Csapatépítő tréning vidéken, Noszvajon

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Csapatépítő tréning


Egyre többen kezdik el felismerni a csapatépítő tréningben rejlő lehetőségeket. Egy csapatépítő tréning segít abban, hogy a kollégák egy kicsit közelebb kerüljenek egymáshoz, sokkal jobb lesz közöttük a kommunikáció, a csapatmunka, és könnyebben oldják meg a cégen belüli konfliktusokat.

Csapatépítő tréning gyönyörű környezetben

A csapatépítő tréning esetében az egyik legfontosabb a tökéletes helyszín megtalálása. A helyszínnel kapcsolatban elég magasak az elvárásaink, hiszen a legtöbb esetben egy rosszul megválasztott helyszín az egész csapatépítő tréning hangulatát tönkreteheti.

 

Amikor egy csapatépítő helyszínt keresünk, érdemes egy vidéki helyszínben gondolkozni, hiszen távol a város zajától tudják csak igazán kizárni a munkatársak a stresszt, a hétköznapi gondokat, és így tökéletesen arra tudnak koncentrálni, hogy a csapat között kialakuljon egy jó kapcsolat, jobban működjön közöttük a komminukáció. 

 

Az Oxigén Hotel**** Superior tökéletes választás lehet egy csapatépítő tréning helyszínének, hiszen egy csodálatos környezetben, megfelelő technikai háttérrel várja a csapatépítő résztvevőit. A Noszvajon található szállodában már számtalan jól sikerült csapatépítő tréning került megrendezésre.

 

A kényelem és a mesés környezet mellett színes programok várják a csapatépítő tréning résztvevőit, emellett lehetőség van a csapatépítő után egy kis pihenésre is wellness részlegünkben. Ha felkeltettük az érdeklődését, kérje személyre szabott ajnálatunkat! 

 

 

Milyen előnyökkel járhat egy csapatépítő tréning megrendezése?

Több kutatás is bebizonyította már, hogy milyen fontosak a csapatépítő tréningek a cégek életében, hiszen számtalan előnye van a vállalatra nézve, ha egy csapatépítő tréning keretein belül erőstenék a kapcsolatot a munkatársak között. Egyre több cégvezető dönt úgy, hogy csapatépítőre invitálja a kollégákat, hiszen ennek az eseménynek a segítségével hosszútávon sokkal eredményesebb lehet a cég működése. Hogy miért is?

 

Egy jól sikerült csapatépítőn a kollégák jobban megismerhetik egymást, ezáltal sokkal oldottabb lehet közöttük a viszony, ami nagyban megkönnyíti a csapatmunkát is. Ahhoz azonban, hogy jól sikerüljön a csapatépítő tréning, programokra is szükség van, melyek segítségével sikeresen összekovácsolódhat a csapat. A jobb viszony mellett a kommunikáció is javulhat a munkatársak között, ami nagyban megkönnyíti az életet az iroda falain belül. 

 

 

A tökéletes csapatépítő tréning helyszín ismérvei 

Bármilyen rendezvényről is beszélünk, a megfelelő helyszín megtalálása kiemelten fontos. De mik az elvárásaink egy csapatépítő tréning helyszínével kapcsolatban? Úgy tűnik, hogy manapság egyre nagyobb az igény a vidéki helyszínek iránt, hiszen csak így tud igazán kikapcsolódni a csapat, és csak egymásra koncentrálni. Egy városi helyszín nem túl nyugtató, és zavaró lehet a nagy zaj az esmeményen. 

 

A helyszínnel kapcsolatban így tehát fontos, hogy olyan környezetben helyezkedjen el, ami zavartalan helyszínt biztosít az esemény számára. Ha többnapos csapatépítő tréningről van szó az is kiemelten fontos lehet, hogy a szobák minősége megfelelő legyen, és persze az sem baj, ha színes, izgalmas programok várják a részvevőket a szállodában és annak környékén. 

 

 

Csapatépítő helyszín az Oxigén Hotel**** Superior-ban, Noszvajon

Egyre népszerűbbek azok a helyszínek, amik egy kicsit távolabb helyezkednek el a nagyváros zajától, hiszen csak így van igazán lehetőség arra, hogy a kollégák elengedjék a mindennapok gondjait, hogy teljesen a csapatépítő tréningre koncentráljanak egy csendes, nyugodt környezetben.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Egertől mindössze 10 km-re Noszvajon helyezkedik el, egy gyönyörű, mesebeli helyszínen. Szállodánk számos jól sikerült csapatépítő tréningnek, céges rendezvénynek adott már otthont, köszönhetően a szép környezetnek, a megfelelő technikai háttérnek, a színes programoknak és a kedves, segítőkész személyzetnek köszönhetően. 

 

Szállodánk abban az esetben is tökéletes választás, ha többnapos csapatépítő tréningről lenne szó, hiszen 50 db egyedi kialakítású, minden extrával felszerelt 2 személyes szobával várja a vendégeket. A csapatépítő tréningen gyakran szakmai előadások is elhangzanak, így szükség van megfelelő technikai háttérre ahhoz, hogy minden jól sikerüljön. Az Oxigén Hotel**** Superior a modern technikai eszközeivel, légkondicionált, jól felszerelt rendezvénytermekkel várja a csapatépítő tréning résztvevőit. 

 

 

Csapatépítő tréning színes programokkal, az év bármely szakaszában 

Egyre népszerűbbek a téli csapatépítők, amire szállodánkban is van lehetőség, hiszen számos színes, izgalmas programokkal várjuk a csapatépítő tréning résztvevőit, az év bármely szakaszában. 

 

Ha esetleg az időjárás rosszra fordulna, akkor sincs probléma, hiszen számtalan beltéri interaktív és önismereti programmal várjuk a csapatépítő tréning résztvevőit, így nem kell aggódni majd az időjárás miatt sem. A színes, izgalmas programok listája ide kattintva érhető el. 

 

 

Csapatépítő tréning pihenéssel egybekötve

Tudjuk, hogy egy hosszabb csapatépítő tréning fárasztó lehet, hiszen a legtöbb esetben ilyenkor számos feladatot végeznek el a cég munkatársai, így biztos, hogy mindenkinek jól eshet egy kis pihenés. Az Oxigén Hotel**** Superior lehetővé teszi, hogy az aktív csapatépítő programok mellett a pihenésre is jusson idő. Nagyon fontos, hogy a munka és a programok mellett ki tudjanak egy kicsit kapcsolódni a cég munkatársai, hiszen ennek köszönhetően sokkal energikusabbak, motiváltabbak lesznek, és könnyebben vágnak neki egy új hétnek. 

 

Wellness birodalmunkból mesés kilátás nyílik a szálloda parjára, így akár az úszómedencéből vagy a jacuzziból is élvezhető a páratlan kilátás. A tökéletes kikapcsolódás érdekében vendégeinket ZEN meditáció, tibeti hangtál meditáció, gerinc torna, chi kung, szauna programok és masszázsok várják. 

 

Wellness részlegünknek köszönhetően a kollégák tökéletesen ki tudják magukat pihenni, hogy a csapatépítő tréningről újult erővel, energikusan térjenek vissza a dolgos hétköznapokba.Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Téli mese
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Fantasztikus Szilveszter
199 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éj
 
Szüretzáró Szünidő
119 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek ( 10 év alatti) /2 éjszakától
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csodás Magyarország
Kérjen ajánlatot a recepciós kollégáktól!
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Őszi Oxigén
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tél örömei
119 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől


Beszélgess Páfránnyal!
X