20:30-ig.

Amit egész nap kínálunk: friss gyümölcs, joghurt, keksz, puding, túró rudi, kisbabák részére bébiételek.

Reggeli és vacsora áraink külsős vendégeink számára



Akár szállóvendégünk, akár nem, mi sok szeretettel várunk minden kis- és nagycsaládot egy bőséges reggelire, vagy egy ízletes vacsorára! Látogassanak el hozzánk egy csodaszép Noszvaj környéki túra után és kóstolják meg a gyerkőcökkel a legfinomabb kínálatainkat!

Tovább

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!