Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, ami megkoronázza konferenciáját, továbbképzését és executive rendezvényét.

menu

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, az Oxigén Hotel**** Superior-ban

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, a Bükk lábánálÜzleti rendezvényhelyszín vidéken, Noszvaj magával ragadó településén

 

Az üzleti rendezvények esetében is elsődleges szempont a tökéletes helyszín kiválsztása, amely biztosítja a szervezők és a résztvevők számára mindazt, amire a tudásuk és tapasztalatuk mellett az élmények szerzéséhez, és a közös kikapcsolódáshoz szükségük lehet. Egy rosszul megválasztott üzleti rendezvényhelyszín vidéken sem hozza majd azt az élményt, amelyet elvárnánk tőle. Nálunk biztosan nem kell ettől félnie, minden igényét és elképzelését figyelembe véve biztosítjuk a tökéletes üzleti rendezvényhelyszínt! Kérje ajánlatunkat!


Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, a varázslatos Noszvajon

 

Noszvaj varázsát csupán az értheti meg, aki már járt a környéken. Az oszág legtisztább levegőjű településén, a városból kiszakadva biztosan nem zavarja majd meg semmi céges vagy üzleti rendezvényét. Ha nem szeretne teljesen búcsút mondani a városi élettől, akkor sem kell megijednie, hiszen a történelmi jelentőségű Eger csupán 10 km-re helyezkedik el Noszvajtól. A vidéken tartott üzleti rendezvény is kiváló lehetőséget kínál egy kis városnézéshez, az egri gasztronómia és borászat felfedezéséhez, de Noszvajon sem maradnak élmények nélkül a résztvevők.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken konferenciához

 

Wellness hotelünk angol vidéki kúriák hangulatát idézi, kiváló technikai felszereltséggel rendelkező termeink minden lehetséges igényt kielégítenek, így Önnek csupán a résztvevőkkel kell foglalkoznia. Az üzleti rendezvényhelyszín vidéken olyan, mint egy közös kikapcsolódás tudásmegosztással fűszerezve, egy valódi élmény, aminek hírét viszik az ott megjelentek.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken továbbképzéshez

 

Természetes fényű rendezvénytermeink igény esetén egybenyithatóak, a létszám függvényében hangszigetelten szeparálhatóak. Megtalálhatja továbbképzéséhez a tökéletes üzleti rendezvényhelyszínt vidéken, 5 hektáros parkunk ölelésében.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken executive rendezvényhez

 

Pontosan tudjuk, hogy az executive rendezvények különleges odafigyelést és szervezést igényelnek. Rendkívüli odafigyeléssel és igényességgel kialakított hotelünk kifejezetten alkalmas akár kislétszámú felsővezetői rendezvények, kihelyezett meetingek lebonyolítására, ha arra vágynak, hogy üzleti rendezvényük távol a város zajától, festői környezetben kerüljön megrendezésre.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken wellness részlegünk kihagyatatlan lehetőségeivel tarkítva

 

Luxus wellness világunk pihentető kikapcsolódást biztosít üzleti rendezvényekre érkező vendégeink számára is. Szauna világunk, kültéri és beltéri Zen Spa mozgásformáink, masszázs szolgáltatásaink a testi-lelki kikapcsolódásért felelnek, és koronázzák meg vidéki üzleti rendezvényét.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Apa a srácokkal
79900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
79900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
79900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
79900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X