Foglalás
Bezár

Wellness gyerekekkel

Az elmúlt évek alatt egyre népszerűbbé vált a turizmusban a bababarát és gyermekbarát wellness fogalma, ami minden szülőnek fantasztikus hír. Hogy miért is olyan fontos időt fordítani arra, hogy
gyermekeinkkel szállodába látogassunk? Cikkünkben erre adunk választ.

Kikapcsolódás, kicsiknek és nagyoknak egyarántA mai rohanó világban sokszor találkozunk olyan hívogató szavakkal, mint a kikapcsolódás, élmény és az együtt töltött idő. Ez nem véletlen, hiszen a dolgos hétköznapok és rengeteg teendő mellett egyre jobban vágyunk arra, hogy kicsit lelassuljunk, hogy egy rövid időre kiszakadjunk a megszokott környezetünkből.
Persze az energiával teli, izgő-mozgó gyermekeinkre mindig rengeteg figyelmet kell fordítani, de egy igazán gyermekbarát szállodában számtalan animációs program áll rendelkezésre. Így amíg anyu és apu a wellnessben pihen, vagy egy relaxáló masszázson vesz részt, ők aktív és színes programokat élvezhetnek, felügyelet mellett. Mindemellett ne feledkezzünk meg arról, hogy sem a főzésre, sem a takarításra nem kell gondolnia, mi gondoskodunk mindenről.


Élmény, minden korosztálynakA szakképzett animátorok nem csak azért dolgoznak, hogy a szülőkről levegyék a terhet, hanem hogy felejthetetlen élményt adjanak a kicsiknek. A gyermekek életében nagyon fontos, hogy új dolgokat tanuljanak, új helyeket és embereket ismerjenek meg, új barátokat szerezzenek. Ezek a programok és hatalmas játszóterünk lehetőséget adnak erre, és rengeteg nevetésre, rohangálásra. Mi lehetne jobb, mint gyermekeink élménytől csillogó szeme, és boldogságtól kipirult arca.
Nem csak a gyermekek részére lehet új élmény egy ilyen wellness központ, hiszen számos olyan programunk van, amelyben a szülők is részt vehetnek. Foglaljanak babamasszázst, kiránduljanak együtt, fürdőzzenek medencéinkben együtt, lakomázzanak svédasztalunk széles választékából, gondtalanul.

Biztonság, mely elengedhetetlen, ha gyermekekről van szóA legtöbb szülő nagyon ritkán mondhatja el magáról, hogy most kényelmesen hátra dőlhet, és élvezheti a pihenést. Biztosítjuk róla, hogy amíg a gyerekek animátorainkkal vannak, ezt végre megteheti!
A rengeteg program és játék mellett egy igazi gyermekbarát szálloda mindenről gondoskodik. Nálunk sosem kell aggódnia, ha valamit otthon felejt. Kisgyermekkel utazni mindig nehéz, stresszes feladat, hiszen minden lehetőségre fel akarunk készülni, rengeteg dolgot kell pakolni. Engedje el az aggódást, ha bármi kimaradt, ránk számíthat: ha kifogy a pelenka, ha nincs a fürdetéshez babakád, ha éjszaka kell ételt melegíteni, és még sok más olyan szolgáltatás, amivel könnyebbé tehetjük a nálunk töltött időd!

Miért különleges az Oxigén Family Hotel?Nem csak mert mindenre gondolunk, és minden felszereléssel rendelkezünk, de mindezt 4 csillagos környezetben, az erdő szélén, Noszvajon, az ország legtisztább levegővel rendelkező településén
élvezheti! A természet közelsége, és a minőségi szállodai szolgáltatások tökéletes kombinációja.
Kell ennél több?

Legyen Ön is szállodánk vendége! Ismerje meg ajánlatainkat!

Megnézem az ajánlatokat


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!