Rendezvényhelyszín gyönyörű környezetben: Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Különleges rendezvényhelyszín vidéken, Eger közelében 

Egy rendezvényhelyszín kiválasztása fontos és felelősségteljes feladat, hiszen a legtöbb esetben az egész rendezvényre rányomhatja a bélyeget, ha rosszul választjuk ki a helyszínt. Az, hogy milyen a tökéletes rendezvényhelyszín, nehéz meghatározni, hiszen minden rendezvény esetében mások az elvárásaink. Egy esküvőre nem ugyanolyan helyszínt álmodunk meg, mint egy konferenciára, és más helyszínre lesz szükségünk egy csapatépítő esetén is. Vannak azonban olyan közös pontok a rendezvényhelyszín kiválasztásával kapcsolatban, amire bármilyen eseményről is beszélünk, mindig fontos odafigyelni.

 

Az egyik legfontosabb az a rendezvényhelyszín elhelyezkedése. Valószínűleg senki sem akarja azt, hogy a rendezvényét megzavarja a nagy zaj, így a legjobb, ha egy olyan környezetben kerül megrendezésre az adott esemény, ahol semmi sem zavarhatja meg azt, egy különleges, csendes helyszínen, távol a nagyváros zajától. Egyre népszerűbbek a vidéki helyszínek, hiszen mindenki szeret egy kicsit kiszakadni a városi környezetből, és élvezni a természet adta lehetőségeket. 

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa négycsillagos wellness kényelemmel várja vendégeit Eger mellett, Noszvajon, egy mesés helyszínen. A hotelt egy 4 hektáros, gyönyörű parkos terület veszi körül, az épület egy gyönyörű kúria, ami méltó helyszíne lehet a rendezvényeknek. Ha egy gyönyörű helyszínen képzelnéd el rendezvényedet, és arra vágysz, hogy minden pillanata tökéletes legyen, ne bízd a véletlenre, kérj személyre szabott ajánlatot a lenti gombra kattintva! 

 

 

Miért az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a legjobb rendezvényhelyszín?

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a legjobb rendezvényhelyszín, ugyanis minden megtalálható nálunk, amire egy tökéletes rendezvényhez szükséges. Termeink szeparálhatók, hangszigeteltek, tágasak, így megfelelő helyszínt tudunk biztosítanak a rendezvények számára. A résztvevők 50 minőségi, prémium kategóriás szoba közül választhatnak szállodánkban. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező rendezvényszervezőink pedig igyekeznek mindenben segíteni a szervezés alatt.

 

A rendezvény után mindenkinek jól esik egy kis pihenés, amire szállodánkban is van lehetőség luxus wellness világunknak köszönhetően. ZEN SPA élményeink, masszázs, szauna és beauty kezeléseink segítenek abban, hogy a rendezvény vendégei kipihenten és feltöltődve távozzanak szállodánkból. 

 

A tökéletes rendezvényhelyszín privát események számára 

Manapság minden nap csak rohanunk, pedig fontos lenne, hogy megünnepeljük a különleges pillanatokat az életünkben. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa remek választás olyan privát események számára, mint egy esküvő, egy születésnapi rendezvény, vagy éppen egy évfordulós ünnepség. A gyönyörű környezet igazán különleges atmoszférát teremt a rendezvények számára, illetve a megfelelő hátteret is biztosítjuk ahhoz, hogy a rendezvény minden pillanata tökéletes legyen. 

 

Üzleti rendezvényhelyszín a megfelelő technikai háttérrel 

Az üzleti rendezvények esetében kifejezetten fontos a jó helyszín megtalálása, hiszen a legtöbb esetben ezen múlik a rendezvény sikeressége. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa nem csupán privát rendezvényeknek adhat tökéletes otthont, hiszen számos jól sikerült üzleti rendezvény zajlott már le szállodánkban.

 

Animátor csapatunk felkészülve várja azokat a vendégeket, akik színes és izgalmas programokkal fűszereznék meg a nálunk töltött időt. A városi kincskeresés mellett extrém kalandokban is részesülhetnek vendégeink, illetve beltéri önismereti játékok is. 

Üzleti rendezvényhelyszín Noszvajon

Üzleti rendezvényhelyszín Eger mellett, egy exkluzív, elegáns környezetben. Az Oxigén Hotel**** Superior egy...

Tovább
Csapatépítő tréning gyönyörű környezetben

Egyre többen kezdik el felismerni a csapatépítő tréningben rejlő lehetőségeket. Egy csapatépítő tréning...

Tovább

1/1


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Csiri-biri babatorna
 
Last minute wellness babával
 
Kerekecske-gombocska
 
Nyár, napsütés Oxigén!
 
Itt a tavasz! Családi wellness
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
 
Ajándékutalvány
Beszélgess Páfránnyal!
X