Wellness hotel Eger mellett, a Bükk lábánál, a páratlan hangulatú Noszvajon.

menu

Wellness hotel Eger mellett, Noszvajon

Wellness hotel Eger mellett, amely a kikapcsolódás szigeteWellness hotel Eger mellett, festői környezetben

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa wellness hotel Eger mellett, attól alig több, mint 10 km-re található, a páratlan hangulatú Noszvajon. A falu az ország egyik legtisztább levegőjű települése, de nem ez az egyetlen különlegessége. A noszvaji nyitott porták, a kemencés ételek, a gyönyörű kilátás a Bükkre, az aprócska hangulatos utcák, a nagyszerű éttermek mind-mind élményeket biztosítanak az ide látogatóknak. Mi garantáljuk a felejthetetlen élményeket, foglaljon nálunk szobát!


Wellness hotel Eger mellett, Noszvajon

 

Nagyszerű lovas túrák, kerékpáros kirándulások, falusi séták és gyalogtúrák, kiránduló úticélok, valamint túraútvonalak is elérhetők a térségben, amelyeket tényleg nem érdemes kihagyni. Fedezzék fel a környéken elterülő nemzeti parkokat, és a szemetgyönyörködtető tájakat!

 

Wellness hotel Eger mellett számtalan programlehetőséggel

 

Használjanak ki minden izgalmas lehetőséget, köszönhetően annak, hogy a wellness hotel Eger mellett helyezkedik el. A csodás barokk várost és környékét egyszerűen nem lehet megunni, hiszen számtalan változatos programlehetőséggel várják a turistákat! Kóstoljanak ínycsiklandozó egri borokat, járják körbe a várat, ismerkedjenek meg a város minden szegletével, élmények tömkelegével gazdagodhatnak!

 

Az Oxigén Hotel**** Superior wellness hotel Eger mellett található, innen indulva teljesen más szemszögből fedezhetjük fel a várost, megismerhetjük annak környékét, amelytől Eger olyan különleges. A nyugodt hangulatú Noszvajról igazán rendkívüli belecsöppenni a város közegébe.

Wellness hotel Eger mellett, ahol szolgáltatásainkkal garantáljuk a kikapcsolódást

 

Ha a város zajától visszatérnek hotelünkbe, ott a pihenés szigetén találhatják magukat, ahol minden szolgáltatásunkkal az Önök kényelmét szolgáljuk. Közösségi tereink kialakításakor éppúgy ügyeltünk arra, hogy a test felfrissítése mellett a lélek harmóniáját is ápoljuk, mint szobáink berendezése során. Valódi felüdülés sétálni egyet óriási parkunkban, amely körülöleli szállodánkat. Fedezzék fel japán kertünk változatos, dimbes-dombos részeit, élvezzék szállodánk állandó és heti programjait, próbálják ki masszázsainkat, adják át magukat a wellness részlegünk okozta élvezeteknek, próbálják ki szaunaprogramjainkat és a szállodánk által biztosított sportolási lehetőségeket a tollaslabdától az asztali teniszen át a kerékpározásig!

 

Semmi mással nem kell törődnie, csak azzal, hogy minden gondot és stresszt hátrahagyva töltődjön wellness hotelünkben.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Apa a srácokkal
79900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
79900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
79900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
79900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X