Vidéki hotel gyönyörű környezetben, Eger mellett

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Különleges vidéki hotel Noszvajon (welllness élményekkel)

Vidéki hotel Eger mellett Miért egy vidéki hotel a megfelelő úti cél, ha pihenni szeretnénk?

 

Mindenkinek szüksége van arra, hogy kiszakadjon a nagyvárosból, a szürke hétköznapokból, és átadja magát a pihenésnek egy természetközeli helyszínen. Ha időközönként nem pihenjük ki a dolgos hétköznapok fáradalmait, komoly egészségügyi problémákkal számolhatunk, hiszen a kemény munkába szó szerint bele lehet betegedni. A pihenés hiánya teljesen felborítja a szervezet biológiai ritmusát, túlterheltséghez vezet, ami alvási problémákat is okozhat. A kialvatlanság csökkenti a teljesítményét, a kreativitást, illetve nehezebben dolgozzuk fel az új információkat abban az esetben, ha nem aludtuk mi magunkat.

 

Egy vidéki hotel tökéletes választás abban az esetben, ha egy kicsit kiszakadnánk a mókuskerékből, egy időre elfelejtenénk a mindennapi gondokat, és átadnánk magunkat a gondtalan pihenésnek. A vidéki hotel lehetőséget nyújt arra, hogy wellness élményekkel színesítsük a vidéken, nyugodt, csendes környezetben töltött időt a tökéletes kikapcsolódás érdekében.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy különleges vidéki hotel, ami Eger mellett, Noszvajon található. Szállodánk remek választás, ha átadná magát a gondtalan pihenésnek egy természetközeli helyszínen. Foglaljon szobát vidéki hotelünkbe, és tapasztalja meg négycsillagos kényelmünket, és élvezze wellness szolgáltatásainkat!

 

 

Vidéki hotel Magyarország legtisztább levegőjű településén, Noszvajon

Szállodánk Noszvajon, Eger mellett található, egy gyönyörű környezetben. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa nem csupán gyönyörű természeti környezetével és wellness szolgáltatásaival kedveskedik vendégeinke, hanem személyre szabott ajánlatokkal is a vendégek rendelkezésére állunk.   

 

Bababarát vidéki hotel, ahol a legkisebbekre is gondolunk

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy ízig-vérig bababarát hely, így szívesen látjuk a családokat és fel vagyunk készülve a legkisebb vendégek érkezésére is. Szállodánk szolgáltatásai közé tartozik, hogy bababarát wellness hotelként a hozzánk érkező 10 éven alul gyermekek után nem számolunk fel semmilyen költséget. 

 

A wellness részlegen bababarát szauna várja a kicsiket, ahol különböző jótékony szeánszokat tartunk számukra – persze mindezt bababarát kereteken belül. A kicsik számára ezen kívül napi ötszöri étkezést biztosítunk, illetve egész nap folyamán friss gyümölcsöket, süteményeket, joghurtokat és üdítőket kínálunk számukra. 

 

Egy vidéki hotel aktív pihenési lehetőségekkel

Manapság egyre nagyobb az érdeklődés az egészséges életmód iránt, hiszen egyre többen kezdik el felismerni a mozgás, és az egészséges étkezés előnyit, illetve a szervezetre gyakorolt hatásait. Sokan döntenek ennek köszönhetően az aktív pihenés mellett. Vidéki hotelünk számos lehetőséget kínál azok számára, akik izgalmas programokkal színesítenék a pihenést.

 

A szállodán belül is részt vehet néhány különleges programon, hiszen minden korosztály számára tartogatunk izgalmakat. Hetente megújuló és állandó beltéri programokkal várjuk a babákat, gyerekeket és felnőtteket vidéki hotelünkben. Ha azonban a természetben is töltene egy kis időt a család Noszvaj és Eger látnivalóit nem szabad kihagyniuk!

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy vidéki hotel, ahol wellness élmények várnak

Mint már korábban említettük, egy vidéki hotel számos lehetőséget kínál pihenésre. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa kényeztető pillanatok segítségével kalauzolja el vendégeit a pihenés és a feltöltődés világában. Garantáljuk, hogy szállodánkból kilépve új embernek érzi majd magát! Tele lesz energiával és stresszmentesen térhet vissza a dolgos hétköznapokba!

 

A ZEN meditáció mellett, tibeti hangtál meditáció, gerinc torna, chi kung, szauna programok és kényeztető masszázsok színesítik a nálunk töltött időt. Wellness részlegünkben megpihenhet az pezsgőfürdőben, de úszhat egy kellemeset az élménymedencében is. Bármelyiket is választja, csodálatos kilátás fog Ön elé tárulni szállodánk parkjára.  

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X