Tudjuk, hogy mitől lesz tökéletes a vidéki konferencia helyszín, és biztosítjuk is az Önök számára!

menu

Vidéki konferencia helyszín

Vidéki konferencia helyszín minden igényt kielégítő felszereltséggelVidéki konferencia helyszín Noszvajon

 

Mitől igazán jó egy konferencia? A tudásmegosztástól, az egyező érdeklődésű vagy hivatású személyek találkozásától. Ahogy a legtöbb rendezvény, úgy egy konferencia szervezése is komoly előkészületeket igényel. Tisztáznunk kell a legfontosabb részleteket, a résztvevők számát, a rendezvényünk célját, valamint meg kell találnunk az elképzeléseinkhez és igényeinkhez mérten a legtökéletesebb helyszínt. Az Oxigén Hotel**** Superior tökéletes vidéki konferencia helyszín. Minden igényt kielégítő rendezvénytermekkel várjuk a hozzánk érkezőket, kérje ajánlatunkat!


Vidéki konferencia helyszín - Kérje ajánlatunkat!

Vidéki konferencia helyszín minden igényt kielégítő felszereltséggel

 

Pontosan tudjuk, hogy az ördög a részletekben rejlik. Az Oxigén Hotel**** Superior olyan vidéki konferencia helyszín, ahol biztosan megtalálja azt, amit keres. Természetes fényű rendezvénytermeink egybenyithatóak, ugyanakkor hangszigetelten szeparálhatóak is. Gyönyörű erdei kilátással, a legmodernebb technikai eszközökkel garantáljuk rendezvénye sikerét.

 

Hotelünk kiváló vidéki konferencia helyszín akkor is, ha több napon át tartó rendezvényt tervez. Elegáns, igényesen kialakított szobáink a pihentető kikapcsolódást szolgálják, hangulatos éttermeink tökéletes színhelyei üzleti ebédeknek és vacsoráknak is. A vidéki konferencia helyszín mellett nálunk, az ország egyik legtisztább levegőjű településén a teljes feltöltődést is biztosítjuk az Önök számára!

Vidéki konferencia helyszín izgalmas programlehetőségekkel

 

Vidéki konferencia helyszínünkön számos izgalmas programmal pezsdítheti fel a rendezvényét. Eger közelsége, Noszvaj hangulatos települése és gasztronómiája, a környéken elérhető szabadtéri programok, valamint wellness hotelünk kínálta lehetőségek megkoronázzák az eseményt. Kóstolják meg Eger legfinomabb borait, ízleljék meg Noszvaj nyitott portáin a házi sajtokat, lekvárokat, húskészítményeket, péksüteményeket, valamint a generációkon át örökölt családi receptek alapján készült kemencés ételeket! Az Oxigén Hotel**** Superior valójában sokkal több, mint egy vidéki konferencia helyszín. Nálunk élményekkel fűszerezhetik az eseményt, jobbnál jobb programlehetőségek közül választhatnak.

Vidéki konferencia helyszín wellness birodalommal

 

A legjobb ötletek a legváratlanabb pillanatokban születnek. A vidéki konferencia helyszín wellness birodalmunk segítségével válik még tökéletesebbé, ahol az esemény résztvevői varázslatos környezetben folytathatják az eszmecserét. Wellness részlegünkből óriási ablakokon keresztül páratlan kilátás nyílik hotelünket körülvevő 4 hektáros, ősfás parkra. Szauna programjaink, különféle masszázsaink és beauty kezeléseink mind-mind az Önök kikapcsolódását szolgálják. Segítségükkel a vidéki konferencia helyszín a feltöltődés szigete is egyben.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X