díjak, minősítések

AZ OXIGÉN HOTEL**** SUPERIOR & FAMILY SPA MEGSZEREZTE A  legszebb belső kialakításért járó International Hotel Awards: "The Best New Small Hotel Construction & Design in Hungary" elismerő díját.

Szállodánk, az Oxigén Hotel****& Family Spa 2013-ban elnyerte a legszebb belső kialakításért járó Internatiol Hotel Awards: "The Best New Small Hotel Construction & Design in Hungary" elismerő díját.

International Hotel Awards minden évben meghirdeti a legjobb szállodák és vendéglátóipari vállalatok világméretű versenyét. A versenybe nevezők 17 kategóriában pályázhatnak az elismerő címekért. A kategóriák kialakításánál figyelembe veszik a nevezők építészeti, építőipari, belsőépítészeti kialakításait, valamint marketinges és webes munkáit. A verseny bírái világszerte elismert szakemberek.

A „The Best New Small Hotel Construction & Design in Hungary”
vizsgálat szempontjai:

 • Szálloda főbb célkitűzései
 • Tervezési és építési tervek (látványtervek és megvalósítás)
 • Környezet (a szállodát körülvevő települések látnivalóinak bemutatása)
 • Belső kialakítás, belső elrendezés (hangulatok megjelenítése, felhasználat anyagok)
  - Közösségi terek kialakítása (lobby, konferencia termek)
  - Vendégszobák kialakítása
  - VIP szobák kialakítása
  - Kiszolgáló egységek kialakítása (bár, étterem, wellness)
 • Személy- és vagyonbiztonság, innováció
 • Környezet megóvásáért tett törekvések

A szálloda fő missziója a családokat és a kisgyermekeket középpontba helyezni. Szállodánk 4 hektáros ősfás parkját gyermekes családokra gondolva alakítottuk ki. A szokásos baba- és gyermekbarát berendezések és szolgáltatások mellett (játszószoba, kiságy, babaétkészlet, etetőszék) nagy hangsúlyt fektetünk a családok aktív kikapcsolódására (gyermek kalandpark, babajátszótér, KRESZ biciklipark, trambulinok, lengőteke pálya, focipálya, pingpong asztalok).

A hotel belsőépítészeti koncepciója az új épületben rejlő kettősségen alapszik. A 19. századi vidéki kúria bája és a modern keleties, letisztult kultúra összegsége. A klasszikus stílusú berendezés, a nehéz drapériák és a pazar csillárok mellett szinte mindenhol megtalálhatók az akkoriban oly divatos “Keleti”, azaz japán és kínai helyiségek.

Minden szobában a helyi kőbányából faragott látványkandalló a szoba központi eleme. Vastag selyemtapéta teszi meleggé a falakat és az ablakfülkékben elhelyezett kanapé igazi romantikát kölcsönöz neki. A hotel különösen fontos célkitűzése, hogy gyerekbarát kíván lenni, így az ablakfülkében kialakított kanapé másik fontos funkciója pótágyazhatósága. Fontos szempont volt, hogy olyan megoldással tudjunk pótágyat biztosítani, ami nem teszi tönkre a szoba használhatóságát. Mindannyian ismerjük azt az érzést amikor a normál szállodai szobába bekerülnek a pótágyak és szinte mozdulni sem lehet. Ezenfelül ennek a kialakításnak másik nagy előnye, hogy az ágy előtt behúzhatjuk a függönyt és így igazi gyerekkuckót kapunk a gyerekek legnagyobb örömére.

A szobákban elhelyezett kis piperemosdó is a régi időket idézi. A szőnyegeket egyedi tervek alapján tengerifű mintájára készítették

Oxigén Hotel****superior Family and Spa luxus wellness szálloda évszázados múlttal, a kastélyhotelek romantikájával és számtalan legendával. Eger közelsége, a sok-sok természeti élmény és a történelmi látnivalók igazi kiránduló célponttá teszik, melyet az Oxigén Hotel**** különleges családi pihenésekkel és bababarát élményekkel tesz tökéletessé.

