Mutatunk néhány különleges pihenési lehetőséget az őszi szezonban!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

7 új lehetőség a pihenésre és a feltöltődésre az őszi szezonban


Mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre, feltöltődésre, hiszen a hétköznapok sok stresszt és terhet rónak ránk. A következőkben mutatunk néhány olyan ötletet, amelyek segítenek a pihenésben és a stressz csökkentésében ősszel. 

Mutatunk néhány különleges pihenési lehetőséget az őszi szezonban!


2. Próbálj ki egy felnőtt színező könyvet

Sokan a színezést a gyermekkorhoz társítják, pedig nem feltétlenül kell így lennie. Sok felnőtt azonban úgy gondolja, hogy a színezés növeli a kreativitását, csillapítja a zavart elmét és növeli a boldogságot.

 

3. Nevess hangosan

Van valami oka annak, hogy az emberek azt mondják, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Próbáld meg jegyeket foglalni egy komédiás show-ra barátaiddal.

 

4. Olvass el egy könyvet

A mai digitális világban előfordulhat, hogy nem olyan gyakran olvasunk könyvet. Itt az idő, hogy félretedd az internetet és a mobiltelefonodat, és kapcsolódj ki egy jó könyv társaságában, a kedvenc foteledben.

 

5. Vedd tudomásul a jó dolgokat az életben

Gyakran megengedjük, hogy egyetlen rossz történés tönkretegye az egész napot. Ahelyett, hogy rávilágítaná az okait, hogy rossz napod volt, jegyezd fel a jó dolgok rövid listáját. Akár kedves bókot kaptak, jobb nap volt a forgalomból, akár egy nagy étkezés, a nap legkisebb pozitív pillanatait tükrözve, teljesen megváltoztathatja hangulatát.

 

6. Próbáld ki az illóolajokat

Fontold meg a nyugtató illóolajok használatát, amik segítenek lazítani. Próbálj hozzáadni pár cseppet a fürdővizedhez, csepegtesd a párnádra, vagy a párologtatóba.

 

7. Mozogj rendszeresen

A hidegebb, sötétebb napok nagyon tetszetős időt teremthetnek ahhoz, hogy a kanapén töltsük a szabadidőnket, de az aktív pihenés segít az egészséges megőrzésében és hozzájárul ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat. Ne félj az esőtől, csak kapj fel egy esernyőt és egy kabátot - még akkor is élvezheted a sétát, ha egy kicsit esik. Tekintsd meg, hogy milyen lehetőségeket kínál a helyi edzőterem, próbálj meg rendszeresen úszni - csak találj valamit, amiben örömödet leled, így játszva, az egész őszi és téli időszakban is oda fogsz figyelni a testedre.  


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X