Üzleti rendezvényhelyszín

menu

Üzleti rendezvényhelyszín


Üzleti rendezvényhelyszín Eger mellett, egy exkluzív, elegáns környezetben. Az Oxigén Hotel**** Superior egy mesés helyszínen, várja az üzleti rendezvény részvevőit, Noszvajon! 

Üzleti rendezvényhelyszín Noszvajon

Üzleti rendezvényhelyszín Eger mellett, zavartalan, gyönyörű környezteben 

Egy üzleti rendezvény megszervezése nagy feladat, hiszen ezek a rendezvények nagyon fontosak a vállalat szempontjából. A szervezés egyik legfontosabb feladata a tökéletes üzleti rendezvényhelyszín megtalálása, ami a legnagyobb stresszel jár, hiszen ha rosszul választunk helyszínt, az az egész rendezvényt tönkreteheti. 

 

De mik azok, amik befolyásolhatnak a döntésben? Először is érdemes tisztázni, hogy pontosan milyen rendezvény kerül megrendezésre. Egy nagyszabású konferencia? Egy kiállítás, sajtótájékoztató, vagy éppen egy állófogadás? Ha tisztáztuk a rendezvény fajtáját, máris leszűkül a kör. Érdemes ezek után a meghívottak listáját véglegesíteni, így egy képet kapunk arról, hogy pontosan hányan lennének a rendezvényen. 

 

Az Oxigén Hotel**** Superior tökéletes választás lehet bármilyen céges rendezvény számára. Szállodánk az Eger mellett található Noszvajon helyezkedik el egy nyugodt, csendes, zavartalan környezetben, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az üzleti rendezvény tökéletes legyen. Mi mindazt biztosítjuk, amire szüksége van ahhoz, hogy a rendezvény tökéletes legyen! 

 

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín Noszvajon: Oxigén Hotel**** Superior

Egyre nagyobb az érdeklődés a vidéki üzleti rendezvényhelyszínek iránt, hiszen jó érzés néha kilépni a megszokott környezetből, elhagyni a várost, magunk mögött hagyni a stresszt, és csak az eseményekre, majd az ezt követő pihenésre koncentrálni. 

 

Az ország legtisztább levegőjű települése különleges üzleti rendezvényhelyszínnel várja azokat a vendégeit, akik egy természetközeli helyszínt álmodtak meg a rendezvény számára. Az Oxigén Hotel**** Superior angol vidéki kúria hangulatát idézi, így elegáns megjelenésének köszönhetően méltó helyszíne lehet bármilyen jellegű üzleti rendezvénynek. 

 

Szállodánkat egy gyönyörű, 4 hektáros park veszi körül, a mesés környezet pedig segít elérni azt, hogy a munka egyben kikapcsolódás is legyen a résztvevők számára. 

 

 

Egy üzleti rendezvényhelyszín, ahol mindent biztosítunk, ami egy tökéletes rendezvényhez kell 

A szép környezet, a gyönyörű szálloda önmagában azonban nem elég, hiszen tudjuk, hogy a legtöbb üzleti rendezvényen szükség van megfelelő technikai háttérre is, hiszen a legtöbb ilyen eseményen előadás is elhangzik. Ehhez még egy megfelelő teremre is szükség lesz.

 

Szeparálható, hangszigetelt termeink tökéletesen alkalmasak egy üzleti rendezvény számára. Igény szerint a termek egybe is nyithatók, így kisebb céges események és nagyobb üzleti rendezvényeknek is tökéletes otthont adhatunk. 

 

Kiemelkedő technikai felszereltségünknek köszönhetően magas színvonalú rendezvényszolgáltatást biztosítunk. Szállodánk otthont adhat többnapos céges rendezvénynek is, ehhez igénybe vehetők elegáns szobáink.

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín színes programokkal 

Egy többnapos rendezvény esetében fontos, hogy lekössük a résztvevőket, amihez színes, izgalmas programokra lesz szükség. Igény szerint animátor csapatunk számos izgalmas programmal várja a rendezvén résztvevőit. Lehetőség van városi kincskeresésre, extrém kalandokra, beltéri önismereti játékokra. 

 

Egy kis városnézés is izgalmas program lehet Egerben, emellett érdemes felfedezni az egri gasztronómia rejtelmeit. Egerben kiváló borok várják azokat, akik szeretik a különlegességeket. 

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín wellness részleggel

Egy üzleti rendezvény sok stresszel járhat, így mindenkinek jól esik egy kis pihenés az események után. Kültéri és beltéri Zen Spa, masszázs szolgáltatásaink mind hozzátesznek egy kicsit ahhoz, hogy a szállodánkban töltött idő pihentetően hasson vendégeinkre. 

 

Wellness oázisunknak köszönhetően a fürdőzés élménye az év bármely szakában elérhető vendégeink számára. A pezsgőfürdőből gyönyörű kilátás nyílik a szálloda parkjára, ami még élvezetesebbé teszi az itt töltött időt. Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
GESZTENYEFIGURÁK
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől


Beszélgess Páfránnyal!
X