Wellness hotel Eger mellett, Noszvajon, ahol a szülők kikapcsolódásáról és igényeiről sem feledkeztünk meg!

menu

Wellness hotel Eger mellett, ahol a szülőkről sem feledkezünk meg

Wellness hotel Eger mellett, Noszvajon

 

 Wellness hotel Eger mellett, ahol a szülők pihenését is biztosítjukHurrá, nincs suli, nincs ovi, anyának sem kell a főzéssel és mosással töltenie a napot és apa sem dolgozik késő estig az irodában. Itt a kiváló alkalom az élmények gyűjtésére. Kalandra fel! Körbekerékpározni a lankás dombokat a Bükk hegység lábánál nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek is élmény. Dombra fel, dombról le! Kerékpárok kölcsönözhetők a recepción! Családi verseny az erdei kalandparkban igencsak kedélyes délutáni időtöltés. Volna kedvük bejárni ezt a mesébe illő környéket lóháton? A közelben van lovarda, ahol lovastúrákat és sétakocsikázásokat is szerveznek. Csodálatos kikapcsolódást ígér minden évszakban a Noszvajon található De la Motte kastély is. A késő barokk gyöngyszem a település egyik ékköve, fantasztikus állapotban maradt fent. A műemlék épülethez egy óriási angol park is kapcsolódik, amelyben különleges növények sokaságával ismerkedhetnek meg a család felfedező kedvű tagjai.

 

Wellness hotelünk Eger mellett, Noszvajon található. Innen nem messze, a Kánya-patak festői szépségű erdővel, hegyekkel koszorúzott völgye kirándulásokra csábítja a természet szerelmeseit. Kristályosan csillogó apró kis tavacskák horgászni hívnak minden arra járót. Folyamatosan ajánlunk környékbeli programokat a szülők számára is, ezért is érdemes újra és újra ellátogatni honlapunkra. 

 

Wellness hotel Eger mellett számos izgalmas lehetőséggel

 

Eger mellett fekvő wellness hotelünk elkötelezett az egészséges életmód iránt. Minden szolgáltatásunkat ennek jegyében fejlesztettük ki, ezért a gyerekek és a felnőttek számára szervezett és önálló sportolási lehetőségek tárházát biztosítjuk. A nálunk végzett sporttevékenységek szervezetükre való jótékony hatását növeli a kristálytiszta noszvaji levegő, mely mai világunkban a városi életet élő családok számára ritkán adatik meg. Éljenek a nagyszerű lehetőséggel, bármilyen mozgásfajtát is választanak, nem csak a hatását, de az élvezeti értékét is növeli az erdei levegő. Élvezzék, ahogy átjárja testüket a zöld növények friss illatával dús, egészséges, levegő! 

 

Íme, néhány ötlet, hogy milyen sportolási lehetőségeket talál szállodánkban:

  • tollaslabda
  • asztalitenisz
  • kerékpározás
  • túrázási lehetőségek
  • lovaglás
  • chi kung
  • gerinc torna
  • tibeti hangtál meditáció
  • meditációs pontok a kertben

 

Wellness hotel Eger mellett a pihentető kikapcsolódásért

 

 Wellness hotel Eger mellett, ahol felnőttek kikapcsolódását is szolgáljukWellness birodalmunk azt a célt szolgálja, hogy Ön kipihenje a hétköznapokat és feltöltődjön természetes energiákkal. Baba- és családbarát szállodánkban különleges hangsúlyt fektettünk arra, hogy a közösen élvezhető wellness programjaink mellett olyan szolgáltatást alakítsunk ki felnőtt vendégeink számára, ahol nem csak testük, de lelkük és szellemük is egy kivételes spirituális alapú módszerrel újrahangolható, energetizálható. A titok nyitja: ZEN SPA. Magyarországon csak nálunk, a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior  Family & Spa-ban élvezhető ez a rendkívüli, a test és lélek harmóniáját egyszerre összehangoló módszer. A beauty kozmetika az ellazulást és a szépséget szolgálja.


Romantikus pillanatok wellness hotelünkben, Eger mellett

 

Wellness hotel Eger mellettGyerekek és a rohanó hétköznapok mellett van-e alkalom néhány kettesben töltött romantikus órára? Egy kellemes beszélgetésre egy különleges vacsora mellett? Egy sétára kéz a kézben a virágzó tavaszi fák alatt? Vagy mit szólna egy pezsgős reggelihez az ágyban? Számíthat ránk! Önnek csak egy szavába kerül. Nem kell mást tennie, csak jeleznie kollégáink felé a recepción, és mi megszervezzük! A srácokat addig bízzák bátran bébiszitterünkre, aki hatalmas népszerűségnek örvend gyerekvendégeink körében, hiszen mindig készen áll a mókára vagy huncutságra. Igényét legjobb, ha foglaláskor jelezi, de az sem gond, ha erről érkezéskor egyeztet kollégáinkkal, hiszen mi mindig készen állunk arra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet élvezze családbarát szállodánkban.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Apa a srácokkal
79900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
79900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
79900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
79900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X