Megújult az Oxigén Hotel - Még színesebb élmények, még több felejthetetlen pillanat

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Megújultunk: még színesebb élmények, még több felejthetetlen pillanat


Immáron hat esztendeje, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit vendégei előtt a festői Noszvajon az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén. Éppen hat esztendeje, hogy gyermekkacaj tölti meg a szállodát, hogy animátorok színesítik a lurkók itt eltöltött napjait, hogy Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, és szerez örömet kicsiknek, és kicsit nagyobbaknak.
 

Megújult az Oxigén Hotel - Bababarát wellness hotel Noszvajon

Ízig-vérig családbarát

Hat év után elérkezett az idő, hotelünk egy sor új lehetőséggel biztosít még több felejthetetlen élményt apró vendégeink számára. Még több izgalmas pillanatot ígér 35 m2-rel kibővített színes játszóházunk, ráadásul a lurkók végre megismerhetik a helyet, ahová a hotel kedvenc dinoszaurusza, Páfrány sok-sok bohóckodás után nyugovóra tér.

 

Az eddig kizárólag a kerten keresztül megközelíthető Dínó Játszóházat ezentúl fedett közlekedő folyosó köti majd össze a főépülettel, és nem is akármilyen! A szuper ötletek közül egyszerűen nem tudtunk választani, így kedves Vendégeink segítségét kértük, akik a tengeri élővilágot idéző folyosó mellett döntöttek, mi pedig természetesen meg is valósítottuk azt! Hogy a kicsiknek rendezett foglalkozások közben a szülők is elidőzhessenek, a játszóház egy része bárhelyiséggel egészült ki.

 

Hogyan lehetne egy bababarát wellness szálloda még bababarátabb? Vízi játékokkal és fürdőmedencékkel bővülő wellness birodalommal! A bővítést követően a gyermek wellness és a játszóház mintegy 300 m2-en várja kis vendégeit. Legyetek ti is részesei a megújult Oxigén-élménynek! IDE kattintva közvetlen lehetőséget biztosítunk a szobafoglalásra.

 

Ízig-vérig családbarát hotel - MegújultunkKözlekedő folyosó - Oxigén Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 


Nálunk valódi öröm a hangos gyerekzsivaj

A négy hektáros park magasodó fái között megbújó, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria hangulatát idéző elegáns szállodánk pillanatok alatt vált a legnépszerűbb hotelek egyikévé. Ismertségét talán nem első sorban különleges stílusú wellness birodalomnak, a nyugalom szigetét idéző ZEN kertnek, vagy a természet kincseivel kiválóan harmonizáló szobáknak köszönhettük. Sokkal inkább annak, hogy Magyarországon az elsők között váltunk bababarát szállodaként méltán népszerűvé a gyerkőcök, szülők, és nagyszülők körében.

 

Családbarát wellness hotel megújult szolgáltatásokkal - Oxigén HotelGyőrfi Pál és családja is ellátogatott hozzánk
A családokért vagyunk

Az, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ízig-vérig gyermekbarát wellness hotel, nem légbőlkapott, elcsépelt kifejezés. Itt valódi öröm a hangos gyerekzsivaj, nem jelent gondot a terítőre csöppent kakaó, változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal várjuk a gyermekeket.

 

Persze nem érjük be ennyivel. Nem csak jól ismerjük, de szem előtt is tartjuk a különböző korú lurkók és szüleik igényeit. Ezt bizonyítják a szállodában elérhető, kiemelkedő felszereltséggel rendelkező baba-mama szobák, ahol az édesanyák a nap 24 órájában eltölthetnek néhány nyugodt percet a kicsikkel. Ezt támasztja alá a gyermekbarát wellness birodalom, a számtalan játék, a végeláthatatlan mókára csábító kültéri programlehetőségek, a strandröplabda pálya, az óriás sakk, a játszótér, a Páfrány Activity Park. 

 

Bababarát hotel megújult szolgáltatásokkalGyőrfi Pál és gyermekei mókáznak megújult wellness részlegünkben


Természetesen nem csak a gyerkőcökre, de az őket az év minden napján óvó figyelemmel kísérő szülők kikapcsolódására is gondolunk. A szabadtéri lehetőségek, mint a kertben található meditációs pontok, vagy a környéken elérhető túrázási lehetőségek mellett wellness szolgáltatások egész sora biztosítja a szülők gondtalan pihenését a kozmetikai kezelésektől egészen a szauna programokig.

 

 


Kedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X