Üzleti rendezvényhelyszín hotelben, az Oxigén Hotel**** Superior-ban.

menu

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben, az Oxigén Hotel**** Superior-banÜzleti rendezvényhelyszín hotelben

 

A tökéletes helyszín megtalálása minden esemény alapfeltétele, egy rosszul megválasztott helyszín az egész rendezvényre rányomhatja bélyegét. A konferencia tematikájától, a résztvevők számától, a meghívottak és a szervezők igényeitől függően számos szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy az esemény valóban kifogástalanul sikerüljön. Találja meg a tökéletes üzleti rendezvényhelyszínt hotelben, Noszvajon, ahol biztosítjuk az Önök számára mindazt, amire szükségük lehet a technikai felszereltségtől egészen a tapasztalt személyzetig. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a szervezés folyamán is, kérje ajánlatunkat üzleti rendezvényéhez még ma!

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben, Noszvajon

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben, gyönyörű környezetben

 

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a helyszínnel kapcsolatban bizony mindenkinek magasak az elvárásai. Nagy előny, ha a helyszín nyugodt környezetben található, a város zajától távol, azonban legalább ennyire fontosak a környéken elérhető lehetőségek is. Az Oxigén Hotel**** Superior tökéletes üzleti rendezvényhelyszín, hiszen a Bükk lábánál, Noszvajon, óriási ősfás park ölelésében fekszik, a hatalmas ablakokon nem csupán szobáinkba, de közösségi tereinkbe is beköszönt a természet. Hotelünk környezete éppúgy támogatja üzleti rendezvényének sikerét, mint rendezvénytermeink.

 

Kiemelkedő technikai felszereltségünknek, hangszigetelt, elszeparálható, azonban igény esetén egybenyitható termeinknek, az angol vidéki kúria hangulatát idéző elegáns hotelünknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a tökéletes üzleti rendezvényhelyszínt találta meg szállodánkban nem csupán konferenciához, de továbbképzéshez, valamint executive rendezvényhez is. Rendkívüli igényességgel kialakított vidéki wellness hotelünkben minden igényre és részletre figyelünk, így kislétszámú felsővezetői rendezvényeknek és kihelyezett meetingeknek is festői környezetben adunk otthont.

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben, szállással

 

Lehetőséget biztosítunk akár a teljes ház lefoglalására is, így kis és nagy létszámú üzleti rendezvények résztvevőit is várjuk. Több napos rendezvényéhez természetesen egyedi kialakítású, elegáns, hangulatos szobáink is rendelkezésére állnak. Mind az 50 szobánk egy különleges kaland, otthonos melegségükkel, minőségi, faerezetes bútoraikkal, különleges, egyedileg gyártott, 3 dimenziós hatást keltő szőnyegeikkel mind hozzájárulnak a pihentető relaxációhoz. 

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben, kikapcsolódási lehetőségekkel

 

Bármilyen céllal is kerüljön megrendezésre az esemény üzleti rendezvényhelyszínünkön hotelünkben, a kikapcsolódási lehetőségeket minden résztvevő értékelni fogja. Fedezzék fel a környék gasztronómiai csodáit, ismerjék meg Noszvaj autentikus települését és látnivalóit, induljanak kerékpártúrára, vagy válasszák a környéken elérhető lovaglási lehetőségeket. A Bükk és Eger közelsége tovább növelik az esemény fényét, nagyszerú borkóstolók és borutak várjá az ide látogatókat. Élvezzék a szabad eszmecseréket a programokon is, hiszen a legjobb ötletek a legváratlanabb helyzetekben születnek!

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben, wellness részleggel

 

Luxus wellness világunk, ZEN SPA élményeink, masszázs és szauna programjaink, beauty kezeléseink varázsolják még tökéletesebbé üzleti rendezvényhelyszínünket hotelünkben. Éljék át együtt fürdőnk nyugalmát és harmóniáját, élvezzék jacuzzinkból a kilátást óriási parkunkra és ZEN kertünkre! Szinteltolással létrehozott, körpanorámás pihenőnk nyugágyaiban élmény a pihenés, finn szaunánk, infraszaunánk, valamint gőzkabinunk kipróbálása után érezni fogja, hogy nem csupán a teste, de a lelke is feltöltődött!

 

 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X