Üzleti rendezvények

Csodálatos erdei kilátással, természetes megvilágítással rendelkező, különleges elhelyezkedésű szállodánk a 21. század legmodernebb technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns és jól felszerelt rendezvénytermekkel kiváló helyszíne csapatépítő tréningeknek és konferenciáknak.

A négyhektáros ősparkban angol vidéki stílusban kialakított szálloda 50 szobája várja rendezvényekre vendégeit. A wellness hotel Eger mellett, attól alig több mint 10 km-re helyezkedik el az erdő mélyén. Lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is rendezvények idején, ez kiváló alkalom dedikált tréningek és konferenciák megtartásához.

Milyen rendezvényekhez javasoljuk szállodánkat?

Íme néhány rendezvénytípus, melyeknél kiemelten javasoljuk a szállodánk által biztosított nagyszerű helyszínt:

  • Csapatépítő tréningek: mert a rejtélyes hangulatú erdei környezet, kalandparkunk, a közeli falvak, valamint a történelmi város, Eger közelsége számtalan lehetőséget biztosít kihívásokkal teli, kreatív és élményszámba menő csapatépítési programok megvalósításához
  • Konferenciák: angol vidéki kúriák hangulatát idéző elegáns hotelünk méltó helyszíne különböző konferenciáknak, ahol kiváló technikai felszereltséggel támogatjuk rendezvényeit
  • Továbbképzések: természetes fényű rendezvénytermeink igény szerint egybenyithatóak, illetve hangszigetelten szeparálhatóak a létszám függvényében.
  • Executive rendezvények: rendkívül igényesen kialakított hotelünk kifejezetten alkalmas kislétszámú felsővezetői rendezvények, kihelyezett meetingek, tréningek lebonyolítására, távol a város zajától, festői környezetben.

Luxus wellnes világunk a konferencia vagy a céges rendezvény vendégei számára kellemes pihenést és felfrissülést kínál a programokat követően. A ZEN Spa wellness elemek különleges élménnyel ajándékozzák meg testet és lelket egyaránt, így biztosítva új energiák áramlását és a tökéletes felfrissülés érzését.

Részletek itt!