Wellness hotel Eger mellett

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Wellness hotel Noszvajon

Wellness hotel Wellness hotel Noszvajon, gyönyörű környezetben

 

A wellness lényegében a testi-lelki jólét elérését jelenti, amihez az olyan különböző wellness szolgáltatások, mint a masszázs, a testkezelések is nagyban hozzájárulnak, illetve a wellness életérzéshez szükség van még egy kis mozgásra, a testünk karbantartására is. Egy wellness hotel remek lehetőségeket kínál arra, hogy átadjuk magunkat a wellnessnek, a gondtalan pihenésnek. Egy ilyen helyen minden adott ahhoz, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjünk, azonban nem mindegy, hogy milyen wellness hotelt választunk, hiszen ha rosszul választjuk meg a wellness hotelt, az az egész pihenésre rányomja a bélyeget.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy olyan különleges wellness hotel Noszvajon, ahol minden adott a gondtalan pihenéshez. A szálloda egy igazán pihentető környezetet biztosít azok számára, akik egy kellemes hétvégét töltenének el egy wellness hotelben.

 

Amennyiben Ön is a minőségi pihenésre szavaz, foglaljon szobát szállodánkba a lenti gombra kattintva, vagy tekintse meg csomagajánlataikat, ide kattintva!

 

 

Wellness hotel igazi wellness élményekkel

 

Szállodánk alig több, mint 10 kilométerre található Egertől, a festői Noszvajon, ami Magyarország egyik legtisztább levegőjű települése. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa épületét egy óriási park öleli körül, ahol egy igazi élmény egy kis időt eltölteni. Szobáink berendezésekor arra is nagy figyelmet szenteltünk, hogy ne csupán a testi felfrissülés következzen be a wellness hotelben, hanem a lélek harmóniáját is megteremtjük vendégeink számára.

 

A wellness hotel nem lenne igazi wellness hotel, ha nem lehetne wellness szolgáltatásokat igénybe venni a szállodában tartózkodás alatt. Próbálja ki pihentető masszázsainkat, adja át magát a wellness oázisunk adta élvezeteknek, vagy vegyen rész szaunaprogramjainkon!

 

Wellness hotel Noszvajon, ahol a legkisebbek különleges bánásmódban részesülnek

 

Wellness hotel A gyermekek fejlődésében nagy szerepet játszik az, ha minőségi időt töltenek a szüleikkel, azonban nem olyan egyszerű olyan helyet találni, ahol a gyermekek és a felnőttek is egyaránt jól érzik magukat. Egy utazás a kicsikkel nagy szervezést igényel, és biztos vagyok benne, hogy senki sem szeretné, hogy a sok szervezés után egy olyan helyszín várná őket, ahol nincsenek eléggé felkészülve a picik érkezésére. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy olyan wellness hotel, ahol a legkisebbek különleges bánásmódban részesülnek. Mi nem csupán hirdetjük, hogy gyerekbarát wellness hotel vagyunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kisgyermekes családok a legnagyobb kényelemben töltsenek el nálunk néhány kellemes napot.

 

Szállodánk Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive wellness hotele, ahol a 10 éven aluli gyermekek ingyenesen kapcsolódhatnak ki. A napi ötszöri étkezés mellett egész nap friss gyümölcsök, sós és édes sütemények, kekszek, joghurtok várják a piciket. Számos baba és gyermekbarát szolgáltatás várja családdal érkező vendégeinket, a szobákba pedig minden olyan eszközt bekészítünk, amire az ott töltött idő alatt szükség lehet.

 

Wellness hotelünk nem csupán a felnőttek számára tartogat meglepetéseket, hiszen a kicsik számára is izgalmas wellness programokkal készülünk. Wellness oázisunkban babamedence, vízi hinta, sőt, szakképzett animátoraink segítségével a kicsik a babaúszás élményét is átélhetik. Az izgalmas és kreatív programok mellett Páfrány, wellness hotelünk barátságos dinoszaurusza szórakoztatja a kicsiket.

 

Egy különleges wellness hotel, ami rendezvényhelyszínnek is kiváló

 

Bármilyen rendezvényről beszélünk, a tökéletes helyszín megtalálása elengedhetetlen, hiszen gyakran ezen múlik a rendezvény sikeressége. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa több, mint egy wellness hotel Noszvajon, hiszen számos jól sikerült rendezvénynek adott már otthont. 

 

Wellness hotelünk csupán a páratlan környezet miatt remek rendezvényhelyszín, hiszen a technikai háttér is adott ahhoz, hogy a rendezvény zavartalanul működjön. Konferencia termeink exkluzív környezetet biztosítanak konferenciák, céges rendezvények, csapatépítők számára. Termeink igény szerint egybenyithatóak és szeparálhatók, így akár egy nagyobb társaságot is képesek vagyunk fogadni. Helyszíneink magas színvonalú technikai eszközökkel felszereltek, ezzel biztosítjuk vendégeink számára mindazt, amire szükség lehet egy prezentáció bemutatásához.

Rendezvényszervezésben jártas kollégáinktól ide kattintva kérhet ajánlatot!

 

A legjobb wellness hotel, ahol színes programok várják a vendégeket

 

Szállodánk nem csupán azok számára jó választás, akik szeretik a kényelmes wellness hoteleket, akik szeretnek sokat időzni a wellness részlegen, azok is bátran ellátogathatnak hozzánk, akik szeretik feldobni a wellness hotelben töltött időt egy kis aktív pihenéssel. Noszvaj mindenki számára tartogat érdekességeket, hiszen a térségben elérhetők lovas túrák, kerékpáros kirándulások, falusi gyalogtúrák, amiket nem érdemes kihagyni a wellness hotelben töltött idő alatt. 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Fantasztikus Szilveszter
199 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éj
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tél örömei
119 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X