A tökéletes rendezvényhelyszín Bükk erdejében, Noszvajon az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa.

menu

Rendezvényhelyszín Bükk lábánál, az Oxigén Hotelben

Rendezvényhelyszín Bükk lábánál, Noszvajon

Minden rendezvénynek megvannak a maga szabályai és kritériumai, legyen az egy esküvő, egy céges csapatépítés vagy bármilyen egyéb családi vagy céges rendezvény. Azonban abban mindegyik megegyezik, hogy az egyik legfontosabb pont a szervezésben a megfelelő helyszín kiválasztása. Legyen szó bármilyen rendezvényről, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy nagyszerű rendezvényhelyszín Bükk lábánál, mely remek választás lehet, bármilyen alkalomról is legyen szó.

 

Rendezvényhelyszín Bükk lábánál, Noszvajon

 

Hangulatos rendezvényhelyszín Bükk erdei esküvőhöz

Szállodánkat egy páratlan környezettel rendelkező rendezvényhelyszín Bükk lábánál, mely a természet közelségét egyesíti a főúri pompával. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-t egy 4 hektáros, gyönyörű parkos terület veszi körül, mely angol főúri hangulatot biztosít esküvője számára. A szálloda épülete egy lenyűgözően szép kúria, ahol igazán úgy érezheti magát minden menyasszony, mintha egy palota hercegnője lenne az esküvőjén. A Noszvajon található hangulatos rendezvényhelyszínünk Bükk lábánál az erdőben megbúvó, csöndes és egyben varázslatos környezettel bír, ahol akár a szertartást követően az esküvői fotózást is egy helyen tudnátok megejteni. A hatalmas ősfás környezetben egy csodálatos kis ZEN park is helyet kapott, mely különleges hangulatot és képi világot adhat a közös fotózásotoknak.  

Az Oxigén Hotel, mint rendezvényhelyszín a Bükk lábánál

Mindent egybe véve az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy romantikus, igazi természetközeli rendezvényhelyszín Bükk lábánál, ahol esküvőtök maga lehet a megtestesült álom. Felkészült, szakmai háttérrel rendelkező rendezvényszervezőink pedig igyekeznek, minden terhet levenni a vállaitokról, hogy a nagy napon csak magatokkal kelljen foglalkoznotok.

 

Rendezvényhelyszín Bükk lábánál cégeknek is

Ha céges rendezvényt tervezel, de még nem találtad meg a megfelelő helyszínt hozzá, akkor is tudunk neked segíteni. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy rendkívül praktikus rendezvényhelyszín Bükk lábánál, ahol a kollégákkal együtt kiszakadhatnak a nyüzsgő városi forgatagból, a négy fal közül és céges konferenciájukat, workshopjukat egy kellemes vidéki környezetbe helyezhetik, ahol a munka is jobban megy. Csodálatos parkunk remek környezetet biztosít ahhoz, hogy a munka egyben kikapcsolódás és feltöltődés legyen.

Felszereltségünk rendezvényhelyszínként

Konferencia termeink igény szerint egybenyithatóak és szeparálhatóak, így kis és nagy létszámú társaságot is tudunk fogadni, valamint igény szerint tudtok kizárólagosságot is igényelni, így akár az egész rendezvényhelyszín a ti rendelkezésetekre áll majd. Magas szinten felszereltek technikai eszközökkel, így alkalmazkodnak a 21. század minden technológiai eszközigényéhez, ezzel is biztosítva a magas színvonalú rendezvényszolgáltatásainkat. Vidéki rendezvényhelyszín Bükk közelségével pedig biztosítja a friss hegyi levegő jótékony hatását, így a munka is hatékonyabban tud telni. Ha több naposra tervezed a rendezvény, szállodánk 50 elbűvölő berendezésű szobája is a rendelkezésetekre áll.

 

Csapatépítő rendezvényhelyszín Bükk közelében

A csapatépítés egyre megszokottabb rendezvénnyé vált napjainkban.  A legtöbb cégnél egyre jobban odafigyelnek arra, hogy a munkatársak és a felettesek ne csak az iroda falai között ismerkedjenek egymással, hanem egy új közegben, új dolgokat próbáljanak ki együtt, ezzel is elősegítve azt, hogy a közös csapatmunka még hatékonyabban működjön. Egy nagyvállalatnál, a rengeteg alkalmazott ismerkedése is szokott ilyen alkalmat szülni, vagy az új kollégák beintegrálása a már megszokott csapatba is egy alkalom. Ha csapatépítést tervezel munkatársaid számára nagyszerű választás az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa rendezvényhelyszín Bükk varázslatos környezetében Noszvajon. Páratlan ősfás parkunk, a hatalmas erdőség és a környező települések, köztük a csodálatos Eger városa megannyi izgalmas csapatépítő programlehetőséget rejtenek magukban.

Szakképzett kollégáink segítenek

Animátor csapatunk felkészülve várnak titeket számos programmal, mely között találsz városi kincskeresést, extrém kalandokat és beltéri önismereti játékokat is, amik garantálják a biztos sikert a kollégák körében. Ha úgy tervezitek, hogy a csapatépítés egy közös hétvégét jelentene, szállodánkban szállással egybekötve tudjátok ezt megvalósítani, melyhez hozzátartozik egyedülálló wellness komplexumunk igénybevétele is.
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X