Erdei családbarát wellness hotelünk a vendégek véleménye alapján a World Luxury Hotel Awards díjazottja.

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Hotelünk a World Luxury Hotel Awards díjazottja


A 2006-ban alapított Word Luxury Hotel Awards szavazásán a világ szállodái a vendégek véleményei alapján mérkőznek meg egymással. Lehetne ennél is hitelesebb egy verseny? 2017-ben családbarát szállodánk több díjjal is gazdagodott!

Családbarát wellness hotelünk World Luxury Hotel Awards díjazottjai között


Bababarát szolgáltatások és felszereltség

Babamasszázs és babaúszás is elérhető nálunk, ahogy felszereltségünkkel is igyekszünk biztosítani a szülők számára is a gondtalan pihenést. Pontosan tudjuk, hogy egy csecsemőnek mennyi mindenre van szüksége, éppen ezért várjuk többek között babaággyal, cumisüveg melegítővel, fürdőpelenkával és bébi étellel is a legkisebbeket. 

 

A hotelünk személyzete és az animátoraink bármikor a szülők rendelkezésére állnak, de Páfrányról, a szálloda figurájáról se feledkezzünk meg, akit a gyerkőcök egyenesen imádnak! Hatalmas parkunkban számos szabadtéri játék- és sportlehetőséget találunk, de beltéri programokból sem szenvednek hiányt vendégeink. A wellness részlegünkben fűtött padokkal biztosítjuk kicsik és nagyok kényelmét, gyermekmedencék és családi jacuzzijuk garantálják a kikapcsolódást. Mindemellett természetesen a felnőttekről sem feledkezünk meg, hiszen a hotelben és Noszvaj környékén is izgalmas lehetőségekkel várjuk az ide látogatókat.

 

A World Luxury Hotel Awards és az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

2017-ben családbarát wellness hotelünk nyerte el a Luxury Country Hotel, Luxury Family All-Inclusive Hotel, valamint a Luxury Family Hotel kategóriákban a Country Winner-díjat. 

 

Más elismerésekkel is gazdagodtunk, hiszen 2017-ben a KIDSOÁZIS Családok Szállodája díjat is magunkénak tudhatjuk, ráadásul a vendégek véleménye alapján animátorunk 2. helyen végzett a Legjobb Animátor kategóriában. Hálásak vagyunk vendégeinknek, akik nem restek kifejezni véleményüket és tapasztalataikat gyermek- és bababarát szállodánkról. Foglaljon szobát nálunk, és próbálja ki Ön is gyermek- és bababarát hotelünket!


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X