ÉLMÉNYGARANCIA

Élmények özönével várjuk baba- és gyermekbarát szállodánkban
az ország legtisztább levegőjű településén, Noszvajon!

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa család- és bababarát szálloda elkötelezett a biztonságos és minőségi szolgáltatások mellett. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező családok az itt eltöltött napok után élményekkel feltöltődve azzal a gondolattal távozzanak, hogy páratlan kényelemben, varázslatos napokban volt részük nálunk és biztosak benne, hogy hamarosan visszatérnek - ezért vezettük be szállodánkban élménygarancia szolgáltatásunkat.

Ha egy kisgyerek unatkozna, nem érezné jól magát a szállodában, nem lelné kedvét játékainkban, foglalkozásainkon – azzal az egész család pihenésének befellegzene.

Mi garanciát vállalunk arra, hogy ez nálunk nem fordulhat elő. Ha mégis megtörténne, akkor sincs veszve semi, hiszen foglaláskor (csak közvetlenül a szállodánál történő foglalás esetében) igényelheti családbarát szállodánk élménygaranciáját.

Milyen esetben és hogyan vehető igénybe ÉLMÉNYGARANCIA szolgáltatásunk?

  • Amennyiben 10 éves kor alatti gyermeke a megérkezésük napján jelzi, hogy nem érzi jól magát nálunk, és inkább haza szeretnének menni, Önnek nincs más dolga, mint ezt jelezni a recepción.
  • Ez esetben még az adott napon 18:00-ig szolgáltatásaink igénybevétele nélkül el kell hagyni a szállodát, és mi visszatérítjük a fennmaradó napokra eső teljes költségét.
  • A visszatérítés banki átutalással történik 15 munkanapon belül a vendég által megadott bankszámlaszámra.
  • Garanciánk kifejezetten élménygarancia, ami betegségekre, időpont-módosításra és egyéb dolgokra nem vonatkozik.
  • Élménygaranciánk csak és kizárólag abban az esetben érvényesíthető, ha a kisgyerek nem élvezi szolgáltatásunkat, ezért haza szeretne menni.
  • Váratlan események miatti változtatásra nem vonatkozik.
  • Az élménygarancia kizárólag a közvetlenül a szállodánkkal kötött foglalásokra vonatkozik, nem érvényesíthető utazásközvetítőkön keresztüli és egyéb módon kötött foglalások esetén.
  • Az élménygarancia szolgáltatásunk iránti igényét foglaláskor előre jelezni kell, melyet visszaigazolásunkon minden esetben feltüntetünk.

A PDF nyomtatvány letölthető itt!