Ismerje meg a vidéki nyaralás 5 előnyét!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Ezért érdemes a vidéki nyaralás mellett dönteni

5 érv a vidéki nyaralás mellett

A vidéki nyaralás számos előnnyel jár, hiszen gondoljunk csak bele, hogy milyen felemelő érzés a szabadban sétálni, élezni a friss levegőt, a gyönyörű környezetet, a természet adta lehetőségeket. 

 

Manapság egyre nagyobb az érdeklődés a vidéki nyaralás iránt, hiszen azt vesszük észre, egyre többen szeretnének egy kicsit kiszakadni a nagyvárosból, csendre, nyugalomra vágynak, amit egy vidéki helyszínen tökéletesen ki tudnak élvezni.

 

A városhoz köt legtöbbünket a munkánk, amit nehéz elengedni, ha ott maradunk a pihenés során. A vidék azonban lehetőséget nyújt arra, hogy egy pár napig mindent magunk mögött hagyjunk, hogy néhány napig csak önmagunkra koncentráljunk, és újult erővel térjünk vissza a dolgos hétköznapokba.  

 

A vidéki nyaralás 1. előnye: zavartalan pihenés 

Ha ideje nagy részét a városközpontban tölti, akkor valószínűleg reggelente az autók és az emberek kiabálásának hangjára ébred. Ha azonban egy vidéki nyaralás keretein belül piheni ki a fáradalmait, akár a madarak gyönyörű énekére is ébredhet. lehet ébredni a madarak éneklésének hangjára, a teljes béke és nyugalom idillikus hangzására. Minél jobb és minőségibb a pihenés, annál sokkal jobban telik majd a nap. 

 

A vidéki nyaralás 2. előnye: az emberek sokkal kedvesebbek 

Mindannyian ismerjük a komor arccal rendelkező városi lakosok sztereotípiáját. Az emberek figyelmen kívül hagyják egymást, miközben az utcán járnak, és sajnos nincs egy kedves szavuk sem egymáshoz. A vidéki emberek valahogy sokkal kedvesebbek és segítőkészek is. 

 

A vidéki nyaralás 3. előnye: új ismeretek szerzése 

Mivel a vidéken mások a szokások, a hagyományok, mint a nagyvárosban, ezért könnyedén új ismeretekre tehet szert, aki a vidéki nyaralást választja. Az új ismeretek hozzájárulnak ahhoz, hogy sokkal tájékozottabbak legyünk a világban. 

 

A vidéki nyaralás 4. előnye: biztonságosabb 

Egy kisváros, vagy egy falu sokkal biztonságosabb, mint a főváros. Itt a gyerekek akár az utcán is játsszhatnak, nem kell attól tartani, hogy bármi baj történik velük. Vidéken jelentősen kevesebb bűncselekmény történik, mint a városban. 

 

A vidéki nyaralás 5. előnye: gasztronómiai különlegességek 

Aki imádja a vidéki ízeket, a különleges ételeket, azok a vidéki nyaraláson a legjobb a gasztronómiai újdonságokat fogják a leginkább élvezni. Minden tájnak megvannak a jellegzetes ételei, italai, így biztos, hogy néhány újdonságot tartogat a vidék az ételek terén is. 

 

Vidéki nyaralás a gyermekekkel, egy gyönyörű környezetben

Manapság a gyermekekre egyre több teher hárul, különösen az iskolában, hiszen nem egyszerű ennyi területen jól teljesíteni. A TV, a számítógép és a telefon társaságában töltött idő nem nyújt minőségi kikapcsolódást a gyermekek számára, ezért érdemes inkább valami mást kitalálni. Egy vidéki nyaralás jó megoldás lehet arra, hogy a családi minőségi időt töltsön együtt, ennél többet pedig nem is lehet adni a gyermekek számára.

 

Szállodánk az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy gyönyörű környezetben az Eger mellett található Noszvajon helyezkedik el, ami kiválóan alkalmas egy vidéki nyaralásra. Szállodánk minden korosztály számára tökéletes választás, hiszen gyerekbarát szállodaként működünk. A gyerekbarát szállások a felnőttek számára azokat a szolgáltatásokat nyújtják, mint egy hagyományos szálloda, azonban egy gyermekbarát hotel a kicsik számára is pihentető, nyugodt környezetet biztosít, illetve színes programlehetőségekkel várja a legkisebbeket is. 

 

Színes programok a vidéki nyaralás alatt, Eger környékén

A pihentető helyszín mellett színes programok várják vendégeinket, melyek felejthetetlen élményeket nyújtanak. A szállodán belül is izgalmas programokkal várjuk vendégeinket, de a környék is számos lehetőséget az aktív pihenés kedvelőinek. 

 

A lovaglástól, a kerékpározáson át a túrázásig minden lehetőség adott a környéken ahhoz, hogy az egész család jól érezze magát. A környező települések is megannyi érdekességet nyújtanak, amiket nem érdemes kihagyni. 

 

Vidéki nyaralás wellness élményekkel, a tökéletes kikapcsolódásért

A legtöbben a vidéki nyaralás során minden olyan szolgáltatást igénybe vesznek, amivel ki tudnak kapcsolódni egy kicsit. Szállodánkban tökéletesen tisztában vagyunk ezzel, így szobáinkat és wellness részlegünket úgy alakítottuk ki, hogy az a stresszmentes, nyugodt pihenést segítse elő a vendégeink számára.

 

A szállodánkban töltött idő alatt csupán azzal kell törődnie, hogy átadja magát a pihenésnek, a feltöltődésnek. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a vidéki nyaralás alatt ZEN meditációval, tibeti hangtál meditációval, gerinc tornával, szaunával és masszázzsal várja a pihenésre vágyó vendégeit. 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X