Vidéki esküvői helyszín az Oxigén Hotel**** Superior wellness hotelben szállással.

menu

Vidéki esküvői helyszín

Vidéki esküvői helyszín meseszép környezetben

 

Vidéki esküvői helyszín NoszvajonAz esküvőnk az egyik legmeghatározóbb nap az életünkben, így érthető, ha azt szeretnénk, hogy minden az elképzeléseink szerint történjen, pont úgy, ahogy megálmodtuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes ruha, az ínycsiklandozó menü, a gyönyörű esküvői csokor és dekoráció, a hangulatos zene kiválasztására, mindent átgondolunk és megtervezünk a legutolsó részletig. Azonban előkészületeink mit sem érnek, ha nem találjuk meg a vendégek számához és az elképzeléseinkhez illő helyszínt. 

 

Vidéki esküvői helyszínünk a Bükk lábánál sokkal több, egy átlagos teremnél. Romantikus hotelünket körülvevő 4 hektáros park, Noszvaj varázslatos települése, a felfedezésre váró természeti kincsek, valamint a kilátás a Bükkre tényleg megkoronázzák az esküvő minden percét. Olyan vidéki esküvői helyszínt biztosítunk a jegyespár számára, ahol a szervezés terhével sem kell számolniuk, hiszen fiatal és tapasztalt esküvőszervezőink mindent a szerelmesek elképzelései alapján alakítanak ki. Találjátok meg ti is a tökéletes esküvői helyszínt vidéken, az ország egyik legtisztább levegőjű településén!

 

Vidéki esküvői helyszín - Kérje árajánlatunkat!

Vidéki esküvői helyszín szállással

 

Vidéki esküvői helyszín kis és nagy esküvőhöz isNincs is jobb alkalom az ünneplésre egy esküvőnél. Ahhoz, hogy felhőtlenül élvezhessétek a nagy nap minden percét, szállodaszobáink is állnak rendelkezésetekre, így reggelig meg sem kell állnotok a tánccal!

 

Vidéki szállodánk az angol kúria romantikus és elegáns hangulatával, a természet közelségével, egyedi kialakítású szobáival és minden igényt kielégítő felszereltségével járul hozzá a vendégek kényelméhez. Nem csupán a tökéletes vidéki esküvői helyszín az, amit nyújtani tudunk, hiszen hotelünkben megszállva is felejthetetlen élményekben lehet része minden meghívottnak a környék felfedezésének, szállodánk állandó és heti programjainak köszönhetően.

 

Vidéki esküvői helyszín kis és nagy vendégsereghez is

 

Pontosan tudjuk, hogy egy esküvő attól lesz valóban álomszerű, ha boldogságunkat megoszthatjuk minden szerettünkkel, ugyanakkor pontosan tudjuk azt is, hogy az apró esküvők is különleges varázzsal bírnak. Vidéki esküvői helyszínünket úgy alakítottuk ki, hogy az kis és nagy létszámú esküvők esetében is ideális legyen. 

 

Vidéki esküvői helyszín wellness hotelünkben

 

Hogyan lehet még pompásabb egy vidéki esküvői helyszín? Ha a nagy napot wellness élményekkel fűszerezhetjük meg! Wellness birodalmunk a kényeztető kikapcsolódást szolgálja, amelyet nem csak medencéink és pezsgőfürdőnk, de szauna programjaink, különböző masszázsaink, ZEN Spa testkezeléseink és Zen meditációnk segítségével biztosítunk minden vendégünk számára. Fedezzétek fel együtt a japán hegyi tavat megidéző úszómedencénkből a varázslatos kilátást hatalmas parkunkra!

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X