Welness hotel Eger mellett, ahol a wellness birodalom egy igazi spirituális világ.

menu

Zen Spa, Wellness és Beauty

Wellness hotel Eger mellett, ahová beköszönt a természet

 

Zen Spa, Wellness, és Beauty élményekkel várjuk Önt és családját wellness hotelünkben Eger mellett!Mindenkinek jár a kikapcsolódás, teljen meg nálunk energiával a teste és a lelke, hogy úgy érezhesse, a ZEN Spaból kilépve éveket fiatalodott! Mindehhez megtalálhatja a tökéletes környezetet wellness hotelünkben Eger mellett, Noszvajon. Fürdőnkben tapintható a nyugalom és a harmónia., ahogy érezhető az is, amint energiával töltődünk fel. A ZEN Spa úszómedence olyan érzést nyújt, mintha egy különleges japán hegyi tóban úsznánk, melynek kősziklaszerű oldalairól vízesést formázva hullik alá a kellemesen frissítő víz. A medence 20 méter hosszú, középen kiszélesedik, ahol a vízmélység a gyerekeknek is kedvez. A nap betörő sugarai napfürdővé varázsolják az úszást, ahonnan a ZEN Gardenre is kiláthatunk. A relaxációhoz tökéletes a szinteltolással létrehozott, diszkrét hangulatú, körpanorámás pihenő, melynek nyugágyairól nagyszerű kilátás nyílik a ZEN kertre.


Wellness hotel Eger mellett – Japán teakóstolás

 

„Japán teakóstolás ízelítő eredeti japán teafüvekkel” - ez a mondat mindenki érdeklődését felkelti, különösen azokét, akik a teát a megszokott magyar módon fogyasztják.  A japán teakóstolás egy valódi rituálé, amelynek elemeit hotelünkben biztosítjuk. Élje át a teakóstolás nyújtotta élményt, és koronázza meg a nálunk töltött napokat!

Szauna programok a test és a lélek harmóniájáért

 

Wellness hotel Eger mellett szauna programokkalA finn szauna wellness hotelünkben Eger mellett, Noszvajon a méregtelenítés nagyszerű élményét nyújtja, mely itt egészen különleges megoldást kapott: üvegfelülete mögött ücsörögve a közel 85-95 fokos melegben Ön télen a havas, nyáron az éltető zöld tájat csodálhatja. 

 

Az infraszauna sókamra is egyben, 30 perc után úgy fogja érezni, mintha kicserélték volna: sejtjei tisztulnak, megújulnak, a méreganyagok sietve távoznak. Élvezze a bőrén a tisztító, rendszeres használat mellett narancsbőr-csökkentő hatást! Az infraszauna bekapcsolását kérje kollégáinktól!

 

A gőzkabint feltétlenül ki kell próbálnia! 50°C-os páradús légterű, intenzív élmény, mely tisztít és méregtelenít. Kérjük használat előtt olvassa el szaunaetikettünket és szaunázási tanácsainkat!


Wellness hotel Eger mellett – ZEN meditációk

 

A ZA ZEN meditáció egyszerre szolgálja a test pihenését és a szellem nyugalmát. A meditációs program már egyszeri kipróbálása után is érezhető a megnyugvás, a belső béke a kipihentség.  Mindezek miatt az egész világ szebbnek tűnik majd, ráadásul közben különleges, ezoterikus élménnyel gazdagodhatunk. Élje át Ön is ezt a felejthetetlen élményt wellness hotelünkben Eger mellett, Noszvajon!

Wellness hotel Eger mellett – ZEN Spa testkezeléseink

 

A keleti filozófia szerint az ember a test, a szellem és a lélek hármas egységéből áll. Testkezeléseink ezt a szellemiséget követik, az emberi test, a szellem és a lélek harmóniájának megteremtését segítik elő. A beauty kozmetika kezeléseink a kényelmet, az ellazulást és a szépséget szolgálják.

 

Szállodánk területén az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe, amelyekhez nem szükséges, hogy hotelünk vendége legyen: 

 

  • kozmetikai kezelések
  • masszázsok
  • pedikűr

KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI ZEN SPA MOZGÁSFORMÁK 

 

Alakítsa ki a harmóniát testében, lelkében, szellemében! A távol-keleti mozgásformák különösen alkalmasak a prevencióra, mert figyelembe veszik a test felépítését, funkcióit, a mozgás pszichés és meditatív hatásait. A chikungnak köszönhetően megszabadulhatunk a belső hőségtől (harag és nyugtalanság) és elérhetjük a természetes békét, nyugalmat.

 

A chikung gyakorlatok segítenek megőrizni a lelki egyensúlyunkat, megszüntetik az energia gátjait és megnövelik a csi áramlását a testünkben. Ha a chi szabadon folyik, akkor az energia gyógyítja és helyreállítja szervezetünk egyensúlyát. A gyakorlatok egyszerűek, így kortól, nemtől függetlenül bárki végezheti őket.

 

A gyakorlatok végzése során először testi, lelki megnyugvást érünk el, majd ebben az állapotban álló-, sétáló-, ülő-, fekvő helyzetben, esetenként lassú, lágy, mozdulatokkal, analógiás képek (pl. állatok, természeti jelenségek stb.) felhasználásával dolgozunk. A légzés szabályozásával munkálkodunk  testünkben a chi-keringés útjában lévő esetleges akadályok feloldása, a hiányok pótlása és a káros többletek elvezetése, vagyis energiáink kiegyensúlyozása, a testi-lelki-szellemi belső harmónia fokozatos megteremtése érdekében.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Apa a srácokkal
79900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
79900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
79900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
79900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X