Várja önt is az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa, egy csodálatos erdei hotel a Bükkben.

menu

Páratlan erdei hotel a Bükkben

A 21. század embere, miközben egyre távolabb kerül a természettől, mégis egyre jobban vágyik a közelségére. Ha pedig a természetre gondolunk, a legromantikusabb elképzelésünk az erdőkhöz kötődik, legtöbbünknek a vadregényes erdei utak, az óriási fák, a puha csend és a lombok koronáján átszűrődő fénysugarak jutnak eszünkbe. Néha talán sort tudunk keríteni egy-egy vasárnapi erdei túrára, amely legtöbbször – különösen, ha a gyerekekkel együtt ment a család – olyan jól sikerül, hogy a végén igazából haza sem akarunk menni.

De miért is kellene már aznap délután hazaindulni?! Létezik Eger mellett, a Bükk hegység szívében egy erdei hotel, ahol az élmény tetszőlegesen meghosszabbítható.

Erdei hotel wellnessel, és gyerekbarát részleggel


A Noszvajon található Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa család- és bababarát wellness hotel minden ízében úgy lett megtervezve, hogy a természet közelségével ajándékozza meg vendégeit. Az egykori nemesi kúriából kialakított erdei hotel a zöld erdő mélyén, egy négyhektáros ősparkban található. Az óriásfenyők alatt minden korosztály megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást: lehet itt bátorságpróbát tenni a kalandparkban, kellemesen ejtőzni az étkezések után, kisebb-nagyobb sétákat tenni, vagy ha úgy adódik, magányosan elvonulni, de leginkább játszani, játszani és átszani! Foglaljon szobát nálunk most, szállodánk so szeretettel várja Önt és családját! 

 

 

Gyerekbarát erdei hotel Eger mellett, a csodálatos Bükk lábánál

Szállodánk angol vidéki stílusban berendezett erdei hotel, mely 50 gyerekbarát szobával várja a vendégeket. A szobák hatalmas ablakai a természetet viszik be az épületbe, olyan érzés kinézni rajtuk, mintha magába a lombkoronába költöztünk volna. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa olyan erdei hotel, ahol a gyermekek is igazán otthon érezhetik magukat. Szállodánk szobáiban a gyerekek számára az ablakmélyedésben saját kis kuckó alakítható ki, mint egy igazi mókusfészek. Szobabáink berendezése színeiben is a természetet idézi: kék, barna és narancs mindenütt. Sőt, választhat olyan szobát is, amelyben az ablak előtt egy kétszemélyes fürdőkád található: innen tényleg csak karnyújtásnyira az erdő.

 

Erdei hotel Noszvajon, ahol a természet hívogat

Szállodánk vendégei nem csak a négy fal közül élvezhetik a természet közelségét. Jó időben az ebédet vagy a vacsorát is csodálatos kertünkben fogyaszthatja el. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy igazi erdei hotel, ahol lombok alatti grillteraszunkról különleges választékkal várjuk vendégeinknek, melyet az árnyas teraszokon fogyaszthat el. Míg a felnőttek kellemesen elücsöröghetnek egy kávé vagy egy ital mellett, a gyerekek már szaladhatnak is a következő programra, amelyet képzett animátoraink vezetnek. Akár szemmel is tarthatják a kicsiket, miközben azok önfeledten adják át magukat a mozgás, a játékok és a kalandok élvezetének.


Erdei hotel Magyarország legtisztább levegőjű településén

Szállodánk Noszvaj csodálatos településén található erdei hotel, ahol mindent megtalál, ami egy tökéletes pihenéshez szükséges. A Bükk lábánál páratlan természeti környezetben nem csak egy wellness hotel előnyeit élvezheti ki fantasztikus wellness részlegünkben, de egy kellemes kirándulás alkalmával frissülhet fel testileg-lelkileg. Szállodánk fantasztikus erdei hotel, ahol célunk, hogy a felnőttek – legyenek szülők vagy nagyszülők – és a gyerekek minél több időt töltsenek a természetben, az ország legtisztább levegőjű településén. Érdemes hát egy-egy sétát, kerekpározást beiktatni a faluba is, a pincesorra, a barlanglakásokhoz vagy a környező hegyekbe, erdőkbe.
Töltsön csak egy hétvégét vagy egy hosszabb nyaralást nálunk, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa erdei hotel olyan élmények sorát kínálja, amiért érdemes otthagyni a várost!
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
GESZTENYEFIGURÁK
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X