Szavazz a KidsOasis versenyén az Oxigén Hotelre! - Családok szállodája 2018

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Szavazz, hogy idén is mi lehessünk a Családok Szállodája!


A Családok szállodája díjat nyerheti meg a KidsOasis versenyén a legtöbb szavazatot kapott szálloda. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolnak ki a szervezők, de mi magunk is. Segíts nekünk, hogy idén is az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa lehessen a családok szállodája!

Szavazz a KidsOasis versenyén az Oxigén Hotelre!


Miért érdemes gyerekbarát szálláshelyet választani? - nagyszerű lehetőségek a családnak az Oxigén Hotelben

Ne elégedjünk meg azzal a válasszal, hogy mert itt nem lesz baj, ha kiborul a narancslé, ha leesik a kanál, ha hangosak a gyerekek. Használjuk ki a nagyszerű lehetőséget, és engedjük őket próbálkozni, kibontakozni egy olyan környezetben, ahol minden róluk szól. Adjuk oda bátran nekik a szobakulcsot, hogy ők adhassák le a recepción, hagyjuk, hogy saját maga szedje meg a vacsoráját a gyermek svédasztalon, és nyugodtan engedjük el a játszóházba, Páfrány barlangjába vagy az esti gyerekdiszkóba. Itt mindig szakavatott szemek fogják figyelni, szakértő kezek segítik, hagyjuk, hogy olyan új élményekkel találkozhasson, amiket most még csak lelkesen fog mesélni az óvodában vagy az iskolában, hosszú távon azonban személyiségének részévé válik.

 

Válasszátok az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szállodát az első közös kiruccanáshoz, gyermeke első szárnypróbálgatásaihoz! Wellness birodalmunk nemrég új helyszínekkel, élményelemekkel bővült – kár lenne kihagyni!


Beszélgess Páfránnyal!
X