Nagycsaládos nyaralás? Noszvaji gyermekbarát wellness hotelünk tökéletes választás! Gyermekbarát szolgátlatásokkal, izgalmas kültéri és beltéri programokkal várjuk kicsiket és nagyokat!

menu

Nagycsaládos nyaralás

Nagycsaládos nyaralás – Legyen együtt a család!

Egy nagycsaládos nyaralás olyan felejthetetlen élményekkel gazdagítja a gyerkőcöket és a felnőtteket is, amelyek mással nem pótolhatók, amikre egész életünkben örömmel nézhetünk majd vissza. Bár egy nagycsaládos nyaralás megszervezése nem egyszerű feladat, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa családbarát wellness hotel munkatársai állnak rendelkezésükre, a legapróbb részletekre és minden igényre odafigyelve alakítják ki Önök számára is a nagycsaládos nyaralás részleteit. Fedezzék fel Noszvaj településének páratlan szépségeit, válogassanak kültéri- és beltéri programjaink közül, töltsenek együtt minőségi időt! Foglaljon szobát nálunk Ön is az alábbi gombra kattintva!

 

 

Nagycsaládos nyaralás az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa - ban

Nagycsaládos nyaralás felejthetetlen élményekkel

Nagycsaládos nyaralás? Mindannyiunknak szüksége van rá! Ugye, milyen ritkán van együtt a család, mióta megszülettek az unokák?! Már csak karácsonykor, egy-egy születésnapon, akkor is legfeljebb egy ebéd vagy egy délután erejéig, aztán rohanás tovább. Pedig milyen jó együtt lenni! Egy kicsit megismerni a hajdan volt nagy családok varázslatos világát. Amikor az unokák azt láthatják, hogy a szüleik is még csak gyerekek. Amikor nagyapa bezzeg berúgja apának a tizenegyest, nagymama mutatja meg anyának, hogyan kell koszorút fonni, és vacsora után arról szólnak a történetek, amikor még a szülők is kisgyermekek voltak.

 

Mai, modern világunkból egyre inkább kivesznek ezek a viszonyok, tapasztalatok. Noha bizonyos távolság jót tud tenni a családi kapcsolatoknak, a több generációs minták mégis elengedhetetlenül szükségesek a gyermekek egészséges személyiségfejlődéséhez. Csak gazdagodnak vele, ha rendszeres kapcsolatban állnak a nagyszülőkkel, és így még több, másfajta törődést, odafigyelést kaphatnak. Egy nagycsaládos nyaralás tökéletes alkalom a közös élmények szerzéséhez.

 

Nagycsaládos nyaralás wellness hotelünkben

Manapság egyre nehezebb összehozni a többgenerációs együttlétet. Pláne, hogy kicsit hosszabb ideig is tartson, hogy mindenki kedvére elereszthesse magát. Pedig a megoldás kézenfekvő: ha nem megy szép szerével, kell egy kis szelíd ráhatás… Meglepetés családi összejövetelekre, ünnepekre, évfordulókra kitűnő ötlet a nagyszülőknek egy hétvégi szállodai ajándékutalvány! Wellness hotelünk tökéletes színhelye nagycsaládos nyaraláshoz, wellness birodalmunkban kicsiknek és nagyoknak is tartogat lehetőségeket. Egy nagycsaládos nyaralás életre szóló élményekkel gazdagíthatja a gyerkőcöket, akik később örömmel és szeretettel gondolnak majd vissza a nagycsaládos nyaralásra.

 

Nagycsaládos nyaralás kicsik és nagyok kényelméért

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa az ország egyik legtisztább levegőjű településén, Noszvajon, romantikus természeti környezetben, családbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az angol vidéki stílusban berendezett kastélyszálló és a több mint négyhektáros őspark különleges kalandokat, családi wellness élményeket és a nyugodt pihenés lehetőségét kínálja. Ha nagycsaládos nyaralás a cél, vidéki wellness szállodánk tökéletes választás! Itt minden a vendégekről szól, és senkit sem zavar a vidám gyerekzsivaj, a lubickolás a medencékben, vagy ha a terítőre csöppen ketchup!

 

Egy ajándékutalvány kitűnő első lépés a családi összejövetel megszervezéséhez. Az sem baj, ha az időpont még kétséges: az utalvány a megadott időszakon belül – a szállodával történt előzetes egyeztetést követően, a foglaltság függvényében – bármikor beváltható. Egyeztessen kollégáinkkal, és tegye egyedivé ajándékát egy sor kiegészítő szolgáltatással, kedvezményes wellness csomaggal. Megrendelés esetén a foglalási díj átutalását követően az akár személyre szóló, nevesített utalványt postán vagy e-mailben küldjük el a kért címre, így az ünnepélyes átadásról már Ön gondoskodhat.
Döntsön minél előbb, és szerezzen kellemes meglepetést az egész családnak! Válogasson ajándékutalványaink közül ITT!
 

Oxigén Hotel ajánlatai
 
AKCIÓ SZÉP KÁRTYÁSOKNAK!
 
Pünkösdölés Noszvajon
129 800 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/3 éj
 
Nyári Babaúszás: több, mint pancsi
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Tavaszi Levegő
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Hurrá, nyaralunk!
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Babaúszás: több, mint pancsi
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
Csiri-biri csomagajánlat
79 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éj
 
EGYÜTT AZ IGAZI-TÖBB GENERÁCIÓS ÉLMÉNY CSOMAG
Ajánlatát egyedileg készítjük el Önnek!
 
Varázslatos évszakok
79 900 Ft/2 felnőtt/éjszaka
 
Anya szíve csücske
67 900 Ft/1 fő + max. 2 gyermek (10 év alattiak)/2 éjszaka
 
Apa a srácokkal
 
Szülinap anya huncutkáival
 
Szülinap apa szíve csücskével
67 900 Ft/1 fő + max. 2 gyermek (10 év alattiak)/2 éjszaka
 
Csiri-biri csomag-nyáron is!
99 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyerek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Kerekecske-gombocska- Nyárra is
99 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjszakától
 
Online foglalási Akció
96 806Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjszakátó
 
Pihentető Lombhullató
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Tavaszi hétköznapok
69 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
Téli élmények
79 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
 
APArádé - Apák napja családbarát hotelünkben
69 900 Ft/2 felnőtt + 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjtől
Beszélgess Páfránnyal!
X