Nyaralás gyerekkel? Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családbarát wellness hotel tökéletes választás!

menu

Nyaralás gyerekkel

Nyaralás gyerekkel az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-banNyaralás gyerekkel, gondok nélkül

 

Szülőként mindannyian jól tudjuk, hogy egy nyaralás gyerekkel bizony nem mindig pihentető és stresszmentes. Indulás előtt azon jár az eszünk, hogy minden szükséges dolgot bepakoljunk, nyaralás alatt azon aggódunk, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A néhány közösen eltöltött nap után máris visszazökkenünk a hétköznapok valóságába, és elkezdünk nyugtalankodni azon, hogy milyen süteményt készítsünk az óvónéni születésnapjára, vagy melyik fogorvost válasszuk a kicsinek.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban levesszük a terhet az Ön válláról is! Számtalan kölcsönözhető eszközzel, 100+1 gyermekbarát szolgáltatással, jól képzett és tapasztalt animátorokkal várjuk az egész családot. Itt a kicsiké a főszerep, de a szülők kényeztető kikapcsolódásáról sem feledkezünk meg! Foglaljon szobát nálunk Ön is!

 

Nyaralás gyerekkel - Foglaljon szobát nálunk!

 

Nyaralás gyerekkel, telis-tele élményekkel

 

Családbarát wellness hotelként tudjuk jól, hogy a gyerekek gyakran egyetlen percre sem állnak meg. Szállodánk állandó és heti programjaival minden nap teszünk azért, hogy a nálunk töltött napok során az egész család felejthetetlen élményekkel gazdagodjon. Ön is meg fogja tapasztalni, hogy a nyaralás gyerekkel is lehet pihentető, ebben képzett animátoraink segítenek!

 

Kézműves foglalkozásokkal, zenés és verses programokkal, számtalan izgalmas elfoglaltsággal várják a kicsiket és nagyokat, a legtöbb programon szülők nélkül is részt vehetnek, így Önök nyugodtan élvezhetik wellness birodalmunk szolgáltatásait, ahonnan – az óriási ablakoknak köszönhetően – páratlan kilátás nyílik szállodánkat körülvevő ősfás parkunkra.

 

Nem csupán hotelünk, de Noszvaj települése, Eger közelsége, valamint a Bükk is olyan lehetőségeket kínál, amiket a nagyvárosban biztosan nem tapasztalhatnának meg. Kóstolják meg a legfinomabb borokat és kemencés, házi ételeket, ismerjék meg a környéket biciklivel vagy lóháton, járják be a legizgalmasabb útvonalakat, időzzenek a környék nevezetességeinél! Itt a nyaralás gyerekkel együtt is feltöltődést ígér!

 

Nyaralás gyerekkel Noszvajon, ahol a kicsiké a főszerep

 

Szobáinkat, közösségi tereinket, valamint szolgáltatásainkat is úgy alakítottuk ki, hogy a legkisebbek, és a kicsit nagyobbak is örömüket leljék minden nálunk töltött pillanatban. Tudjuk, hogy a nyaralás gyerekkel már csak azért is kihívás, mert a kicsik imádják az izgalmasabbnál izgalmasabb elfoglaltságokat. Nálunk Páfrány, hotelünk barátságos dinoszaurusza gondoskodik a jó hangulatról, és látogatja meg a gyerkőcöket nap mint nap éttermünkben, ahol all inclusive ellátással, egész nap ínycsiklandozó falatokkal várjuk a lurkókat. Együtt térhetnek át a Tini barlangba, ahol a szuper játékokat, és egy kétszintes játszóvárat is találhatnak a kicsik. 

 

Ahhoz, hogy a nyaralás gyerekkel is pihentető legyen, nem szükséges az egész otthonotokat magatokkal hoznotok! Baba-mama szobáink gondoskodnak arról, hogy az édesanyák a nap 24 órájában, elszeparált helyen láthassák el babáikat, kölcsönözhető eszközeinken túl úszópelenkát, úszógumit, babakádat, homokozó játékokat, kerékpárokat, és számos elengedhetetlen, valamint hasznos dolgot nyújtunk vendégeink számára.

 

Nyaralás gyerekkel egész évben

 

A Bükk, valamint Noszvaj települése télen-nyáron bámulatos, de hogyan élvezhető a nyaralás gyerekkel, ha odakint hull a hó? Óriási parkunk tökéletes színhelye nagy hógolyózásoknak, hóember építésnek, hóangyalka készítésnek. Ha mindezt megunnák a kicsik, érdemes felfedezni baba és gyermek wellnessünket, ahol babaúszással, gyermek szauna programokkal, színes játékokkal, menyezetről lógó hintával várjuk a pancsolni vágyókat. Nyáron izgalmas kalandparkkal, gyermek KRESZ pályával, hintával, tűzrakóhellyel, strandröplabda pályával, és számtalan kihagyhatatlan lehetőséggel készülünk a gyerekeknek és szülőknek egyaránt!

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Bolondos hetek
99900 Ft
 
Farsangra fel!
67915 Ft
 
Családi Valentin
59900 Ft
 
Apa a srácokkal
67900 Ft
 
Szülinap anya huncutkáival
67900 Ft
 
Szülinap apa huncutkáival
67900 Ft
 
Kerekecske-gombocska
79900 Ft
 
Varázslatos évszakok
79900 Ft
 
Tavaszi Levegő
79900 Ft
 
Anya szíve csücske
67900 Ft
 
Több, mint pancsi
79900 Ft
 
Csiri-biri babatorna
79900 Ft
 
Több generációs élménycsomag
 
Téli feltöltődés
69900 Ft
 
Hurrá, nyaralunk!
98900 Ft
 
Majális a Bükkben
109900 Ft
 
Pünkösdölés Noszvajon
129800 Ft
 
Bolondos Húsvét
139900 Ft
 
Március idusa
129000 Ft
 
Téli élmények
79900 Ft
 
Nyári előfoglalási akció
84830 Ft
Beszélgess Páfránnyal!
X