Vendéglátás

Legyen  Ön is a vendégünk családjával,
a kicsiket gyerek all inclusive szolgálatással várjuk

Kiss László vagyok, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa séfje. Szenvedélyem a finom ételek készítése. Szakácsaimmal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a szállodánkban megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek. Legfiatalabb kis vendégeink egyetlen falatot sem szoktak a tányérjaikon hagyni fincsi és vitamindús ételeinkből, sőt, még az ujjacskáikat is megnyalják a finomságok után. De srácok! Maradjon hely a pocakban egy kis sütinek is! Gyakran főzünk vendégeinknek családi receptek alapján, melyeket nagyikám adott át nekem, és az a tapasztalatom, hogy ezek a legkedveltebb ételek vendégeink körében, de pillanatok alatt varázsolunk az asztalra finomabbnál finomabb fogásokat különleges táplálkozási igényű vendégeink számára is. Érdemes már a foglalásnál jelezni, hogy allergia, ételintolerancia, diéta vagy egyéb más okok miatt az Ön vagy családtagja számára külön főzzünk. Éppen olyan lelkesen és szívesen készülnek ezek a fogásaink is. Mostanra biztosan arra is kíváncsiak lettek, hogy hol fogják elfogyasztani ízletes ételeinket? Nos, akkor most bemutatom Önöknek éttermeinket!

Gyermek- és bababarát szállodánkban Noszvajon ínyenc, magyaros ételeink természetes alapanyagokból készülnek, mintha a nagyi főzte volna. Látványkonyha, kemence, saját fűszerkert, két hangulatos étterem, gyerek svédasztal és egy árnyas wellness terasz várja vendégeinket.

Ha vágyakozik egy kiadós, magyaros étkezésre, falusias és egzoutikus ízekre stílusos tálalással vagy a nagymama főztjéhez hasonló házias ízekre, akkor az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa éttermeiben ezekből bőségesen válogathat.

három különböző stílus, három különböző igény 

A vidéki kúriára jellemző eleganciát a De La Motte Étterem nyújtja, a Porcelán Étterem pedig a díszvacsorák és a rendezvények kedvelt színhelye. Tavasztól-őszig hangulatos SIAN Grillteraszunkon szolgáljuk ki vendégeinket. Magyarország első négycsillagos superior gyermek all inclusive szállodájában gondoskodunk arról is, hogy a kicsik a nap bármely szakában finom és egészséges ételek közül válogathassanak.

De La Motte étterem a szálloda
elegáns vendéglője, hagyományos ízekkel, magyaros ételekkel

A reggelit és a vacsorát a nagymamáink korabeli stílusú, bőséges svédasztalról kínáljuk, rajta házias ételek, kézműves sajtok, lekvárok, mézek stb., melyeket a környék híres családi gazdaságaiban hagyományos kézműves eljárásokkal készítenek. Péksüteményeinket frissen sütjük, vendégeink kedvenceivé váltak a vidékre jellemző vad- és erdei különlegességek is. Látványkonyhával és saját fűszerkerttel varázsoljuk még hangulatosabbá vendégeink étkezéseit. Az étkezéshez a legnemesebb egri borokat és az ország legismertebb pálinkáit kínáljuk. Aki erről a svédasztalról választ ételeket, biztos lehet abban, hogy egészséges, házias ízeket kóstol.

Gyerekbarát étterem  - Gyerek svédasztal - Gyerekek kedvenc ételei

A közvetlenül az étterem mellett felépített játszókuckó gyermekzsivaja gondoskodik a vidám hangulatról. A gyerekeket nemcsak kedvenc ételeikkel várjuk a gyermek svédasztalnál hanem a játszókuckóban kialakított kétszintes, téglából épült 10 négyzetméteres játszóvárral is, amelyet természetesen telis-teletöltöttünk játékokkal.

Fontosnak találtuk, hogy a szülők is kényelmesen, nyugodt hangulatban étkezhessenek, ezért döntöttünk úgy, hogy az étteremből közvetlen átjárással kialakítjuk legújabb játszókuckónkat, hiszen a gyerekek hamar elunják magukat az asztal mellett, ha már tele a pocakjuk. Gyerek all inclusive szolgáltatással a srácok számára kedvelt ízekkel: tejbegrízzel, spagettivel és sok más finomsággal kedveskedünk, de természetesen a felnőtt étlapról is választhatnak gyermekadagokat gyerekbarát wellness hotelünk éttermeiben.

Néhány pici asztalkát és széket is elhelyeztünk a játszókuckóban a gyermek svédasztal közelében, mert pontosan tudjuk, hogy az apróságok legjobban a mini világban érzik magukat. A játékok között a fincsi falatokból is több fogy, különösen a vidám színekben pompázó gyermek evőeszközökkel. Finom falatok, játékos környezet, kacagás és kényelem, mi másról is szólhatna egy gyermekbarát étterem, amely reggeltől estig kiszolgálja apró vendégeit?

Porcelán Étterem
a rendezvények, díszvacsorák, családi ünnepségek helyszíne

Porcelán Éttermünk olyan különterem, ahol céges rendezvényeken, baráti összejöveteleken, családi programokon résztvevők élvezhetik ízes ételeinket, kellemes italainkat és egymás társaságát a többi vendégtől elkülönülten. Elnevezése hűen tükrözi eleganciáját. Nem véletlen tehát, hogy gyakran esküvői vacsorák helyszínéül is választják.

SIAN GrillTerasz
A hangulatos kerti étterem tavasztól őszig

Sian Grillteraszunkon frissen sült grillételekkel, könnyű salátákkal és hűsítő nyári italokkal: limonádékkal és koktélokkal várjuk kedves vendégeinket. Tavasztól őszig kellemes időjárás esetén jólesik a fák árnyékában a könnyű ebéd. Kisgyermekekkel érkező vendégeinket a játszótér mellett elhelyezett kerti asztalainknál is kiszolgáljuk. Vacsora után pedig ajánljuk kellemes borainkat, hűs söreinket, vagy üdítő koktéljainkat a hangulatos beszélgetések mellé.

Az éttermek ízei

Az Oxigén Hotel****superior Family & Spa éttermeinek étlapjain elsősorban az ínyes magyar konyha ételei szerepelnek újragondolva.   A nagymamák korabeli stílusú büféasztalról a hagyományos magyar konyha ízei mellett kézműves ételeket, vad- és erdei különlegességeket választhatnak a vendégek, az állandó minőséget a modern konyhatechnikai eszközök és kiváló séfünk garantálják.

A borlapon az egri borvidék kitűnő pincészeteinek borait kínáljuk elsősorban: rosé, vörös és fehér borokat.