Erdei családbarát wellness hotelünk a vendégek véleménye alapján a World Luxury Hotel Awards díjazottja.

menu

Hotelünk a World Luxury Hotel Awards díjazottja

A 2006-ban alapított Word Luxury Hotel Awards szavazásán a világ szállodái a vendégek véleményei alapján mérkőznek meg egymással. Lehetne ennél is hitelesebb egy verseny? 2017-ben családbarát szállodánk több díjjal is gazdagodott!

Családbarát wellness hotelünk World Luxury Hotel Awards díjazottjai között

Wellness hotel Eger mellett, Noszvajon

 

Noszvaj Magyarország egyik legtisztább levegőjű települése. A Bükk lábánál fekvő gyönyörű falu nem csak gasztronómiájában, kézműves ételekben és látnivalókban gazdag. Eger közelsége turisták tömkelegét vonzza a területre, ahogy a település központjában álló, késő barokk, copf stílusban épült De la Motte Kastély sem szenved hiányt a látogatókból. Fedezze fel Ön is a környéket családjával, foglaljon szobát wellness hotelünkben!

 

Próbálja ki Ön is gyermek- és bababarát hotelünket!


Családbarát erdei wellness szálloda 100+1 gyerekbarát szolgáltatással

 

Családbarát wellness hotelünk a település szélén, 5 hektáros park ölelésében helyezkedik el. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a babák, a gyerkmekek, és a szülők is megtalálhassák a számukra tökéletes szórakoztató, vagy pihentető elfoglaltságot. Nem csak szobáinkat és közösségi tereinket, de wellness birodalmunkat is úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok is élvezhessék a pancsolás és a szaunázás élményét is, melyet gyermek aromaszaunánkkal biztosítunk.

 

Bababarát szolgáltatások és felszereltség

 

Babamasszázs és babaúszás is elérhető nálunk, ahogy felszereltségünkkel is igyekszünk biztosítani a szülők számára is a gondtalan pihenést. Pontosan tudjuk, hogy egy csecsemőnek mennyi mindenre van szüksége, éppen ezért várjuk többek között babaággyal, cumisüveg melegítővel, fürdőpelenkával és bébi étellel is a legkisebbeket. 

 

A hotelünk személyzete és az animátoraink bármikor a szülők rendelkezésére állnak, de Páfrányról, a szálloda figurájáról se feledkezzünk meg, akit a gyerkőcök egyenesen imádnak! Hatalmas parkunkban számos szabadtéri játék- és sportlehetőséget találunk, de beltéri programokból sem szenvednek hiányt vendégeink. A wellness részlegünkben fűtött padokkal biztosítjuk kicsik és nagyok kényelmét, gyermekmedencék és családi jacuzzijuk garantálják a kikapcsolódást. Mindemellett természetesen a felnőttekről sem feledkezünk meg, hiszen a hotelben és Noszvaj környékén is izgalmas lehetőségekkel várjuk az ide látogatókat.

 

A World Luxury Hotel Awards és az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa
 

2017-ben családbarát wellness hotelünk nyerte el a Luxury Country Hotel, Luxury Family All-Inclusive Hotel, valamint a Luxury Family Hotel kategóriákban a Country Winner-díjat. 

 

Más elismerésekkel is gazdagodtunk, hiszen 2017-ben a KIDSOÁZIS Családok Szállodája díjat is magunkénak tudhatjuk, ráadásul a vendégek véleménye alapján animátorunk 2. helyen végzett a Legjobb Animátor kategóriában. Hálásak vagyunk vendégeinknek, akik nem restek kifejezni véleményüket és tapasztalataikat gyermek- és bababarát szállodánkról. Foglaljon szobát nálunk, és próbálja ki Ön is gyermek- és bababarát hotelünket!

 Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Apa a srácokkal
79900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
79900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
79900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
79900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X