Májusi wellness pihenés Eger mellett, Noszvajon.

+36 36 KATTINTSON
+36 30 KATTINTSON
KATTINTSON
menu

Majális a Bükkben


109 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/2 éj

Csomagajánlat érvényessége: 2018.04.27-05.01. között 2 vagy 4 éjszakás foglalás esetén.

Május elsején lélegezzen fel, és adja át magát a noszvaji kényelemnek!

Tudna jobb programot a majálisra, mint felfedezni egy 4 hektáros parkot, nagyokat kirándulni a Bükkben, este pedig egy kiemelkedően finom vacsora után még megmártózni egy csodálatos japán inspirálta wellness és spa okozta élvezetekben? Mi az egész családra gondolunk, így sem a lurkók, sem Önök nem maradnak programok, és pihentető kényeztetés nélkül.

Májusi kikapcsolódás családbarát wellness hotelünkben
109 900 Ft/2 felnőtt és 1 gyermek (10 év alatti)/2 éjKedves Vendégeink!

Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy szállodánk a mai naptól bizonytalan időre üzemszünetet tart.
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben Vendégeink és dolgozóink egészségét és biztonságát szem előtt tartva döntöttünk a szálloda szolgáltatásainak szüneteltetése mellett. Felelős döntésünket annak reményében hoztuk, hogy mielőbb ismét biztonságban fogadhassuk Önöket!
Természetesen a kényszerpihenő nem tart örökké, amint arra lehetőség lesz, az Oxigén Hotel újra kinyitja kapuit és a megszokott, gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal, nagy szeretettel várjuk Önöket - reményeink szerint május elejétől. Amennyiben az üzemszünet idejére van foglalásuk, kérjük, ne mondják le, ütemezzék át egy másik időpontra, így a korábban befizetett előleg értékét 20%-kal megnöveljük! A foglalásokat rugalmasan, az esetleges lemondásokat természetesen díjmentesen kezeljük!
A jelenlegi helyzetben pedig mindenkit arra buzdítunk, hogy maradjon otthon, ha teheti, hogy aztán mihamarabb vendégül láthassuk Önöket az Oxigén Hotelben!
Vigyázzanak Magukra és Egymásra!

Beszélgess Páfránnyal!
X