Romantikus esküvőhelyszín Noszvajon, ahol az álmok valóra vállnak.

menu

Romantikus esküvőhelyszín

Romantikus esküvőhelyszín NoszvajonRomantikus esküvőhelyszín, ahogy megálmodtad

 

A tökéletes esküvői helyszín mindenki számára mást jelent. Van, aki káprázatos üvegpalotában, mások hagyományos pompában, megint mások szabadtéren képzelik el a nagy napot. Attól függően, hogy mekkora vendégsereggel számolunk, az esküvhelyszín megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen ma már számtalan lehetőség közül választhatunk az egész országban.

 

A noszvaji esküvők varázsa a környék hangulatában rejlik. Az Oxigén Hotel**** Superior-ban tapasztalt, fiatal esküvőszervezőink veszik le a szervezés minden gondját a jegyesek válláról és alakítanak ki a legapróbb részletig mindent úgy, ahogy megálmodtátok. Elegáns termeink kis és nagy létszámú esküvőkhöz is ideálisak. Ha álomszerű, nyugodt, romantikus esküvőhelyszín az, amit kerestek, wellness hotelünk tökéletes választás! Kérd ajánlatunkat még ma!

 

Szabadtéri esküvőhelyszín Noszvajon - Kérd ajánlatunkat!

Romantikus esküvőhelyszín gyönyörű kilátással

 

Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése, a Bükk lábánál fekszik. A faluból szemetgyönyörködtető kilátás tárul a környékre, ami minden ide érkezőt elvarázsol. Mégsem ez az egyetlen, ami a szabadtéri esküvőhelyszínt megkoronázza. Az angol vidéki kúria hangulatát idéző, elegáns hotelünket óriási, ősfás park veszi körül. Az égig magasodó fák között egy valódi ZEN kert is helyet kapott, ami tökéletes helyszíne minden esküvői fotózásnak. A környék hangulata, izgalmas gasztronómiája és páratlan látnivalói teszik hotelünket sokkal többé, mint egy átlagos romantikus esküvőhelyszín.

 

Romantikus esküvőhelyszín szállással

 

Tudjuk jól, hogy a reggelig tartó ünneplést követően a vendégsereg is szívesen pihen egy kicsit. Wellness hotelünk szobái is a teljes feltöltődést biztosítják, a nagy ablakokon is beköszönt a természet. Vidéki szállodánk minden szobája egyedi kialakítású és páratlan felszereltségű. Az otthonos berendezés, a faerezetes bútorok, a különleges, egyedi gyártású szőnyegek is melegséget sugároznak. 

 

Romantikus esküvőhelyszín wellness részleggel

 

A romantikus esküvőhelyszín a wellness birodalmunktól válik még tökéletesebbé. Medencéinkből az óriási ablakoknak köszönhetően páratlan kilátás nyílik a hotelt körülvevő parkra, jacuzzink és szauna programjaink nem csak a testet, de a lelket is feltöltik. ZA ZEN meditáció, japán teakóstolás, kényeztető masszázsok, valamint beauty kezelések is várják a vendégeket wellness szállodánkban!

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X