Wellness hotel a Bükkben - Bababarát szálloda a csodás Noszvajon

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Wellness hotel a Bükkben, mesebeli környezetben

Wellness hotel a Bükkben, csodás wellness élményekkelNoszvaj, az ország egyik legtisztább levegőjű települése Egertől csupán 10 kilométerre, a Bükk lábánál fekszik. Valódi kis ékszerdoboz a hangulatos, apró utcáival, jellegzetes gasztronómiájával és finom boraival. Itt várja vendégeit az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda egész évben.

 

Jól tudjuk, milyen fontos a közösen eltöltött, minőségi idő. Szállodánkban minden adott a felhőtlen páros, vagy családi kikapcsolódáshoz. 50 különleges, egyedi kialakítású szobánk az angol vidéki kúria hangulatát idézi, az óriási ablakokon gyakorlatilag beköszön a természet. Megújult wellness részlegünk felel a test és a lélek feltöltődéséért, éttermünk asztalaira kerülő fogások megkoronázzák a nálunk eltöltött napokat. Wellness hotel a Bükkben, négycsillagos kényelemmel, ez az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa!

 

Tekintse meg ajánlatainkat IDE kattintva, tájékozódjon szobáinkról bővebben ITT, vagy foglaljon szobát közvetlenül az alábbi gombra kattintva!

 

Wellness hotel a Bükkben - Fogaljon szobát nálunk most!

 

Baba- és gyermekbarát wellness hotel a Bükkben

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország első bababarát szállodáinak. Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként loptuk be magunkat szülők és nagyszülők szívébe, mint a babával nyaralás szakértői. Visszatérő vendégeinknek máig kínálunk újdonságokat, hiszen hotelünk nem csupán állandó animációs programokkal, de folyamatosan megújuló, izgalmas lehetőségekkel várja kisebb, és kicsit nagyobb vendégeit.

 

Wellness hotel a Bükkben a felhőtlen kikapcsolódásért

Nincs ok az aggodalomra, ha a picivel indulnának útnak. Minden szükséges kelléket biztosítunk a tökéletes családi nyaraláshoz a babakádtól a babakocsin át egészen a babaágyig. Igény esetén érkezésükig bekészítjük szobájukba a kért eszközöket, amelyekről bővebben IDE kattintva tájékozódhat, gyermek all inclusive ellátásunk keretében 10 éves korig ingyenes ellátást biztosítunk a lurkók számára.

 

Baba-mama szobáink a nap 24 órájában állnak az anyukák és apróságok rendelkezésére, ahol néhány nyugodt pillanatot tölthetnek el együtt. Babamasszázs, babaúszás, babaszauna, és sok más készségfejlesztő foglalkozás várja a legkisebbeket, még a kicsit nagyobbakat animátoraink örvendeztetnek meg különféle foglalkozásokkal, Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza hívogat játékra, wellness részlegünk pedig valódi játszóház a számukra. Ahogy óriási, ősfás parkunk, kalandparkunk, óriás hintánk, gyermek KRESZ-pályánk, és más kültéri lehetőségeink is. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy olyan wellness hotel a Bükkben, ahol kicsik és nagyon is felejthetetlen élményeket szerezhetnek.

 

Wellness hotel a Bükkben, kültéri és beltéri programlehetőségekkel

Természetesen nem csak a kicsiknek készülünk meglepetésekkel, hiszen fontos számunkra, hogy a családi nyaralás során anya és apa is tökéletesen kipihenjék magukat, hogy a hozzánk páros kikapcsolódásra érkezők is maradéktalanul feltöltődhessenek. Mindezt nem csupán felnőtteknek szóló tematikus programjaink, szauna-szeánszaink, masszázs és beauty kezeléseink garantálják. Noszvaj, a hotel és környéke telis- tele van jobbnál jobb programlehetőségekkel.

 

Wellness hotel a Bükkben, ahol az aktív és passzív pihenésre vágyók is megtalálhatják a számukra tökéletes lehetőségeket. Ejtőzzenek megújult wellness részlegünkben, ússzanak nagyokat, miközben élvezik a kilátást csodás parkunkra, pihenjenek szauna szeánszaink során, fogyasszanak ínycsiklandozó vacsorákat éttermünkben. Fedezzék fel a csodás Noszvajt, a barlanglakásokat, a gyönyörű kis utcácskákat, az egri borvidéket. Lovaglás és kerékpározás is elérhető a környéken, de a Bükk mindig csodás választás, ha sétálnának egy nagyot! Nálunk biztosan különleges élményekben lesz részük! Foglaljanak szobát most IDE kattintva!

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X