Legyen Ön is Törzsvendég programunk részese, élvezze gyermek- és felnőttbarát hoteljeink kedvezményes szolgáltatásait!

menu

Törzsvendég program

A TÜNDÉRI, OXIGÉNDÚS RELAXÁCIÓ KIEMELT SZAKÉRTŐITŐL

 

Kedvezményes ajánlat családbarát wellness hotelünkbe Törzsvendég programunkkalSzállodánk a rendszeresen visszatérő vendégek hűségének megbecsüléseként kialakította Törzsvendég programját. A visszalátogató vendégeinket megkülönböztetett figyelemmel szeretnénk megajándékozni!

 

A törzsvendég program kedvezményeit kizárólag egyéni vendégeink vehetik igénybe, melynek feltétele, hogy foglalásukat szállodánkon keresztül közvetlenül adják le.

 

 

 

ÖRÖMÜNKRE SZOLGÁLNA, HA VISSZATÉRŐ VENDÉGÜNK LENNE!

 

Ráckevén: A mindig megújuló, négycsillagos, felnőttbarát Duna Relax & Event Hotelben, ahol extra kényelmi szolgáltatások rendkívül széles skálájával várjuk ifjú és örökifjú vendégeinket. A hotelben változatos programokat és romantikus csomagajánlatokat tudunk ajánlani a kettesben érkező pároknak is.

 

Noszvajon: Az első négycsillagos gyermek all inclusive Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban, ahol bababarát felszereltséggel, 100+1 gyerekbarát szolgáltatással, babaanimációval, kristálytiszta levegővel, színes programlehetőségekkel, családi wellness birodalommal, és kalandparkkal várjuk a családokat.

 

A Tündérkert Hotelben, ahol történelmi környezetben kedvező szobaárakkal, kisgyerekes családoknak és romantikára vágyó pároknak szóló ajánlatokkal, páratlan szépségű buja zöld arborétummal, kellemes felfrissülést nyújtó fürdőházzal, számtalan színes programmal várjuk Önöket.

 

LEGYEN ÖN IS TÖRZSVENDÉGÜNK!

 

Gyűjtse a hűségpontokat és váltsa be ezeket Ráckevén vagy Noszvajon*.

 

Szállodáinkban a Törzsvendég Kártyával rendelkező vendégeinknek hűségpont formájában írjuk jóvá fogyasztásokat. Magánszemélyek esetében a távozáskor kiadott számla bruttó végösszegének 15 (Tündérkert Hotel), 10 (Duna Relax & Event Hotel ****) vagy 8 (Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa) százalékával nő a pontegyenleg. A szállodáinkban igénybe vett szolgáltatásokért gyűjtött pontjait fizetőeszközként használhatja fel Ráckevén és Noszvajon.*

 

Fontos: csak akkor tud kártyájára pontokat gyűjteni, ha foglalását magánszemélyként közvetlenül a szálloda elérhetőségein (telefon, fax, email vagy személyesen), illetve a hotelek weboldalán kezdeményezte, harmadik fél (online közvetítő, utazási iroda) abban az esetben kerül kizárásra, ha a foglalás ellenértéke nem a szállodának közvetlenül került kifizetésre.

 

HŰSÉGPONTOKÉRT IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

 

  • az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa esetében 1 éjszaka ára 2 főre 24 000 pont
  • a Duna Relax & Event Hotel **** esetében 1 éjszaka ára 2 főre 16 000 pont

 

*Törzsvendégprogramban résztvevő hoteljeink:

 

  • Duna Relax & Event Hotel **** Ráckeve, 2300, Dömsödi út 1-3.
  • Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Noszvaj, Noszvaj 3325, Szomolyai út
  • Tündérkert Hotel Noszvaj, 3325 Dobó István utca 10.

 

Törzskártya kedvezményeink egyéb kedvezményekkel nem összevonhatóak!

 

A tagság ingyenes, csak a formanyomtatvány kitöltése, illetve, ha adatai már a rendszerünkben megtalálhatók, úgy csak azok ellenõrzése szükséges. Kísérje figyelemmel Facebook oldalunk posztjait, hiszen a Klubtagoknak indított esetleges játékokról, sorsolásokról ott tud naprakész információkhoz jutni.

 

ÁSZF - TÖRZSVENDÉG KÁRTYA PROGRAM (KIVONAT)

 

Egyéni Törzsvendégkártya tulajdonosa lehet minden belföldi és külföldi természetes személy:

  • akinek még nincs Törzskártyája,
  • aki kitölti a Jelentkezési Lapot (megtalálható a szállodákban)
  • és aki a recepción leadja azt.

 

A szolgáltatás igénybevételéhez a kártyabirtokos nevére szóló előzetes szobafoglalás szükséges. Pontjóváírás kizárólag a szállodai SAJÁT szolgáltatások után lehetséges (szállás, vendéglátás, wellness szolgáltatások). Pontjóváírásra és pontfelhasználásra abban az esetben van lehetőség, ha a számla a kártyatulajdonos nevére szól, valamint a kártyatulajdonos mindvégig jelen van.

 

A szállodai számla fizetésekor a Törzsvendég Kártyát a recepciós részére kell átadni.

 

Pontbeváltás minimum 2 éjszakás foglalás esetén lehetséges. Ilyenkor mód van arra, hogy pontegyenleg alapján akár mindkettő, akár az egyik éjszakát pontbeváltással rendezzék. Utóbbi esetben a fennmaradó másik éjszakát készpénzzel vagy kártyával lehet kiegyenlíteni a szálloda ajánlata alapján.

 

A Törzsvendég Kártya elvesztése, megsemmisülése, ellopása esetén az ebből eredő esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

 

A TÜNDÉRi, OXIGÉNdús RELAXáció kiemelt szakértőitől

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Apa a srácokkal
79900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
79900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
79900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
79900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X