Találja meg a tökéletes rendezvényhelyszínt üzleti rendezvényéhez vidéken, Eger mellett, Noszvajon!

menu

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, Noszvajon


A rendezvényszervezés első és talán legfontosabb lépése a tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása. Nincs ez másként konferenciák, továbbképzések vagy executive rendezvények esetében sem. Egy üzleti rendezvényhelyszín vidéken valami olyan pluszt adhat az eseményhez, amit a nagyvárosban soha sem élhetnének át a résztvevők.

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken, Eger mellett

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken: a siker kulcsa

A varázslatos vidéki hangulat, egy új, addig ismeretlen környék felfedezése valami olyat adhat az üzleti rendezvényhez, amely a nagyvárosok egyikében sem kivitelezhető. A tudás átadása, a tapasztalatok megosztása nem minden, a közös élmények és emlékek szerzése az, ami megkoronáz egy továbbképzést, konferenciát, vagy executive rendezvényt. Mi megszervezzük a tökéletes üzleti rendezvényét, kérje ajánlatunkat!

 

Rendezze meg nálunk üzleti rendezvényét!

 

A Bükk lábánál, Noszvajon, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, festői környezetben kerülhet megrendezésre az akár több napos esemény is. Eger közelsége is páratlan lehetőségeket kínál a gasztronómia, a borászat, és a programok területén.

 

Üzleti rendezvényhelyszín vidéken konferenciához, továbbképzésekhez és executive rendezvényekhez

Csodálatos erdei kilátással rendelkező, különleges elhelyezkedésű szállodánk 4 hektáros park ölelésében fekszik, a vidéki hangulat teljes pompáját nyújtja az üzleti rendezvény résztvevői számára.  A 21. század legmodernebb technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns és jól felszerelt rendezvénytermekkel kiváló helyszíne konferenciáknak, továbbképzéseknek, executive rendezvényeknek egyaránt.
Üzleti rendezvényhelyszín vidéken szállással és a wellness részleg kényeztetésével

A wellness hotel Eger mellett, attól alig több, mint 10 km-re helyezkedik el az erdő mélyén. Az angol vidéki stílusban kialakított szálloda 50 szobája várja rendezvényekre vendégeit. Lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására, amely így kiváló választás dedikált tréningek és konferenciák megtartásához is.

 

Az üzleti rendezvényhelyszín vidéken szállással és wellness részleggel a pihentető kikapcsolódást is biztosítja az üzleti rendezvényen résztvevők számára, a ZEN Spa wellness elemei különleges élménnyel ajándékozzák meg testet és lelket egyaránt, így biztosítva új energiák áramlását és a tökéletes felfrissülés érzését.


Beszélgess Páfránnyal!
X