Nyereményjáték: gazdagodj értékes nyereményekkel, szavazz az Oxigén Hotelre a Családok Szállodája díjon!

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Nyereményjáték

Jelentkezz az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa nyereményjátékára, és gazdagodj te is értékes ajándékokkal! Nincs más dolgod, mint:
 

  • az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ra szavazni a Családok Szállodája 2018 díjban IDE kattintva,
  • valamint jelölni az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa munkatársát a 2018 Családbarát Szállodai Szakembere díjon IDE kattintva.

 
Amennyiben ez sikerül, részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol egy szerencsés nyertest sorsolunk ki!  
 
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.)

 
1.    A játék időtartama: A játék november 11-ig vagy visszavonásig tart.
2.    Sorsolás: a játék időtartama alatt több alkalommal is az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Facebook oldalán
3.    A játék Szervezője: Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa (továbbiakban Szervező)
4.    A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.
5.    Nyeremények: A Játékban ajándékcsomagok, valamint kedvezményes voucherek kerülnek kisorsolásra.

  • Páfrányos ajándékcsomag, amit a gyerekek imádni fognak (A csomag tartalma: tornazsák, KidsOasis Magazin, passztartó, kulcstartó, bögre, ablakdísz, strandlabda, 2 db toll, jojó, 2 db matrica és 2 db hűtőmágnes.)
  • Egy éjszakás wellness kikapcsolódás hétköznapra 2 felnőtt és 1 tíz év alatt gyermek részére az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ba
  • Két éjszakás wellness kikapcsolódás 2 felnőtt és 1 tíz év alatti gyermek részére az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ba

 
1.    Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot
2.    A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Facebook oldalán hirdeti ki a Játék nyertesét, valamint Messengeren értesíti a felhasználókat a Játékról, akik eleget tettek a Nyereményjáték feltételeinek (a Szervezőre szavaztak a nyereményjáték szabályzatban leírt díjon, valamint a Szervező munkatársára szintén a nyereményjáték szabályzatában leírt díjon), ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, akit kisorsolunk.
3.    A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Szervező Facebook oldalán értesíti a felhasználókat a nyertes személyéről, majd a Játék nyertesével Messengeren keresztül veszi fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztet.
4.    Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 
5.    Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Babaúszás
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babaúszás - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Csiri-biri nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Csiri-biri csomag
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Álomutazás az egész családnak - ajándékkal
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Tavaszköszöntő
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Hurrá, Nyaralunk!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLOMHÉTVÉGE
139 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - hordozós latin fitness
79 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Maminbaba - nyáron is!
109 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Babáknak áll a világ - Idén júniusban a piciké a főszerep!
 
Velünk mókáznak nagyiék!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
Beszélgess Páfránnyal!
X