Mit mondd el rólad az olvasási szokásod? Íme, hogyan olvasnak az Oxigén Hotel vendégei!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Látogatóink olvasási szokásai


Közösségi média oldalunkon megkértük jelenlegi és leendő vendégeinket, hogy segítsenek nekünk egy kicsit belelátni olvasási szokásaikba. Nagyon fontos számunkra, hogy weboldalunkon és közösségi oldalainkon is olyan tartalmak jelenjenek meg, melyeket vendégeink és a jövőben hozzánk látogatók is szívesen olvasnak, hasznos és értékes információkat tartalmaznak.

Hogyan olvasnak a felnőttek


A válaszokból kiderül, hogy látogatóink több mint fele gyakran és előszeretettel olvas gyermeknevelési témákkal kapcsolatos cikkeket és weboldalakat. Ez külön örömet jelent számunkra, hiszen gyerek- és családbarát wellness szállodaként mi is igyekszünk olyan tartalmakat megosztani a weboldalunkon, melyek a gyermekek nevelésével és pszichológiájával, lelkivilágukkal, fejlesztésükkel kapcsolatosak. Így merjük azt a következtetést levonni, hogy az oldalinkon megosztott tartalmak relevánsnak számítanak közönségünk számára is.


A többi témára is érkeztek hasonló eredmények szép számban, főleg a divat témakörére, ami valljuk be egyáltalán nem meglepő. 


Azért is köszönetet kell mondjunk, hogy szép számban osztották meg velünk a kitöltők azon szokásaikat, hogy milyen nyomtatott és online felületeken elérhető újságok iránt érdeklődnek. Ezek elsősorban bulvár és divatlapok voltak, de több témájú újsággal is találkoztunk a válaszok között, például ismeretterjesztő, lakberendezési és egyéb szaklapok is felbukkanttak. Köszönjük, hogy sokan nem csak 1-1 újságot neveztek meg, hanem 3-4-et is esetleg, mivel ezáltal sokkal árnyaltabb képet kaphattunk arról, milyen témák is érdeklik leginkább olvasóinkat.


Az egyik legérdekesebb eredmény azonban arra a kérdésre érkezett, hogy milyen felületeken tájékozódnak vendégeink egy adott téma iránt. Talán nem meglepő, de a legtöbb válaszadónk mind online, mind a nyomtatott sajtó termékeiből előszeretettel szemezget, ami szerintünk teljesen reális képet ad napjaink szülő generációjáról, hiszen ma már rengeteg információt sokkal könnyebb, gyorsabb és egyszerűbb beszereznünk az Internetről, mint egy nyomtatott újságból. Viszont az érdekesebb, hogy majdnem ugyanennyi válaszadó preferálja sokkal inkább az online elérhető újságokat, mint a nyomtatottat. A megkérdezettek mindössze 15%-a mondta azt, hogy a nyomtatott sajtót és a könyveket helyezi előtérbe az online felületekhez képest.
 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X