Nagycsaládos nyaralás? Noszvaji gyermekbarát wellness hotelünk tökéletes választás! Gyermekbarát szolgátlatásokkal, izgalmas kültéri és beltéri programokkal várjuk kicsiket és nagyokat!

menu

Nagycsaládos nyaralás

Nagycsaládos nyaralás – Legyen együtt a család!

Egy nagycsaládos nyaralás olyan felejthetetlen élményekkel gazdagítja a gyerkőcöket és a felnőtteket is, amelyek mással nem pótolhatók, amikre egész életünkben örömmel nézhetünk majd vissza. Bár egy nagycsaládos nyaralás megszervezése nem egyszerű feladat, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családbarát wellness hotel munkatársai állnak rendelkezésükre, a legapróbb részletekre és minden igényre odafigyelve alakítják ki Önök számára is a nagycsaládos nyaralás részleteit. Fedezzék fel Noszvaj településének páratlan szépségeit, válogassanak kültéri- és beltéri programjaink közül, töltsenek együtt minőségi időt! Foglaljon szobát nálunk Ön is az alábbi gombra kattintva!

 

 

Nagycsaládos nyaralás az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa - ban

Nagycsaládos nyaralás felejthetetlen élményekkel

Nagycsaládos nyaralás? Mindannyiunknak szüksége van rá! Ugye, milyen ritkán van együtt a család, mióta megszülettek az unokák?! Már csak karácsonykor, egy-egy születésnapon, akkor is legfeljebb egy ebéd vagy egy délután erejéig, aztán rohanás tovább. Pedig milyen jó együtt lenni! Egy kicsit megismerni a hajdan volt nagy családok varázslatos világát. Amikor az unokák azt láthatják, hogy a szüleik is még csak gyerekek. Amikor nagyapa bezzeg berúgja apának a tizenegyest, nagymama mutatja meg anyának, hogyan kell koszorút fonni, és vacsora után arról szólnak a történetek, amikor még a szülők is kisgyermekek voltak.

Nagycsaládos nyaralás az összetartáshoz

Mai, modern világunkból egyre inkább kivesznek ezek a viszonyok, tapasztalatok. Noha bizonyos távolság jót tud tenni a családi kapcsolatoknak, a több generációs minták mégis elengedhetetlenül szükségesek a gyermekek egészséges személyiségfejlődéséhez. Csak gazdagodnak vele, ha rendszeres kapcsolatban állnak a nagyszülőkkel, és így még több, másfajta törődést, odafigyelést kaphatnak. Egy nagycsaládos nyaralás tökéletes alkalom a közös élmények szerzéséhez.

 

Nagycsaládos nyaralás wellness hotelünkben

Manapság egyre nehezebb összehozni a többgenerációs együttlétet. Pláne, hogy kicsit hosszabb ideig is tartson, hogy mindenki kedvére elereszthesse magát. Pedig a megoldás kézenfekvő: ha nem megy szép szerével, kell egy kis szelíd ráhatás… Meglepetés családi összejövetelekre, ünnepekre, évfordulókra kitűnő ötlet a nagyszülőknek egy hétvégi szállodai ajándékutalvány! Wellness hotelünk tökéletes színhelye nagycsaládos nyaraláshoz, wellness birodalmunkban kicsiknek és nagyoknak is tartogat lehetőségeket. Egy nagycsaládos nyaralás életre szóló élményekkel gazdagíthatja a gyerkőcöket, akik később örömmel és szeretettel gondolnak majd vissza a nagycsaládos nyaralásra.

 

Nagycsaládos nyaralás kicsik és nagyok kényelméért

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon, romantikus természeti környezetben, családbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az angol vidéki stílusban berendezett kastélyszálló és a több mint négyhektáros őspark különleges kalandokat, családi wellness élményeket és a nyugodt pihenés lehetőségét kínálja. Ha nagycsaládos nyaralás a cél, vidéki wellness szállodánk tökéletes választás! Itt minden a vendégekről szól, és senkit sem zavar a vidám gyerekzsivaj, a lubickolás a medencékben, vagy ha a terítőre csöppen ketchup!

Ajándékutalvány nagycsaládos nyaralásra 

Egy ajándékutalvány kitűnő első lépés a családi összejövetel megszervezéséhez. Az sem baj, ha az időpont még kétséges: az utalvány a megadott időszakon belül – a szállodával történt előzetes egyeztetést követően, a foglaltság függvényében – bármikor beváltható. Egyeztessen kollégáinkkal, és tegye egyedivé ajándékát egy sor kiegészítő szolgáltatással, kedvezményes wellness csomaggal. Megrendelés esetén a foglalási díj átutalását követően az akár személyre szóló, nevesített utalványt postán vagy e-mailben küldjük el a kért címre, így az ünnepélyes átadásról már Ön gondoskodhat.
Döntsön minél előbb, és szerezzen kellemes meglepetést az egész családnak! Válogasson ajándékutalványaink közül ITT!
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI - TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft / 2 felnőtt / 2 éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap anya huncutkáival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Szülinap apa kópéival
67 900 Ft / 1 felnőtt + max. 2 gyermek (10 év alattiak) / 2 éjszaka
 
Kerekecske-gombocska
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Álarcos Szilveszter
174 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Karácsonyi Csoda
149 900 Ft / 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjszaka
 
Szünidei Kalandok
 
NYÁRI ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 2019.
99 800 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
ÁLDOTT ADVENT
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
VARÁZSVAKÁCIÓ
34 900 Ft/ 2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti) / 1 éjtől
 
Kastély Kalandok
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
 
Velünk mókáznak nagyiék is!
99 900 Ft / 2 db select szoba 4 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjszakától
 
Táncoló falevelek
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 3 éjtől
 
NYERŐ PÁROS SZINGLIKNEK
94 900 Ft / 2 Select szoba / 2 éjtől
 
Mikulás Móka
79 900 Ft / 2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti) / 2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X