hírek - Újdonságaink
2015

Gyermek all inclusive szolgáltatás - egy kis nasi is belefér

Tudjuk, hogy a kicsik étvágya gyakran változó, nem feltétlen kötődik az étkezési időszakokhoz és egészséges fejlődésükhöz. Elengedhetetlen azonban a rendszeres folyadékfogyasztás. Mi kitaláltuk, hogy gyermek- és bababarát szállodánkban hogyan alkalmazkodhatunk legjobban kis vendégeink igényeihez.

Gyermekbarát éttermünkben külön is gondolunk rájuk és csupa finomságot főzünk számukra, ami gyermekkorunk ízeit idézi. És persze odakészítettük az ülésmagasítót, na, meg az etetőszéket is. És ha tele pocakkal unalmas volna apára és anyára várni... Nos, nálunk nem kell!

Éppen ezért építettük fel közvetlen az étteremből nyíló játszókuckónkat is csupa színes és vidám játékkal. Nem feledkeztünk meg az apróságok nagy kedvencéről, a labdatengerről sem. Ezernyi puha, színes gömb között gurulni, az ám a jó mulatság!

Szeretnénk, hogy a gyerekek is otthon érezzék magukat nálunk. Ha játék közben jólesne egy hűsítő limodádé vagy egy friss, ropogós alma, gyermek all inclusive szolgáltatásunk minden igényt kielégít. Persze még egy kis nasi is belefér !

Még a nagyi pogácsáját is igyekszünk megsütni. Az öt fő étkezés mellett bármikor fogyaszthatnak fínomságainkból. Étteremünkben elhelyezett gyermek all inclusive pultunkon mindig találnak a srácok sütit, müzliszeletet, pudingot, bio gyümölcsöket és zöldségeket is. Gyümölcslé bárunkban egész nap korlátlanul ihatnak vitamindús gyümölcsleveket, hűsítő limonádét és ásványvizet. Gyereknek lenni csuda jó! 

Spirit - sziget: felnőtt pihenő a wellnessben

Merüljön el hosszú órákon át spirituális wellness világunkban és élvezze a Távol-Kelet varázsát idéző, minden érzékszervére egyszerre ható, kényeztető masszázsainkat, illatos fürdőinket, a lassan illanó füstölők bódító illatát. Hagyja, hogy magával ragadja a teljes ellazulás élménye.

Lépjen be az élmény- és masszázs-zuhanyainkból lágyan áradó langyos vízcseppek alá. Melegített padok, földből feltörő gőz a japán szaunában – volt már része ilyen kényeztetésben? Wellness birodalmunkat azért hoztuk létre, hogy Ön feltöltődjön energiával, kipihenje a hétköznapokat és a teljes testi-lelki felfrissülés örömét ajándékozzuk Önnek.

És most megalkottuk a Spirit- szigetet, a wellness világ felnőtt pihenőjét meditációs zenével, pihenő ágyakkal, lágy fényekkel – ahová nem szűrődik be a gyermekzsivaj, sem a csobogás, sem a csilingelő kacagás hangjai –, így ezen a békés kis szigeten átadhatja magát a lebegésnek. Érezheti, ahogy lelke és szelleme lágy nyugalom szárnyain, szabadon szárnyal.

Babaanimáció – Boldog baba, kipihent mama

Hatalmas értéke van annak a csöpp időnek, amit száguldó világunkban magunkra áldozhatunk, és még kevesebb jut abból, amikor a család együtt élvezheti a varázslatos, stresszmentes, pihentető napok luxusát.

Mi azért hoztuk létre családbarát szállodánkat és különleges élményt nyújtó wellness birodalmunkat, hogy nálunk fedezhesse fel az életnek ezt a páratlanul kellemes oldalát, amit most becsempészhetünk az ön hétköznapjaiba. Akkor is gondtalanul élvezheti a teljes testi-lelki felfrissülést wellness világunkban, ha 1-3 éves kor közötti kisbabájával érkezik, mert a babára addig mi vigyázunk óvó gondoskodással.

Az új babaanimációs szolgáltatásunkkal szeretnénk teljesebbé tenni a nálunk töltött napok élményét. Amíg ön átadhatja magát egy illatos aroma-masszázs frissítő érzésének vagy népszerű szaunaszeánszainkon vesz részt, esetleg egy gyertyafényes meditációval hangolódik rá ezekre a különleges napokra, biztos lehet benne, hogy kisbabája is rendkívül kellemes és élvezetes időt tölt velünk. 

Gyakorlott csecsemőgondozónk nagy szeretettel és lényéből áradó végtelen türelemmel vezeti be kisbabáját a babaanimáció világába. Vidám színes programokban lehet része kisgyermekének. Ha bekukkant hozzá, látni fogja, mennyire élvezik a picik a mesemondást, a kis dalocskákat, versikéket, a zenés foglalkozásokat, a babahintát, az ügyességi feladatokat és a kifejezetten a korcsoportjuknak kifejlesztett játékokat, beszéd- és mozgásfejlődésüket támogató vidám kis gyakorlatokat. És a könnyed babamasszázst.

Élvezze nálunk az Önnek gondtalan járó időt! Szolgáltatásunkat igénybe veheti a hét bármely napján 8.30-18 óráig

 Kreatív kézműves sarok a wellnessben – Alakíts a Vízben és parton is !

Gyerekbarát szállodánk wellness birodalmának területén kreatív kézműves sarkot alakítottunk ki 6 éves kor fölötti gyerekeknek: egyaránt kedvezve ezzel a gondtalan felüdülést választó szülőknek és persze a srácoknak is. Ha úgy tartja kedvük, hogy a lubickolást egy kis időre megszakítják, nem kell átöltözni és ki sem kell lépni a wellness területéről, ahol apu és anyu még oly szívesen időznének.

Nagyszerű, kreatív lehetőségekkel, rajzolással, gyurmázással, gyöngyfűzéssel tölthetik az idejüket a gyerekek fürdőruhában is, míg a szülők kedvenc időtöltésüknek hódolhatnak,hiszen csemetéik mindössze néhány lépésnyire vannak csak tőlük.

Továbbra is élvezhetik testi-lelki felüdülést nyújtó kényeztető szolgáltatásainkat a wellness birodalomban. A csodálatos kilátást a Zen kertre, a melegített padokat, a langyos víz kellemes csobogását akkor is, ha az egyik gyermekük a vízi játékokkal játszik a japán játszó pagoda alatt, a többi srác pedig már a wellnessben kialakított kreatív sarokban készíti szebbnél szebb alkotásait, talán éppen a nagyinak emlékül, aki reméljük, hogy legközelebb csatlakozik a családhoz, és eljön wellness paradicsomunkba, vagy éppen egy klassz, unokás hétvégét tölt nálunk. Népszerű csomagajánlataink közül ilyet is lehet választani! Ezen szolgáltatásunkkal egyszerre kívánjuk fokozni felnőtt és gyermekvendégeink kényelmét.