Állatkerti örökbefogadás - szavazzon!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Állatkerti örökbefogadás


Jót tenni jó! Családbarát erdei wellness hotelünk támogatja a jó ügyeket - egy állatot fogadunk örökbe a Fővárosi Állatkertből. Szavazzon! Seshe vagy Areta? A társadalmi felelősségvállalás, közös jövőnk megóvásának egy lépése, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy érdemes és kell cselekedni, kiállni a fontosnak tartott ügyek mellett. Köszönjük részvételét és a szavazatát! 

Állatkerti örökbefogadás - szavazzon!
Állatkerti örökbefogadás - szavazzon!


Örökbefogadás 


Állatok örökbefogadására magánszemélyként is van lehetőség, erről az Alapítvány a Budapesti Állatkertért honlapján találnak több információt. Lenyűgöző ajándéklehetőség esküvőre, karácsonyra, különleges alkalmakra is. 
 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X