Szavazz a KidsOasis versenyén az Oxigén Hotelre! - Családok szállodája 2018

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Szavazz, hogy idén is mi lehessünk a Családok Szállodája!


A Családok szállodája díjat nyerheti meg a KidsOasis versenyén a legtöbb szavazatot kapott szálloda. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolnak ki a szervezők, de mi magunk is. Segíts nekünk, hogy idén is az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa lehessen a családok szállodája!

Szavazz a KidsOasis versenyén az Oxigén Hotelre!

A gyermekáldás az egyik legcsodálatosabb dolog, ami egy család életében történhet. Aki már szülő tudja, hogy ilyenkor nagyban megváltozik az élet. Rengeteg szép pillanatokat okoznak a kicsik, azonban sokkal körültekintőbbnek és óvatosabbnak is kell lennük az élet több területén. Nehéz döntés például megtalálni azt a helyet,  ahova nyugodt szívvel utazhat el a család, ahol szeretetteljesen fogadják a piciket és a nagyokat, ahol tökéletesen fel vannak készülve minden helyzetre. Mindaddig, amíg meg nem ismeritek az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-t. 

 

2018-ban ismét indultunk a Családbarát szálloda címért! Segíts nekünk szavazatoddal idén is!

 

Szavazz és nyerj értékes ajándékokat! 

Az országban elsők között biztosítottuk vendégeink számára a gondtalan családi pihenés élményét. Ezúttal ismét a támogatásotokat kérjük a KidsOasis versenyén. A megmérettetés végén a győztes 2018 Családok szállodája díjával lesz gazdagabb. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolnak a szervezők, és mi magunk is!

 

A szavazás ITT érhető el, kérünk, hogy válaszd a megjelenő oldalon az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-t!

 

Az ország első négycsillagos superior családbarát szállodájaként arra törekszünk, hogy a családok különleges bánásmódban részesüljenek a szállodánkban töltött idő alatt. Kis vendégeink számára all inclusive szolgáltatást biztosítunk: a napi ötszöri étkezés mellett gyermek all inclusive pultunkon egész nap friss gyümölcsöket, sós és édes süteményeket, kekszeket, joghurtot, valamint gyümölcsleveket találnak a játék közben megéhező apróságok. A három év alatti kicsik szülei a minden kényelmet biztosító, hangulatos szobákban gyerekágyat, ételmelegítőt, bébiőrt, az étteremben etetőszéket, előkét, babaétkészletet igényelhetnek. A gyermek svédasztalról kicsik és nagyobbak egyaránt szokásos kedvenc ételeik közül választhatnak.

 

Kövesd a nyereményjátékot az Oxigén Hotel Facebook oldalán IDE kattintva, szavazz ránk a KidsOasis Családok Szállodája díjon, és gazdagodj az alábbi értékes nyeremények valamelyikével:

  • Páfrányos ajándékcsomag, amit a gyerekek imádni fognak (A csomag tartalma: tornazsák, KidsOasis Magazin, passztartó, kulcstartó, bögre, ablakdísz, strandlabda, 2 db toll, jojó, 2 db matrica és 2 db hűtőmágnes.)
  • Egy éjszakás wellness kikapcsolódás hétköznapra 2 felnőtt és 1 tíz év alatt gyermek részére az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ba
  • Két éjszakás wellness kikapcsolódás 2 felnőtt és 1 tíz év alatti gyermek részére az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ba

 

A nyereményjáték szabályzatát IDE kattintva találod!

 

Minőségi időtöltés a gyerekekkel, egy gyerekbarát szálláshelyen 

A Bükk lábánál elterülő Noszvaj az ország egyik legtisztább levegőjű települése. A zegzugos, csendes falusi utcákon szinte egész évben virít a sok virág, ami még akkor is kellemes élményt nyújt, ha babakocsit tolva komolyabb túrára még nem vállalkozhatunk. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa baba- és gyermekbarát szálloda bensőséges, családias hangulattal, ugyanakkor az angol vidéki kúria eleganciájával várja az érkezőket. Négyhektáros kertünk, többszintes, a lomkoronába épített kalandparkunk, a legkisebbek számára is számtalan élményt nyújtó wellness birodalmunk nagyszerű lehetőséget nyújt a családi, akár többgenerációs pihenés megszervezéséhez.



Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától

Miért érdemes gyerekbarát szálláshelyet választani? - nagyszerű lehetőségek a családnak az Oxigén Hotelben

Ne elégedjünk meg azzal a válasszal, hogy mert itt nem lesz baj, ha kiborul a narancslé, ha leesik a kanál, ha hangosak a gyerekek. Használjuk ki a nagyszerű lehetőséget, és engedjük őket próbálkozni, kibontakozni egy olyan környezetben, ahol minden róluk szól. Adjuk oda bátran nekik a szobakulcsot, hogy ők adhassák le a recepción, hagyjuk, hogy saját maga szedje meg a vacsoráját a gyermek svédasztalon, és nyugodtan engedjük el a játszóházba, Páfrány barlangjába vagy az esti gyerekdiszkóba. Itt mindig szakavatott szemek fogják figyelni, szakértő kezek segítik, hagyjuk, hogy olyan új élményekkel találkozhasson, amiket most még csak lelkesen fog mesélni az óvodában vagy az iskolában, hosszú távon azonban személyiségének részévé válik.

 

Válasszátok az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szállodát az első közös kiruccanáshoz, gyermeke első szárnypróbálgatásaihoz! Wellness birodalmunk nemrég új helyszínekkel, élményelemekkel bővült – kár lenne kihagyni!


Beszélgess Páfránnyal!
X