Sajtóanyag

Kikapcsolódna a családdal? Ne keressen tovább!

Az Oxigén Hotel****superior Family&Spa a családi pihenés legjobb szakértője. Az ország legtisztább levegőjű településén, Noszvajon található négycsillagos szállodánkban 100+1 gyerekbarát szolgáltatással várjuk vendégeinket. A szállás 10 éven aluli gyermekek számára ingyenes, számukra minden nap korlátlan all inclusive vendéglátással kedveskedünk, mert tudjuk, a gyerekek nem csak a reggeli idején éhesek. 

A wellness hotel Eger mellett, attól alig több mint 10 km-re, a zöld erdő mélyén, négyhektáros ősparkban található. Itt különleges kalandokban és családi wellness élményekben lesz része. Az angol vidéki stílusban átalakított hotel összesen 50 gyerekbarát szobával várja a vendégeket.

Középpontban a gyerekek és a családok

Hatalmas erdőben található szállodánkban minden a gyerekek és a szülők kényelméért van. A felnőttek igazán kényelmes franciaágyakban pihenhetnek. A legkisebbek számára babaágyat készítünk be pihe-puha babaágyneművel, a nagyobbacskáknak pedig saját kis birodalmat alakítottunk ki az ablak előtti, függönnyel szeparálható pótággyal. Mindezeket kiegészítjük az Ön által igényelt bababarát eszközökkel, ha családban 3 év alatti kisgyermek is van.

Szállodánk minden 10 év alatti gyermek számára all inclusive szolgáltatást biztosít, hiszen tudjuk, ők nem akkor éhesek, amikor delet üt a toronyóra. Gyerekbarát éttermünk mellett külön kis vendégeink számára alakítottuk ki a Bambinó játszókuckót, ahol a játékoké a főszerep. Természetesen az egészen picikre is gondoltunk, nekik változatos ízű bébiételeket, tejpépeket, bébiitalokat, babavizet kínálunk. Minden kis vendégünket etetőszék, előke, baba étkészlet vár!

Wellness birodalmunkban képzett animátorok gondoskodnak a gyerekek energiájának levezetéséről, így addig a szülők is nyugodtan pihenhetnek a medencében.