Wellness Eger mellett - Négycsillagos wellness 300 négyzetméteren

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Wellness Eger mellett, a varázslatos Noszvajon

Wellness Eger mellett, álomszép környezetben

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa wellness hotel Eger mellett, attól alig több, mint 10 km-re található, a Bükk lábánál fekvő, varázslatos kis ékszerdobozban, Noszvajon. Noszvaj egyike az ország legtisztább levegőjű településeinek, de nem csupán ez az egyetlen különlegessége. Lovas túrák, kerékpáros kirándulások, falusi séták és gyalogtúrák, izgalmas gasztronómiai kalandok és történelmi látnivalók otthona.

 

A település körül elterülő nemzeti parkok, a szemetgyönyörködtető tájak, a noszvaji nyitott porták, kemencés ételek, házi sajtos, a páratlan kilátás a Bükkre, az aprócska, zegzugos utcácskák, a jobbnál jobb éttermek felejthetetlen pillanatokat ígérnek az ide látogatóknak, melyeket mi négycsillagos wellness kikapcsolódással fűszerezünk meg! Legyen részese Ön is valódi, négycsillagos wellness élményeknek! IDE kattintva megtekintheti ajánlatainkat, az alábbi gombra kattintva pedig közvetlenül foglalhat szobát nálunk!

 

Wellness Eger mellett, a meseszép Noszvajon


Fedezzék fel a környéken elterülő nemzeti parkokat, és a szemetgyönyörködtető tájakat! A noszvaji nyitott porták, a kemencés ételek, a gyönyörű kilátás a Bükkre, az aprócska hangulatos utcák, a nagyszerű éttermek mind-mind élményeket biztosítanak az ide látogatóknak.

 

Négycsillagos wellness Eger mellett

300 négyzetméteres wellness birodalom, úszómedence és pezsgőfürdő, baba- és gyermek medence, üdítő masszázsok, kényeztető szauna szeánszok, tibeti hangtál meditáció, aquafitness, szinteltolásos napozóterasz, mindez lélegzetelállító kilátással négyhektáros ősfás parkunkra. Különleges helyi ízek, ahol a modern ötletek találkoznak az autentikus fogásokkal, az egri borvidék páratlan nedüi, a történelmi jelentőségű város közelsége.

 

Ez, de valójában sokkal több várja vendégeinket négycsillagos wellness hotelünkben az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a természeti kincsekben és történelmi jelentőségű látnivalókban gazdag Noszvajon, Egertől alig 10 kilométerre. 

 

Wellness Eger mellett, színes programlehetőségekkel

Nem csupán szállodánkban elérhető állandó és helyi animációs, szórakoztató és kényeztető programok kínálnak csodás lehetőségeket. Ha wellness Eger mellett, akkor bizony a csodás barokk várost és környékét sem érdemes kihagyni a nálunk eltöltött napok során. Kóstoljanak ínycsiklandozó egri borokat, járják körbe a várat, ismerkedjenek meg a város minden szegletével, élmények tömkelegével gazdagodhatnak!

 

Eger egy kicsit más szemszögből 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa wellness hotel Egertől alig 15 percet autóútra fekszik, innen indulva teljesen más szemszögből fedezhetjük fel a várost, megismerhetjük annak környékét, ami olyan különlegessé teszi. A nyugodt, vidéki hangulatú Noszvajról igazán rendkívüli élmény elecsöppenni a város közegébe.

 

Wellness Eger mellett a teljeskörű kikapcsolódásért

Ha a városi nyüzsgés után egy csepp kikapcsolódásra vágynak, a legjobb helyen járnak! Nálunk az ajtón belépve azonnal a pihenés és kikapcsolódás szigetén találhatják magukat, ahol az Ön kényelme a legfontosabb. Közösségi tereink kialakításakor éppúgy ügyeltünk rá, hogy a test felfrissítése mellett a lélek harmóniáját is ápoljuk, mint szobáink berendezésekor. Valódi felüdülés sétálni egyet óriási, négyhektáros, ősfás parkunkban, amely körülöleli szállodánkat.

 

Fedezzék fel japán kertünk változatos, dimbes-dombos részeit, élvezzék szállodánk állandó és heti programjait, próbálják ki masszázsainkat, adják át magukat a wellness részlegünk okozta élvezeteknek, próbálják ki szaunaprogramjainkat és a szállodánk által biztosított sportolási lehetőségeket a tollaslabdától az asztali teniszen át a kerékpározásig!
 

Négycsillagos wellness, gyermek all inclusive ellátással

A gyermekek számára 10 éves korig gyermek all inclusive ellátást, napi ötszöri étkezést kínálunk, de természetesen akkor sincs ok az aggodalomra, ha a gyerkőc napközben megéhezne. Svédasztalunk mellett mindig találnak néhány finomságot, túrórudit, joghurtot, gyümölcsöt, csupa olyat, amit egyszerűen  imádnak. A babáknak számos ízesítésű bébiétellel készülünk. 

 

Hogyan is tehetnénk másként? Wellness hotelünk Eger mellett, Noszvajon 6 esztendővel ezelőtt nyitotta meg kapuit, és vált az ország első gyermek- és bababarát szállodájaként a szülők, nagyszülők és gyermekek kedvencévé. Animátoraink óvó gondoskodása, beltéri játékos, fejlesztő, szórakoztató programjaink, Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza, Dínó játszóházunk, óriási ősfás parkunk és a benne helyet kapott számtalan, mókára csábító játék, mintegy 300 négyzetméteres baba- és gyermekbarát wellness birodalmunk mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy akár a legkisebbek is négycsillagos wellness élményekkel gazdagodhassanak.

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X