Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy olyan vidéki wellness hotel, ahol minden szolgáltatásunkkal vendégeink pihentető kikapcsolódását szolgáljuk.

menu

Vidéki wellness hotel a Bükk lábánál

Vidéki wellness hotel, ahol felejthetetlen élményeket szerezhetVidéki wellness hotel a Bükk lábánál

 

Olykor mindannyiunknak szüksége van arra, hogy kiszakadjunk a város zajából, és a rohanó hétköznapokból. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vidéki wellness hotel a Bükk lábánál, országunk egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon fekszik. A falu hangulata, az apró utcácskák, a hotelt körülölelő ősfás, 4 hektáros park, a felfedezésre váró természeti kincsek valami olyat adnak a vidéki wellness hotelünkben töltött kikapcsolódáshoz, amit máshol nem élhetnénk át. Ismerje meg Ön is ezt a festői környezetet, foglaljon szobát vidéki wellness hotelünkben!


Vidéki wellness hotel - Foglaljon szobát nálunk!

Vidéki wellness hotel, ahol tökéletes a kikapcsolódás

 

Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy olyan vidéki wellness hotel, ahol pontosan tudjuk, hogy a pihenéssel töltött napok kincset érnek. Ahogy azt is, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, így a kikapcsolódást is másként képzeljük el. Van, aki egy óriási alvásra vágyik, mások inkább aktívan szeretik tölteni a szabadnapokat. 

 

A természet színeivel körbeölelt vidéki wellness hotelünkben 50 hangulatos és elegáns szoba várja vendégeinket, amelyek az angol vidéki stílust idézik. A barátságos berendezés, a minőségi, faerezetes bútorok, az egyedileg gyártott, 3 dimenziós hatást keltő szőnyegek, a drapériák és tapéták mind-mind otthonos hangulatot varázsolnak a helyiségekbe. Az óriási, kényelmes és puha párnákkal ellátott ágyba öröm behuppanni egy hosszú túra, de egy finom ebéd után is. Ismerje meg szobáinkat ITT, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Vidéki wellness hotel számtalan programlehetőséggel

 

Vidéki wellness hotelünkben számtalan izgalmas és pihentető programmal készülünk vendégeink számára. Ha ki sem lépnének a hotel kapuján, akkor is találnak maguknak olyan elfoglaltságokat, amelyekkel színesíthetik a nálunk töltött napokat. Hetente megújuló és állandó beltéri programokkal várjuk a babákat, gyerekeket és felnőtteket vidéki wellness hotelünkben, amelyekről az alábbi oldalon tájékozódhat.

 

Ha az aktív pihenés hívei, akkor sem fognak unatkozni! Noszvaj és Eger környéke számtlan kiváló lehetőséget kínál a lovaglástól, a kerékpározáson és gyalogtúrákon át a nemzeti parkok felfedezéséig. Ne feledkezzenek meg a környező települések kincseiről, amiket tényleg nem érdemes kihagyni! Vidéki wellness hotelünkben számos sportolási lehetőséget is kínálunk.

Vidéki wellness hotel, ahol a test és a lélek együtt töltődik

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa vidéki wellness hotel a romantikus és kényeztető pillanatok tökéletes helyszíne. ZEN meditáció, tibeti hangtál meditáció, gerinc torna, chi kung, szauna programok és masszázsok színesítik a nálunk töltött napokat. Wellness birodalmunkból páratlan kilátás nyílik a szállodát körülölelő parkra, így az úszómedencéből vagy a jacuzziból is megcsodálhatják azt. 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X