Vidéki esküvő a csodás Bükkben, négycsillagos kényelemmel - Vidéki esküvői helyszín az Oxigén Hotel**** Superior-ban

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Vidéki esküvő a festői Noszvajon

Vidéki esküvő a meseveli NoszvajonVidéki esküvő, ahol megvalósulnak az álmok

Hosszú-hosszú hónapokon át tervezzük életünk egyik legfontosabb napját. Csiszoljuk, fényesítjük, mint egy valódi gyémántot, hogy aztán szeretteinkkel együtt élhessük át a Nagy Napot. Felkutatjuk a tökéletes esküvői ruhát, kiválasztjuk a legfinomabb tortát, saját ízlésünk szerint alakítjuk a dekorációt, az utolsó centiméterig tökéletesítjük az esküvői meghívókat. Vagy egyszerűen csak hagyjuk magunkat sodorni az árral, és kizárólag egymásra, és a kapcsolatunkra fókuszálunk, nem hagyjuk magunkat elveszni a részletekben. 

 

Bárhogy is legyen, egy biztos: az esküvői helyszín bizony maximálisan meghatározza az eseményt. Vidéki wellness hotelünkben felejthetetlen élményt nyújtunk a Vendégeknek és az ifjú párnak, ahogy két élet a ceremónia során örökké és szétválaszthatatlanul összefonódik. Az angol vidéki kúria romantikus hangulatával, négyhektáros, ősfás parkunk ölelésével, a Bükk lábánál fekvő Noszvaj csodás légkörével, és négycsillagos kényelemmel koronázzuk meg az Oxigén Hotelben megrendezésre kerülő menyegzőket. Kérd ajánlatunkat az alábbi gombra kattintva! 

 

Vidéki esküvői helyszín Noszvajon - Kérje ajánlatunkat!

 

Vidéki esküvő Noszvajon

A Bükk lábánál fekvő, álomszép település, Noszvaj Egertől alig 10 km-re fekszik, egy valódi rejtett kincs a magávalragadó természeti környezetnek köszönhetően. Az ország egyik legtisztább levegőjű településeként a község látnivalóit előszeretettel keresik fel az ország minden pontjából. Érdemes is, hiszen hangulatos kis utcácskái mellett számos olyan szépséget rejt, amik valóban mesebelivé varázsolják az itt eltöltött napokat. A táj szépsége és légköre – hiszen Észak-Magyarország egyik legjelentősebb borvidékén barangolunk – megalapozza a “díszletet”. A helyiekkel kézenfogva az évszakoknak megfelelően rendszeresen megrendezésre kerülnek itt kiemelkedő természeti és családbarát programok. 

 

Ahogy ők mondják „hegyen és völgyön át, a kastélyban, a réteken, a tavaknál, a Barlanglakásokban, a borospincéknél, a patak mentén, a Gazdaházban”. Noszvaj évente többször is megnyitja házainak kapuit, hogy az ide látogatók megismerkedhessenek hagyományaikkal, ünnepeikkel, receptjeikkel és kertjeikkel. Hitvallásuk, hogy bárki, aki ellátogat hozzájuk, Őket ismerhesse meg, a vidék kiemelkedő borait, termálvizeit, tehát mindent, amit Noszvaj számukra és az ország számára jelent. Ezzel az élménnyel koronázza meg a környék minden itt megrendezésre kerülő vidéki esküvő hangulatát.

 

Vidéki esküvő négycsillagos kényelemben

Vidéki szállodánk az angol kúria romantikus és elegáns hangulatával, a természet közelségével, egyedi kialakítású szobáival és minden igényt kielégítő felszereltségével járul hozzá a vendégek kényelméhez. Nem csupán a tökéletes vidéki esküvői helyszín az, amit nyújtani tudunk, hiszen hotelünkben megszállva is felejthetetlen élményekben lehet része minden meghívottnak a környék felfedezésének, szállodánk állandó és heti programjainak köszönhetően. Négycsillagos hotelünk wellness oázisa, frissítő masszázsai és kezelései természetesen a rendezvényre érkezők számára is kikapcsolódást kínál!

 

Vidéki esküvői helyszín kis- és nagylétszámú rendezvényekhezVidéki esküvő romantikus hangulatban

 


Vidéki esküvő kis- és nagylétszámú vendégsereghez

Csodás termeink kis- és nagylétszámú vidéki esküvők számára is ideális. Kérd ajánlatunkat, és engedd, hogy kollégáink megvalósítsák elképzeléseiteket az ételektől a díszítésen át egészen a zenéig!

 

Az esküvőszervezés terhét is levesszük a válladról

Tapasztalt, fiatal és lendületes rendezvényszervezőink segítségével varázsoljuk termeinket a menyegző álomotthonává! Minden elképzeléseteket, vágyatokat és igényeteket szem előtt tartva gondoskodunk róla, hogy kizárólag egymással, és szeretteitekkel kelljen foglalkoznotok, hogy ne kelljen aggódnotok az esküvő egyetlen eleme miatt sem.

 

Ha vidéki esküvő, akkor bizony a meghívottak számára meg kell találnunk a tökéletes szálláshelyet is. Tudjuk jól, hogy a reggelig tartó ünneplést követően a vendégsereg is szívesen pihen egy kicsit. Wellness hotelünk szobái is a teljes feltöltődést biztosítják, a nagy ablakokon is beköszönt a természet. Vidéki szállodánk minden szobája egyedi kialakítású és páratlan felszereltségű. Az otthonos berendezés, a faerezetes bútorok, a különleges, egyedi gyártású szőnyegek is melegséget sugároznak. 

 

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X