Az OXIGÉN HOTEL**** superior & Family SPA megszerezte a KIDS OASIS minősített családbarát szálláshely minősítést

Az Oxigén Hotel****superior Family&Spa felmérés és felkészítés után öt szélforgós családbarát minősítést kapott. Sárvári Krisztina szállodaigazgató 2014 július 4-én vehette át a tanúsítványt. A védjeggyel a szolgáltatók minőségi fejlesztésekre, magas színvonalú szolgáltatások nyújtásra és családorientált szemléletre történő ösztönzése is cél volt, illetve a célzott marketingeszközökkel a szolgáltatók ismertebbé tételét, foglalásaik növelését, vendégeik számának növelését is segíti.

A Kids Oasis védjegy létrehozását kiterjedt kutatások előzték meg. Bár a hazai szállodák kínálata egyre színvonalasabb, a legtöbb ház a wellnessre koncentrál, miközben a piacról hiányoznak egy fontos célcsoport, a gyermekes családok pihenésére fókuszáló, egyedi kialakítású és célirányos szolgáltatásokat nyújtó házak, valamint a sok-sok minősített családbarát szálláshely.

A védjegyet bármely kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megkaphatja, megszerzéséhez egy többlépcsős minősítésen kell átesnie.  A következő fő szempontokat vizsgálják a családok szempontjából: a szálláshely kialakítása, környezettudatossága, arculata; a gyerekek biztonsága, a családi szobák és azon belül a fürdőszobák kialakítása és felszereltsége, ellátás és az étterem felszereltsége, valamint szolgáltatások.

world luxury hotel awards winner 2015  díjat nyert az oxigén hotel**** best forest hotel kategóriában

A kitüntető díj különös jelentőséggel bír szállodánk életében, hiszen a noszvaji Oxigén Hotel**** Family & Spa lett az egyetlen magyar hotel, amely a versenyben nem csak az országos kategória, hanem a nemzetközi mezőny legjobbjának is bizonyult.

Az elismerésben jelentős szerepe van a lélegzetelállítóan szép Bükk hegységnek, Noszvaj településnek és a szálloda minden dolgozójának egyaránt. Külön köszönet jár a szállodára szavazó vendégeknek, akik elismerése valódi fokmérője a sikernek.

"CSALÁDOK SZÁLLODÁJA" ÉS "CSALÁDBARÁT SZÁLLODAI SZAKEMBER" DÍJAT KAPOTT AZ OXIGÉN HOTEL **** FAMILY & SPA

A KidsOasis szálláshelyeket minősítő szervezet 2016-ban új díjakat alapított, amelyekkel a családok véleménye alapján értékelte a magyarországi szállodák, a vendégek magas minőségű kiszolgálása érdekében végzett munkáját. Nagy örömünkre szolgál, hogy a noszvaji Oxigén Hotel **** Family & Spa két kategóriában is a legjobbnak bizonyult, hiszen a "Családok Szállodája" díj mellett, Szalai Gréta, a szálloda animátora, elhozta a legjobb szakember díját is. 

A minősítés folyamán, kiemelten a szállodák szolgáltatásait, gyerekbarát és bababarát felszereléseit, programjait kellett a vendégeknek értékelnie. A folyamatban csak a minősített szálláshelyek vehettek részt.

Nyertes szállodaként, a KidsOasistól, értékes felszereléseket és képzéseket nyeret az Oxigén Hotel****, amelyet a családok még magasabb színvonalú kiszolgálására fogunk felhasználni.

utazok.hu - Aranycsengő Díj - 2016

2016-ban szállodánk elnyerte a az www.utazok.hu népszerű és elismert turisztikai online felület és szakmai szervezettől a 2016 Legbarátságosabb szálláshelye címet. Nagyon köszönjük minenkinek, aki ránk szavazott, a díj azt mutatja, hogy jó úton járunk és arra inspirál bennünket, hogy megfogalmazott stratégiánkat és szolgáltatásainkat egyre magasabb szinvonalon próbáljuk biztosítani vendégeink kényelmének érdekében.

Figyelem! A kristálytiszta noszvaji levegő „függőséget” okozhat!